Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
langerius
csendes tag
válasz GEPESZ66 #18501 üzenetére
Én felraktam androidra, nekem semmi bajom nincs vele, pedig egy 3-4 éves Xiaomi A1-en használom, Firefox böngészőt használok arra kiírja hogy védve, de a következőket támogatja: Chrome, Firefox, Dolphin, Opera, Opera mini, Samsung Internet, Edge, Huawei browser és Brave.
-
GEPESZ66
veterán
válasz langerius #18502 üzenetére
Én is felraktam androidra.
Többet próbáltam korábban, de ez tetszik a legjobban.
Mindhárom böngészőt támogatja, amit használok:
Chrome,Edge, Samsung.
A korábbiakban próbáltakról ez nem volt elmondható.
A McAfee elméletben támogatja a Chrome és Samsung böngészőt.
De mióta frissítették a 6-os verzióra, nálam nem működött, nem jelzett.
Ahhoz, hogy működjön, a telefon beállításaiban, a kisegítő lehetőségeknél, a telepített szolgáltatásoknál a szoftvernek meg kellene jelennie, s engedélyezni kellene.
A McAfee a 6-os verzió óta ott nem is jelenik meg. -
Danecay
addikt
válasz langerius #18502 üzenetére
Azt hol lehet megnézni, hogy a telepített biztonsági szoftver védi e a böngészőt? Én F-Secure SAFE-t használok a számítógépemen, és mivel 5 eszközt támogat így a mobilomon is, de azt nem tudom, hogy az éppen használt böngészőt támogatja e. Be kellene épülnie valahová a böngészőbe látható módon? Van egyébként saját böngészője is amit nyilván támogat, a F-Secure Safe browser, na meg közben ha jól olvasom a Dolphin browser az amit támogat.
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
válasz Danecay #18505 üzenetére
HTTP protokollt (is) szűr, így lényegében mindegyik böngészőt támogatja. Az adathalász webhelyek, keresési eredmények rangsololására és stb használ külön böngésző bővítményt. A chromium motort használőó böngészők esetén a chrome áruházban lévő használható.
A beállításokban itt találod meg és tudod telepíteni:[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
Bajgunar
aktív tag
Chernobylite akciós 28.-áig steam-en. 23.99€
HA valakit érdekel...Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
Druss
aktív tag
AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription + $20 Store Credit - BitsDuJour
$29.99
System Requirements
Microsoft Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista
OS X 10.10 (64 bit) or higher
Android 5.0 or higher
iOS 10.0 or laterImportant Details
Family Plan
Length of access: lifetime
This plan is only available to new users
Redemption deadline: redeem your code within 30 days of purchase
Max number of devices: 9
Access options: desktop & mobile
Software version: AdGuard Family
Updates included
Have questions on how digital purchases work?"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
axlfsi
veterán
válasz szabi__memo #18514 üzenetére
Veszel a nagyinak is 🙃
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Druss
aktív tag
válasz szabi__memo #18514 üzenetére
1 évig a következő vásárlásnál tudod felhasználni, ha jól értelmeztem. "$20 Credit on Your Next Purchase"
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
Druss
aktív tag
válasz szabi__memo #18518 üzenetére
Nekem bevált én használom. 9 eszköz és élettartam, szerintem megéri.
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
axlfsi
veterán
válasz szabi__memo #18518 üzenetére
Hat ez nagyon jo kerdes... en ezt hasznalom; felkonfigoltam es proxynak ezt hasznalom (dns). Teljesen ingyenes...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
denko
senior tag
-
(ex)Cat
senior tag
Van olyan reklámblokkoló, ami a FB-ról kiszűri a kismillió kértelen reklámot és működik Win/iOS/Android alatt is?
-
tonyrulez
őstag
Használtam Pi-Hole-t és cseréltem AdGuard Home-ra. Stabilabb, ugyanúgy blokkol mint a Pi-Hole (elvégre ugyanúgy megadsz neki blacklist és whitelist host listát). Youtube reklámot szimplán host blokkolással tudtommal nem lehet kiszűrni. De nem is kell, erre van böngészőhöz uBlock, telefonra meg Vanced.
4 8 15 16 23 42
-
-
honeypot
tag
válasz LamerGyuri #18529 üzenetére
Elnézést kívánok. Nálunk 2€ egy kávé és ahhoz számoltam. De valójában kb. 1,30€-ért már lehet yt premiumot vásárolni.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz LamerGyuri #18529 üzenetére
Mert azt nem te fizeted hanem a cég. Legalábbis a nagyját
-
5w40
csendes tag
válasz CJ4567 #18532 üzenetére
Youtube Vanced ingyen tudja ugyan azt, mint a TeCSő Prémium.
Bármilyen kérdésre, amelyeket felteszünk magunknak az életben, az összes választ megtaláljuk, ha mélyen magunkba nézünk.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz honeypot #18530 üzenetére
Így van!
YouTube Premium subscription in India is available in two prepaid options - Rs 199 monthly plan and Rs 399 quarterly plan.
1 indiai rúpia egyenlő 0,012 euró
Tehát negyedéves fizetéssel a havi költsége kb. 1.20 Euró
Én még nem fizettem elő így, de meggondolom.
Nem csak a Google csinálja így az Indiai árszabást, hanem több más szolgáltató is.
Nekem ennyi lenne hivatalosan:
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Trailblazer
veterán
válasz ElektrikusDE #18539 üzenetére
No és Romániában hogy tervezed eszközölni az indiai árszabást?
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Beaumont
aktív tag
válasz Trailblazer #18541 üzenetére
Vagy mas orszagban...
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
honeypot
tag
válasz Trailblazer #18541 üzenetére
Egyszerűen. Kb. 2 éve használom így.
-
honeypot
tag
válasz Fandango #18544 üzenetére
Itt van pár hozzászólással feljebb. Argentína, India, Törökország, Brazília. Ezek a legolcsóbb országok. Nyílván meg kell oldanod, hogy ilyen IP-d legyen (virtuális privát hálózat segít), kell egy utca, házszám, irányítószám is, na meg egy bankkártya (revolut virtual tökéletes).
-
tonyrulez
őstag
Van Chromecast Vanced-ben (ami néha megy néha nem), de a Chromecast-nak csak egy linket dob át. Vanced meg van "mókolva", de a CC ígyis-úgyis a gyári Youtube appot használja, az pedig tudja hogy nem vagy Premium előfizető.
Erre 2 módszerem van:
1. BubbleUPnP-vel megosztom YT-ból a videót, ami mint proxy castolja ki a videót, ekkor nincs reklám, de csak 720p
2. Letöltöm NewPipe-al a videót és szintén BubbleUPnP-vel castolom, ami így már 1080p4 8 15 16 23 42
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest