- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Köszönjük. Még a médiából is majd úgyis halljuk egy pár ezerszer.
mdk01:
Nekem eleinte volt ilyen, abban a fél hónapban amikor a szerződést kötöttem, de most már hibátlan, bejön minden oldal és megmondom őszintén mértem már vele ADSL sebességmérővel 161Mbit/s-ot. Na ez valami nagyon véletlen lehetett, de megy, ez tény.
Hát reklamálj, a leállás miatti reklamációk kezelésére úgyis dolgoznak az ügyfélszolgálaton 1000L[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
madmike
őstag
-
Joe bácsi
őstag
Készülékváltást, illetve készülékvásárlást illetően, Domino esetén, semmilyen kedvezmény nem érvényesül, csak ha aláír 2 évet, és átviszi a számot előfizetésesre, akkor kap csak készülék kedvezményt
Ez nem igaz! Sokan nem tudják, de Dominonál is van upgrade telóra!!! Nem emléxem, h. mennyivel olcsóbb, de van kedvezmény! Ja és nem csak 2 év aláírásával lesz olcsóbb a teló! Elég egy év is!!!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
iAm
csendes tag
Szerencsére nem az a sim kártya volt benne, hanem egy régi dominós. Az nem is zavar, csak maga a telefon.
Természetesen a feljelentés már megvolt, Tnél még nem voltam, majd holnap.
Csak érdeklődtem, hogy van-e lehetőségem új telefont venni részletre, vagy csak ha kipengetem az egész összeget érte.Ne ítélj az alapján ami kívülről látszik. Külföldről származó bármilyen elektronikai cuccot megszerzek!
-
legenda
egyrészt ez mondhatni kivitelezhetetlen, másrészt szükségtelen, mivel minden esetben a szolgáltató által megállapított érték a mérvadó - nem a hasukra ütnek és úgy mérnek, hiteles kell, hogy legyen, és az is!
a lassítás más kérdés, ahhoz nem kell feltétlenül elérni a 7 gb forgalmat - de aki előfizet, az olvassa is el, hogy milyen feltételek...stb vonatkoznak adott előfizetésre...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs