-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
Üdv mindenkinek!
Ezer éve nem vásároltam szolgáltatótól telefont, még mindig telepakolják szarságokkal csengőhanggal vagy erről leszoktak?
Szoftverben van valami mókolásuk, frissítésben van hátrány hogy Telekomos?
Van egy jó lehetőség vennem új bontatlan Samung A51-es készüléket jó áron mástól!Köszönöm a válaszokat
-
Fecogame
veterán
Szeretnék azzal kapcsolatban érdeklődni, hogy mennyibe kerülne felmondani a hűségszerződést, amihez meg is találtam ezt az oldalt.
Itt az szerepel, hogy:
Tekintettel arra, hogy minden szerződés egyedi, az előfizetésedet érintő kötbér mértékét számos - a saját előfizetésedre jellemző - tényező befolyásolhatja, ezért a személyre szabott tájékoztatás érdekében javasoljuk, hogy a kötbér pontos összegéről érdeklődj e-mailben, az előfizető saját kezű aláírását tartalmazó szkennelt, vagy lefotózott igény csatolásával.
Erre van valami sablon, hogy ennek mit kell tartalmaznia?Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
stefi68
addikt
Az ünnepi korlátlan beszélgetés az minden irányban értendő, vagy csak telekomos hálózaton belül, mint a Domino Day-es percek?
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
dSERiES
senior tag
Sziasztok!
Volt esetleg valakinek gondja esetleg SMS küldéssel / fogadással tegnap óta?
⊿sff⊿
-
m1lan
őstag
válasz South Velen #119923 üzenetére
Nem, most nálam is ezt írja, de pár nappal ezelőtt még biztosan nem volt ott a "korlátlan hálózaton belül" felirat. A promócióváltás után volt egy kis kavarodás, de azt kb. 1 hét alatt rendbe rakták.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Kaba
veterán
Kérdezz rá a 1414-en,akkor biztosan tudod.
-
szemesi69
addikt
Nálam is ezt írja, de ha rámész a részletekre, ott már nem
Xiaomi redmi note 12 pro
-
dSERiES
senior tag
Köszi szépen, közben rájöttem a hibára lehet csak a mi készülékünk nyűgje , de másnak is volt ez gond (LG V30).
A 'carrier services' (azt hiszem telefonszolgáltatói szolgáltatások) tegnapi frissítése óta nem ment az sms küldés / fogadás. Ennek az eltávolításával minden ok mostmár.
Köszi a hozzászólást még egyszer.⊿sff⊿
-
-
legenda
válasz NoMagix #119901 üzenetére
Szia,
Samsung esetén az esetek 99%-ában eltér a kód, tehát saját szolgáltatós TMH van, nem pedig a nem szolgáltatós XEH, ami befolyásolja a frissítést is, nem azonos időben érkezik, a TMH jellemzően később, illetve néha ki is marad verzió.
Előfordul, hogy a TMH firmware nem tud bizonyos funkciókat, amit én tapasztaltam korábban a Samsung Galaxy Note 9 telefonomnál; TMH esetén nem tudja kijelezni a HD hívást, a XEH igen.
Akad persze fordított helyzet is, ha Telekomos fejlesztésről van szó, a Wi-Fi hívás bekapcsolhatósága korábban jelent meg a TMH firmare verzióban.
Van lehetőség TMH kódos készülékre is feltenni a XEH firmware verziót a védelmi számláló ugrasztása nélkül, de nem minden érték áll át arra.
A TMH firmware tartalmaz(hat) Telekomos alkalmazásokat, jobb esetben választható telepítéssel.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Tamás2310
tag
-
gippazoid
senior tag
Tegnap este 22 óra előtt pár perccel bekapcsoltam az adventi 2 napos ingyenes beszélgetés opciót több domino SIM-en is. Az is érdekes volt hogy azonnal azt írta az app hogy 1 napig használható fel de arra gondoltam hogy csak lefelé kerekít hiszen 1 perc elteltével már nincs meg a 48 óra. A meglepetés ma volt mikor az előbb megnéztem és azt írja az app hogy ma éjfélig használható fel a kedvezmény!
Ez akárhogy számolom 26 óra nem 48!
Akkor a havi számlát is elegendő 60%-ban befizetni ennek a szarrágó társaságnak?
Mert sajnos még előfizetés is van náluk.Attól tartok a fogyvéd leszarja ha panaszt teszek, a tré meg egészen biztosan.
Hol érdemes panaszt tenni?
Gippazoid Novelties Inc.
-
m1lan
őstag
válasz Tamás2310 #119932 üzenetére
Mindig minden számlázódik, majd számlazáráskor fognak jóváíródni az esetleges kedvezmények. A számlaképen is látni fogod, hogy milyen irányba hány percet telefonáltál és az összesen mennyibe került, de alul lesz majd egy mínuszos összegű tétel, ami a korlátlan 2 nap(ok) forgalmát fedezi.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
7Sony7
addikt
Üdv. Most jött egy popup a telekom androidos alkalmazásban, hogy Home Gateway elérhető, ha elfogadom a feltételeket.
Mi ez egyáltalán?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Winne
nagyúr
Kérdés. Ha olyan helyen vagyok, ahol van 5G, ott teljesen más hálózatra csatlakozok fel a nem 5G-s telefonommal, ugye? Arra gondolok, hogy ahol az 5G-ben bőven van kraft, ott nem lesz ettől gysabb a net a telefonon 4G-n, ugye?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
viktorhu
veterán
válasz Lackooo84 #119900 üzenetére
Azért ez régen egyszerűbb volt, amikor a fogyasztóvédelemnek volt hatásköre beavatkozni az ilyen vitákba. Most egy szavatossági ügyben hat hónappal a vásárlás után már neked kell bizonyítanod, hogy a termék már az átadás pillanatában is hibás volt. Szóval ha azt mondja a gyártó, hogy normális, hogy ennyi használat után már csak x százalékot bír az akku, akkor ha nem jótállás, hanem szavatosság alapján jársz el, bizonyíthatod, hogy gyártási hiba miatt csökkent így a kapacitása mondjuk másfél év után.
-
bociusz
aktív tag
válasz Winne #119939 üzenetére
Egyelőre Non-Standalone (NSA) 5G rendszerek üzemelnek Magyarországon, ami felfogható úgy is, mint a meglévő 4G hálózat "kiegészítése". A jelzések, hívások ugyanazon a 4G hálózaton mennek át, az 5G még csak csak sávszélességben egészíti ki a meglévő rendszert, némi terhet tehát levesz.
A valódi, független rendszer a Standalone (SA) 5G bekapcsolásával indul majd, de ilyen egyelőre csak néhány nagy országban üzemel (USA, Kína, stb.).
-
addikt
-
mano660
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest