-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maotun
őstag
válasz Ősember #10861 üzenetére
gondolkodni szabad 89 óta igen
de a lát, címez, használ, nem ua szerintem. én nem használok lapozó file.-t 4 gb fizikai ram talán tálent van a gépemben win xp 32 bit os 3 gb.t lát 1 mb.- fenntart magának, mert ilyen a service pack óta, xp béta verzió 4 gbt látott, használt címezett álítólag
Továbbá függetlenül hogy 512 mb os 1 gb.-os 2x1 gb sli vagy cf video ram van a rendszerben, azok címzése a gpu .-é gpu oprendszere a driver és a dx 9/ 10 szerintem.
utasítást a cpu tól az xp n kereszül kap de hogy munkáját hogyan teszi ahoz semmi köze az os.-nek
de lehet hogy faxság amit gondolok.
4 sávon kisebb az ütközés veszélye ha csak két sávnak / három sávnak megfelelő a forgalom
" A TUDÁS VÉGES! A KÉPzELETBE MINDEN BELEFÉR" by forumtársunk[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Külpolitika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast Black 16 GB (2x8 GB) DDR4 3200Mhz RAM Eladó
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) 5200MHz DDR5 RAM eladó
- Eladó SK Hynix HMA81GU6CJR8N-XN RAM Modul - 8GB DDR4 3200MHz UDIMM (PC4-25600U, Single Rank)
- Eladó SK Hynix HMCG66MEBSA092N RAM Pár - 16GB (2x8GB) DDR5 4800MT/s SODIMM (Laptop Memória) 4800Mhz
- TG T-FORCE XTREEM DDR5 8000 2x24 GB CL38
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest