-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feriikee
csendes tag
Lehet,h hülye a kérdés, de az összes boltban lehet az összes telót kapni?
Laissez les bons temps rouler.
-
Hurkafej
aktív tag
Helló!
Van egy Sony W595-ös, T-mobil-os, és le van benne tiltva a flash háttér. Haveromank ugyanilyen telója van csak vodásba, neki van flash háttere. Ha függetlenitve lenne a teló akkor előjönne ebbe is a flash? Vagy ha szoftvert frissitenék? -
addikt
válasz jokerman7 #3687 üzenetére
Üzletben nem, csak a webshopban van ez az akció!
Rocko 007:
Tökéletesen látod a helyzetet! Mi a kérdés? Készülékváltás, használt mobil és Kapcsolat pontok beszámításával! Szerintem.
Feriikee:
Általában igen, ha nincs egy-két nap alatt beszerzik neked!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
Szandisas csak egy év hűséggel vette anno a telefont....
Upgrade pedig tudtommal 18 hónap után van, ami ugye csak két év aláírása után lehetséges... pontosabban az egy éves hűséges telefonoknál csak a lejárat után lehet újabb hűséget vállalni, illetve visszaadni előfizetést, és esetlegesen úgy jobb helyzetbe (értsd: olcsóbban megúszni) kerülni..
Jó szerencsét!
-
szandisas
őstag
Köszi a segítséget mindenkinek!
Még egy kérdésem lenne: azt hol tudom megnézni, hogy mikor jár le a hűségem? Online ügyfélszolgálatban nem találtam. Telefonálni egyelőre nem akarok az ügyfélszolgálatnak
aláírás
-
madmike
őstag
Sziasztok!
van 5 előfizum a t-mobilenál. egyiken lejárt a hűségidő, ellenben nem aranykártyás a szám. én ugy gondoltam hogy ilyen esetben is lehet ujabb 2 év aláirásával készüléket venni,de az ügyfélszolgálat azt mondta hogy mindenképp aranykártya kell hozzá.
hogy van ez?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
addikt
válasz madmike #3711 üzenetére
Csak és kizárólag aranykártya jogosultság esetén tudod az előfizetést upgradelni. Add vissza azt az előfizetést, amin nincs hűség, és vedd meg úgy a kiszemelt telefont! Lehet, még jobban is jársz!
(Ha pedig fonotos a szám, akkor csinálj belőle hamar aranykártyást, bár ennek elég súlyos az anyagi vonzata. Mérlegelj, melyik éri meg jobban!)
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
madmike
őstag
mi kell ahhoz hogy aranykártyás legyen egy szám? nekem minimálisal több a számlám mint fateromnak (ö használja azt a számot) de én mégis aranykártyás vagyok. söt barátnöm is az. csak sajna ezeken van még hűség....
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
legiaap
félisten
Kérdésem lenne azokhoz, akiknek van T-Home-os netjük vagy TV-jük.
Nálatok is olyan későn kézbesítik a számlákat?
Most hívtam fel a 1412-őt, hogy merre van a novemberi számlám, hisz már eléggé benn vagyunk decemberben és még nem kaptam semmit sem.
Erre azt mondja a csaj, hogy most kerül kiszámlázásra és majd januárban kapom meg.
Az ezelőtti számlára is 2 hónapot vártunk míg megjött.
Fura...How are U today? Just kidding...I don't care!
-
addikt
válasz legiaap #3719 üzenetére
Szerintem ezen ne problémázz!
madmike:
A kali által adott link legvégén van a kiszámítás módja. Viszont minden havi számlán szerepel, illetve a My T-Mobile oldalon is tájékozódhatsz arról, melyik kártya jogosult arany, vagy platina szintre! (Ez utóbbin a következő szinthez szükséges pontokat is megtalálod!)
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
madmike
őstag
ha jol sejtem akkor az utolso 6honap pontjait adják össze és az alapján lehet vki aranykártyás.
az én esetem annyiban különleges,hogy lehetek ugyan aranykártyás,de a pontjaim nem gyűlnek.ez egy honvédségi dijcsomag .lehet hogy holnap benézek egy T-mobileba,hátha nem kell nekem aranykártyásnak lenni,mert eddig akárhányszor cseréltem készüléket (legalább 5 alkalom) még egyszer sem mondták azt, hogy nem aranykártyás az adott szám. Ez az elsö,de most ugyebár telefonon illetve webshopban probálkoztam."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Killing
addikt
De rendes a T-mobile, most kívántak boldog karácsonyt, és boldog újévet SMS-ben.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
1430
senior tag
válasz legiaap #3722 üzenetére
Nekem ma jött meg Távszámlán a T-Home számlám. Ha nincs szükséged papír alapú számlára, érdemes lehet neked is beregisztrálnod!
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Egorov
aktív tag
Ma van 2009. Dec. 24. Elvileg ma már van 10 percünk ingyen. Remélem nem kamuztak.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Killing
addikt
-
Egorov
aktív tag
válasz Killing #3732 üzenetére
Ez előfordulhat. Régen volt olyan, hogy percenként pittyogott a telefon, ha beszéltem. Azt a telefonban kell beállítani, mert sehol nem találom vagy pedig 1777, esetleg valami más trükk? Így legalább tudnám, hogy mennyit beszélek.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
1430
senior tag
válasz Killing #3739 üzenetére
Idézet a sajtóközleményből:
"...és a saját díjcsomagja szerinti számlázási egységgel beszélheti le."
Tehát ha neked perc alapú a tarifád, akkor ez is perc alapon fog menni.dedike:
Havidíjasoknak utólag írja jóvá a számlázási rendszer, külön nem lekérdezhető.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
-
Riddle
tag
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek !!!
[ Szerkesztve ]
''A legkiválóbb is tartson nyitva egy ajtót a barátságnak, a segítség fog belépni rajta'' Grotius Hugo
-
Newyorker
addikt
Hogy tudom lekérni az aktuális számlaegyenlegem sms-ben?
köszönöm
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
legenda
válasz Onderon #3748 üzenetére
nyugi, lebeszéltem helyetted! pont december 7-én aktiváltattam egy domino sim kártyát, és arra is megkaptam a 10 perc ingyenes beszélgetést, pedig az a kártya/hívószám a december 4-én történt problémák idején még nem jelenthetett nekem gondot/hátrányt...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Háztartási gépek
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest