Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz djculture #29547 üzenetére

    Nem érted. Nem az a baj, hoyg levág, hanem az, hogy ezt tegnap úgy csinálta, hogy pl a játék betölt, van kb 30 sec, mire elkezdődik a csata. na, annak a 30 secnek a végén van a disconnected. most azt csinálom, hogy folyamatosan küldök valami szöveget, így már nem rak ki, csak ha hosszabb ideig tétlen vagyok, épp állok valahol, nem csinálok semmit. Előtte meg kb 5-10 secenként volt disconnect. De ha ár van valami, akkor mondják azt, hoyg na kérem szépen, akkor most baszogatjuk a netet, most ne kezdj bele semmi olyasmibe, ami fontos, mert adatvesztésed lesz.

    A legkisebb vezetékes csomag is drágább, mint amit általában leforgalmazok mobilneten. (Domino Web). Kőbányán dolgozom, ezen a drága kihalt hatalmas ipari területen, így azért nem hiszem, hoyg hű de sokan lennének egy cellán...

    És, mint itt más is említette, épp az az érdekes, hogy 21-22ikán kezdődött ez, és nem csak játékkal. TeamSpeak nevű voip alkalmazással is ugyanezt játsza, Böngészésnél ugye nincs gond, ott nem realtime adatokkal megy a móka, hanem letöltöm az adatokat, amik tárolva vannak, legfeljebb újra kéri a gép. De egy VOIP alkalmazásnál és egy játék kommunikációjában ez ép nem így van.

    De mondom, ha mégis így van, legalább tájékoztassanak! Azért kapják a pénzt, hoyg megtegyék minimum ezt!

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák