-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
morphin
tag
Na párom nekem is átvette az "ingyen" 32gigás pendrive-ot. Duna Plaza-ban volt és neki is csak "rózsaszínt" tudtak adni. Ajándék lónak...jó lesz ez. Max használja ő. Am regelt ma ő is..hátha szombaton (vagy holnap) kap kódot. Valamire majd elszórjuk ami kell neki.
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Van valami elérhető link, ahonnan a legfrissebb Internet Manager-t le lehet szedni? A Mobile Partner után kipróbálnám az aktuális T-Mobile-os dashboard-ot is a Huawei modemeimen, ha van rá mód.
Vigi
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
smileismarci
tag
ha úgy jön ki akkor a szállítás is lehet ingyenes a kóddal ?
#%
-
legenda
válasz smileismarci #34404 üzenetére
szerintem nem, az a rendelt termék ára mellett külön tétel.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
blueye
veterán
válasz smileismarci #34406 üzenetére
Ha uzletben veszed at nincs szallitasi dij.
-
djculture
félisten
facebook:
A nemzetközileg tapasztalható nagy érdeklődés miatt az iPhone 5s és 5c készülékekből sajnos csak korlátozott mennyiség áll rendelkezésünkre, egyes modellek az értékesítés kezdetekor még nem lesznek elérhetőek.
Az 5c 16 GB-os modellből a fehér színű, az 5s 16 GB-os modellből az ezüst és sötétszürke készülékekből jelentősebb mennyiség, az 5s 16 GB-os arany színű, valamint a 32GB-os sötétszürke készülékekből viszont csak igen korlátozott mennyiség áll rendelkezésre, tehát várhatóan nem minden érdeklődő igényét tudjuk azonnal kielégíteni. A többi modell esetében a forgalmazás megkezdésének időpontja még bizonytalan.
Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a gyártótól rendelt mennyiségeket minél előbb megkapjuk és az igényeket a lehető leghamarabb kielégítsük. Amennyiben a kiválasztott modell pillanatnyilag nem kapható, javasoljuk, hogy iratkozz fel a készletértesítőre, így e-mailben értesülhetsz az új szállítmány érkezéséről. -
savoo
addikt
-
sarkanyolo2
őstag
T-Pontban átvétellel én is hozzájutottam egy 32GB-os class 10-es samsung memóriakártyához, mindössze 890Ft-ért.
Mondjuk 140-el kellet érte menni az autóval, de zárás előtt 3 perccel beestem a boltba. Srácok kérdezik bent, neked honnan van ez a kupon?
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Huroq
senior tag
Ez az új Next díjcsomag se váltotta be a hozzá fűzött remenyeimet.
Oké, hogy arany vagy platina szint kell, hogy olcsóbb legyen, de hogy csak társkártyaként akciós az ára, az kész röhej. :/[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
sziasztok, Telekom oldalán nincs valami chat ahol lehet érdeklődni 1-2 infót?
vagy netes tudakozó vagy akármi...[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Hát van itt verseny kérem szépen, a többi szolgáltatóhoz képest a té majd 2.500-al adja drágábban a hállózaton belüli korlátlan beszélgetést.
Ezt azért így öngólnak érzem, végén visszamegyek vodához...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
blueye
veterán
válasz smileismarci #34409 üzenetére
Ez nekem egyértelmű volt... de ha nem, akkor a rendelési folyamat egyértelműsíti.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
itt lépegetek az oldalon kajak fél órája már, és csak nem jön fel az a chat ablak..
-
GLevi91
csendes tag
Sziasztok!
Előző héten voltam benn T-pontban, ugyanis a webshop felajánlotta a készülékváltás lehetőségét (igaz csak egy összegű fizetéssel). Bent azt mondták, hogy részletre nem lehet venni, mert még nem vagyok arany szintű előfizető, de mivel november 23-án járna le a hűségem, ezért október 23-a után már így is tudok részletre venni. Viszont a webshop még mindig csak az egyösszegű fizetést ajánlja fel, így azért szeretném kérdezni, hogy menjek-e be küszködni ezzel, vagy a webshop jól mutatja és még most sem tudok részletre venni telefont készülékváltással? -
lugosi
MODERÁTOR
Az új Next díjcsomagoknál hogy értik vajon azt, hogy "Ha Telekom otthoni arany vagy platina szintű előfizető vagy", mert ebben az esetben 9990 10990 helyett a korlátlan csomag. Tehát azt értik alatta, hogy otthoni (vezetékes net és/vagy tv) előfizetésem van, ami arany vagy platina, vagy pedig úgy, hogy lakossági arany vagy platina előfizetésem van (tehát nem céges). Mert mobilon platina vagyok, de vezetékes netem ill. tv-m nem a telekomtól van.
-
blueye
veterán
válasz djculture #34444 üzenetére
Next XL-nél ezt komolyan gondolták: "Szuperszerviz Extra Az Extra havi 5 perc díjmentes távsegítséget tartalmaz." - ez hány embert fog elcsábítani?
De a Next S díjcsomagok is nagyon gyengére sikerültek: Telekom mobilhálózaton belüli 160 perc lebeszélhetőség, ha csak a 6490Ft-os havi díjjal számolok már 40 Ft feletti percdíjat ad ami egy Mozaik S-sel összehasonlítva is elhasal (32 /34 Ft), mindkettő 500 MB adatot tartalmaz. Ezt komolyan gondolták, akik összeállították???
[ Szerkesztve ]
-
m0ski
aktív tag
Az éjjel feladtam a rendelést 5S-re, beadtam hozzá a kuponkódot el is fogadta, emailt is kaptam róla. Most nézem My T-Mobile-t, és ott már a számla is látszik, amit ki tudnék egyenlíteni.
Vajon ezek után még előfordulhat, hogy érvénytelenítik a rendelést és a kupon nélküli árat fizettetik meg velem? -
Logeeen
senior tag
A következő a helyzet. Kötöttem még egy előfizetést a másik mellé, előtte aranykártyás voltam. Viszont az aranykártya elveszett. Ez miért van? Valaki világosítson fel, kérem!
#Xiaomi 13T#
-
Melack
veterán
válasz blueye #34445 üzenetére
"Korlátlan beszélgetés Telekom mobilhálózaton belül
alapdíjas, belföldi irányba
160 perc lebeszélhetőség
minden más belföldi, alapdíjas irányba, ezt követően 35 Ft/perc "Szerintem csak kifelé van a 160 perc, ha arra számolsz percdíjat, akkor azért más a helyzet?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Cambridge Audio MXN10 hálózati lejátszó eladó, személyesen vagy ingyenes szállítással
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 5 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest