-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cesone
újonc
Sziasztok.
Nem működik a 2. memória foglalat...Ha mind a 2 RAM benne van akkor nincs kép. Minden pörög csak kép nincs.Az lenne a kérdésem, hogy van egy ASUS H110M-K alaplap. A BIOS-ban engedélyezve van mindkét DIMM de csak az egyikben ismeri fel a RAM_ot, 2 ugyanolyan memória van.
Megnéztem az alaplap tulajdonságait és ez a memória, sorszám szerint tökéletes.
Ha a BIOS-ban letiltom a DIMM 2-öt és benne van mindkét RAM akkor elindul és ad képet a monitor. Ezt csak azért próbáltam ki, hogy hátha a BIOS-al is probléma van.
Mielőtt másik alaplapot vennék, van valakinek ötlete?
több mint 2 éve van meg a gép, hibátlanul működött, most szerettem volna bővíteni. Kipróbáltam természetesen igen..egyesével is a RAM_okat a 2. slotban de úgy se lesz kép.
A processzor nem lehet hibás ugye? Mert alapból a gépnek nincs baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Kingston 32GB DDR3L 1066MT/s ECC 3darab
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- Eladó, DDR3 és DDR4 SO-Dimm és NVME ssd-k
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest