- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz kristof25094 #135497 üzenetére
Szia
Számhordozás és irány Yettel pl. -
kakuk.tamas
addikt
válasz kristof25094 #135497 üzenetére
Nálunk gyáron belül van Telekomos jelerősítő. A cégnek kell lépnie ezügyben, nem a Telekomnak.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
4Grider
nagyúr
válasz kakuk.tamas #135502 üzenetére
Tudsz más gyártót is, aki támogatja ezt a funkciót? (Egyik sim mobilnetjén működik a másik sim vowifi-je.)
-
kakuk.tamas
addikt
válasz 4Grider #135504 üzenetére
És ez technikailag hogyan működik? Hogyan kapcsolódik a telefon saját mobilnetjére wifin?
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
sajtos365
tag
válasz kakuk.tamas #135505 üzenetére
Hotspot wifi kapcsolaton működik, a másik simről.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz kakuk.tamas #135505 üzenetére
Nem wifin. Szimplán használja a mobilnetet VoWifi kapcsolathoz.
sajtos365 Nem igaz. Nincs semmiféle hotspot meg wifi.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
kakuk.tamas
addikt
válasz MadMancs #135507 üzenetére
A VoWifihez csatlakozni kell egy kompatibilis wifi hálózatra.
Hamost a mobilon bekapcsolja a hotspotot, hogyan használja azt a telefon VoWifire? A mobil a saját hotspotjára nem tud csatlakozni, ergo VoWifi se lehetséges így.
Max VoLTE lehetne, ha átjárható lenne a GSM.[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz kakuk.tamas #135509 üzenetére
Értsd meg hogy nem.
Digi topicban veséztük ki anno.
Annak a VPN csatornának ami a VoWifi hez kell mindegy hogy wifi vagy mobilneten épül fel. Csak a telefonnak támogatnia kell amire jelenleg egyedül Samsung képes Android 12 óta.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
barnibooo
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon offtopik.... Előre elnézést érte.
Régi időkből vannak kérdéseim
Valaha, tényleg volt egy ilyen tévé műsor? [link]
Szívesen elfogadok tőletek még régebbi érdekességeket amit a 0660 vagy a Westelről tudtok... -
csaszi75
senior tag
válasz barnibooo #135513 üzenetére
Bedobtam a google-be, és vannak itt csoportok, pl:
Westel dolgozók baráti köre | Facebook -
törölt tag
Vegulis akkor a 15GB meddig aktivalhato a dominora? Mert most eppen azt irja, h 11-ig ervenyes...
-
dragon1993
őstag
Külföldön WoFi-n keresztüli hívás romaingnak számít?
-
csaszi75
senior tag
válasz dragon1993 #135517 üzenetére
Miért nem a Telekom weboldalát olvasod? Le van írva szájbarágóan
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/vowifi
"Használhatom a Wi-Fi Hanghívás szolgáltatást külföldön is?
Külföldön nem használhatod a Wi-Fi Hanghívást, a Wi-Fi hívások itt jelenleg nem engedélyezettek.
A mobilhívások külföldön a 2G/3G roaming hálózatot használják, ami a szokásos díjszabás szerint kerül felszámításra."* Mondjuk írta már itt valaki, hogy trükközött vele
[ Szerkesztve ]
-
domper2015
senior tag
válasz dragon1993 #135519 üzenetére
Nincs Vowifi roaming, a Diginél volt. Lehetséges, hogy van rá okos megoldás, de az nem az átlag felhasználói szint. VoLTe [4G] roaming van néhány külföldi szolgáltatónál előfizetéses csomagban, de az a hangminőségről szól nem hívásköltség csökkentéséről.
-
csaszi75
senior tag
https://prohardver.hu/tema/nagy_t-mobile_topik/hsz_133746-133746.html
Tehát kb ha magyar IP címről megy a neted s azon lóg wifin a teló, akkor használhatod a Vo-WiFi hívást külföldön.. Ehhez néha kell két eszköz.. telótól függ..[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Magyar vpn-el vagy magyar kártyával roamingolva, annak mobilnetjét használva mehet ezzel a szolgáltatóval a vowifi, bár ahol ilyen roaming percdíjak vannak, ott az adatroaming is igen drága szokott lenni.
-
csaszi75
senior tag
válasz martonl #135531 üzenetére
Feltehetően nem a kérdésre válaszolt..
Az írja a messengeren jól ment a hang a 4G+-os roamingban és akkor a vowifi-nek is jó hangminőségnek kell lennie.. a roaming mobilneten.
Értelmezve erre gondolt.
De feltehetően nem tudja, hogy a Telekom nem engedélyezi a roaming helyzetben a vowifit.. A VPN-ről nem írt semmit, mivel neki ismeretlen tényező, hogy VPN hazai címmel vagy bárhogy (pl másik magyar mobilnet) magyar IP cím tartomány kell..[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
Hali! Van egy Telekom fiókom és benne egy domino feltöltőkártya. Van egy másik Telekom fiók, benne három havidíjas előfizetés. Lehet olyat, hogy az egyik előfizetést hozzáadom az én fiókomhoz is, de úgy, hogy az eredetiben megmaradjon, hogy lehessen követni az állapotát ill. befizetni a számlát? Az lenne a cél, hogy mindkét fiókból rá lehessen látni. Ha megoldható, van bármi negatív következménye? Az én dominós fiókomból kitörölhetem bármikor?
üdv, adika4444
-
-
kchris78
veterán
válasz csaszi75 #135534 üzenetére
Ti meg azt nem tudjatok hogy (legalabbis a Telekom eseteben) mindenhol magyar IPt kaptok roaming alatt . (de szerintem ez egy alap ahhoz hogy a magyar szolgaltato felugyelje a roamingosok forgalmat, tiltasok pl..) Amire utalni szerettem volna az az hogy ha nincs egyedi lerohadas jo a halo minosege (kesleltetes) egy telefonbeszelgeteshez. Ha ez nincs nincs folosleges a vpn is.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz csaszi75 #135534 üzenetére
És ha teszünk egy csavart a történetbe?
Roamingban magyar IP-t kap az ember nem? Azaz a Samsung féle backup call akár még működhet is. De ez csak elmélet.
-
martonl
senior tag
válasz kchris78 #135538 üzenetére
Elnézést, egy fontos dolgot elfelejtettem: én Eu.-n kívüli roamingra gondoltam, azt gondoltam, ez nyilvánvaló. Ott már hiába kapok magyarországi IP-t a mobilnettel, kitörölhetem vele. Egy dual simes Samsung telefonba ha teszek egy helyi kártyát, beállítom a VPN-t, akkor a főkártyán mehet a vowifi. Ez lenne a konkrét felállás.
-
adika4444
addikt
válasz 4Grider #135544 üzenetére
Na, hát ilyen konkrét zsebwifi eszközből sem hiszem, hogy sok szaladgálna. Azon már agyaltam sokat, hogy 4G de pláne 5G hordozható routert kéne OpenWRT-síteni. Azon ezt (is) egyszerű lenne kivitelezni.
A baj, hogy alig van OpenWRT-kompatibilis hordozható akkus router és ami van, az sem érhető el itthon... Illetve ami még egy ilyen felállás problémája, hogy ha az eszköz belső akkumulátora megadja magát, akkor kizárólag tápról szinte egyik sem használható.
A legéletképesebb ötlet szerintem saját építése lenne. Én azon gondolkodtam 1--2 elborultabb pillanatomban, hogy egy Raspberry-PI köré felépíteni egy ilyet. De ez mind hardveresen mind szoftveresen is komoly buhera lenne és valószínű árban is jelentős volna.
üdv, adika4444
-
MadMancs
veterán
válasz 4Grider #135549 üzenetére
Akkor valahogy csak látja Telekom hogy bár magyar Ip, de nem itthon van.
Vagy többi szolgáltató nem magyar IP-t ad amin keresztül csatlakozna telekomhoz.
Mondjuk 2 hete még fordítva is tapasztaltam.
MÁV wifi. ISP Magyar Telekom, valahol Cegléd körül járhattunk, erre minden oldal (my IP és társai) azt mondta hogy valahol csehországban vagyok. 😁[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyomtató topik
- Dell asztali gépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest