-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
legenda
válasz Killing #3053 üzenetére
van wifi router, a lakásban a notikat - azzal - használom a kábeles nettel!
otthon a telcsin nem nagyon netezek, de gyakran utazok, akkor viszont kell a telcsire a t-mobile net!
a torrentet rühellem...Tel Elek; ha átlag 500 - 600 mb forgalmam van havonta a mobilnettel, akkor az oprera 80%-os spórolása mellett sem jönnék ki 10 mb adatforgalomból, legalább 100 - 120 mb akkor is lenne a forgalmam!
mellesleg a 3 gb-os csomagba belefér, sőt...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz #41635072 #3056 üzenetére
nem is a váltáson van a hangsúly, csak csodálkozok, hogy miként/mire elég mostanság normális mobilon történő netezéshez 10 mb adatforgalom...
meg málam néha azért problémát jelentene, ha pont nem vagyok otthon, és gyorsan meg kell néznem egy e-mail akár több mb méretű melléklete ként küldött képet...stb!
igaz, mindenkinél mások a netezési szokások, nincs is ezzel semmi baj!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Killing
addikt
válasz #41635072 #3062 üzenetére
10 mega 30 oldalra? Kötve hiszem. Mértem mennyi idő alatt megy el 10 mega... pár hsz.- aztán astala vista...
De csak a pontosság kedvéért, én nem Opera Miniről, hanem desktop netezésről beszélek.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Godimodi
tag
Üdv.Bocsi ez lehet egy amatőr kérdés lesz.Vettünk egy Samsung S5230as telót.És a widgetek közt van egy csomó jó cumó,ami szerintem fizetős.(facebook,youtube stb).Akkor a Google maps is fizetős ugye?
Előre is köszi.
BMW - MINI gyári, új alkatrészek 50-70% kedvezménnyel: http://bit.ly/m/kekfeher
-
Robyka
aktív tag
Sziasztok.
Most másodikán lejárt a kártyám, de nem töltöttem rá, egyenleg 0 forint lett, és ha hívnak azt mondja hogy kivan kapcsolva a forgalomból.
Most akkor buktam a számomat mindent? -
törölt tag
-
Nordik
őstag
Hogyan van a hűségpontok beszámítása?
Ha van például 2-3ezer pontom, akkor az ugyanennyi jó magyar forint kedvezményt jelent mondjuk készülékvásárlásnál?
Illetve elveszhetnek a hűségpontok azért mert nem mindig vannak időbe a számlák befizetve? Vagy egy számlanemfizetés miatti egyirányusításnál? Persze később rendezve lettek a számlák.
-
legiaap
félisten
Kérdésem a következő lenne:
Szerintetek a My T-mobile oldalon az aktuális egyenleg az pontos értéket mutat?
Csak azért, mert nálam most 922 Ft-ot ír.
Pontosan Okt. 1-jén léptem át Media Mania díjcsomagba, azóta 25 percet telefonáltam. Csak T-Mobilost hívtam, ami 26 Ft/perc tarifájú.
25x26 pedig nem 922...
Sms-t küldtem, de 50 sms ingyen van minden hónapban.
Szóval nem értem mi a bibi.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Woid
tag
Üdv!
Lehet nem jó topicban kérdem...
A Domino-s Mobilinternet 5 GB csomaggal, lehet torrentezni,
vagy le van tiltva ez a T-nél? Gondolom Dominóban nincs tiltva,
mint a vodánál sincs tiltva ugye, de azért megkérdezem.Köszi a válaszokat.
-
legenda
néztem - és az ügyfélszolgálat is szokta ajánlgatni -, de nem jön be, mivel a mobil tv nem kell, sms nem kell - na jó, van hogy elküldök kettőt vagy hármat havonta -, szóval nem az én igényeimnek van kialakítva...
Tel Elek; gyakran a mobilra is teljes felbontással kell letöltenem az említett több mb méretű képeket, mivel nem csak megnézem, hanem bt kapcsolaton tovább is kell küldenem noti(k)ra - eredeti méretben!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
erdoke
titán
válasz legiaap #3078 üzenetére
A havi számlán is így küldik a számokat. Először összeadják az előfizetések és a felhasznált szolgáltatások díjait, majd a végén (esetleg a szekciók végén külön-külön) levonják azt, amit tartalmaz az előfizetésed. Online is a végén vonják le, hiszen közben díjcsomagot válthatsz, szolgáltatásokat rendelhetsz vagy mondhatsz le, stb.
A legjobb aláírás a héten
-
Dízeles
aktív tag
Üdv totyik lakók.
T-sat lavóros szolgáltatásnál lehet-e 3 TV módot kérni?Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
Padló K.O
tag
Nem buktad el a számodat, mert ilyenkor még van 90napod arra, hogy rátölts az egyenlegedre, és újra tudod használni a kártyádat 365napig, ha pl egy 3500ft-os feltöltést csinálsz . Ha lekéred az egyenleged: *102# hívásindító, akkor ott lesz egy dátum, és az az a dátum amíg még rá tudsz tölteni....
-
]Phobos[
senior tag
Hali!
Ma szeretnék mobil netet venni, de láma vok hozzá. 1 GB mire elég manapság? Mert ha kutatok valami után, megnyitok xy oldalt, tele flashel( persze letiltható, de az nem az igazi ), stb. Leginkább mail, fórum, néha 1-2 trailer megnézésére, kisebb( ~10-20 megás ) file-ok letöltéséhez kellene.
A Relax M + aranytárskariban elvihető 0 FT-os modemekből melyiket ajánljátok? Gondolom mindegyik gagyi, de mégis?
Köszi!
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
legiaap
félisten
Egy alap kérdésem lenne:
Átléptem a Media Mania díjcsomagba, aminek a havidíja 4.990 Ft.
Ebben már ugye benn van az áfa?Csak azért kérdem, mert a párom is előfizetéses.
Ő Eco díjcsomagban van, plussz még hozzácsapják a 950 Ft-os családbarát kedvezményt, meg a mobil netem árát (5.990 Ft) és mindezek mellé odaírtak neki megint 3250 Ft-os Áfát, ami nem derül ki a számlából, hogy minek az Áfája. Most kicsit tartok tőle, hogy nekem is számláznak majd.
De ő mire fel kaphatott áfát?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
]Phobos[
senior tag
válasz safranek50 #3090 üzenetére
Hát ha fizeted, akkor viszem is Amúgy meg mindenki addig nyújtózkodik, ameddig a takarója ér
Érdemi választ azonban nem kaptam emberek,
MIRE ELÉG 1 GB MANAPSÁG?
[ Szerkesztve ]
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
AMD Power
titán
Mobilinternetben tényleg a T-Mobile a legjobb? A barátnőmnek nemsokára lejár a Vodás előfizuja. 5500Ft-t (korlátlan) fizet egy hónapban. Nem töltöget le vagy ilyesmi. Csak e-mail , weboldalak , néha egy kis you tube megy a gépen.
-
Joe bácsi
őstag
válasz ]Phobos[ #3094 üzenetére
Mikor a Trénél dolgoztam, ott is mindig jöttek ilyen gy..ér kérdésekkel, h. ez meg az mire elég!!! Ezt SENKI NEM tudja megmondani!!! A puding próbája az evés!!!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
club1
veterán
válasz ]Phobos[ #3094 üzenetére
Egy napra kiesett a vezetékes szolgáltatóm, elővettem a 3G modemet, lelőttem minden letöltést (torrent kliens, meg ilyen olyan letöltő programok) a gépemen, és csak a munkámhoz tartozó dolgokra használtam a netet. Ezek normál és webmail, mstsc, Ultra VNC illetve volt böngészés is. A 8 óra alatt 135 MB volt a forgalom. Egy-egy csicsásabb weblap akár 2-3MB forgalmat is tud generálni (képekkel, mindennel). Tehát 1GB 4-500 ilyen látogatásra elegendő. Az üzleti emaileim átlagosan 0.5 MB-ot nyomnak (igen, sok mellékletet kapok), ebből tehát 2000-ret tudnék 1GB-al egy hónapban fogadni. A magán emailjeim átlagosan csak 15 KB-osak, tehát ebből kb. 60000 levélre elegendő az 1 GB.
Remélem, tudtam segíteni... -
legenda
válasz AMD Power #3096 üzenetére
valamelyik relaxnet előfizetés megfelelő lehet (link), mert elvileg van ugyan korlát (3 gb, 7 gb...stb), de ha azt átléped, akkor sincs túlforgalmazási díj, csak lassítják esetlegesen a netet, de használhatod tovább, amennyit csak akarod!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest