Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz axlfsi #18209 üzenetére
Mindig gyanús, ha korlát nélkül kikerül egy ilyen kód, mert a fejlesztő nem fog ilyen promóciót csinálni, hogy bárki ingyen megkapja a szoftverét. Vagy ha igen, akkor az ott lesz a hivatalos weboldalon.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
őstag
Sziasztok!
Routerbe milyen DNS-t érdemes beállítani ami védi a gépeket telefonokat?
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
crok
nagyúr
válasz Energie X #18218 üzenetére
Nem igazán jó a topikválasztás szerintem.. meg olyan nincs, hogy aktívan védi.. nem old fel olyan domain-eket amik "köztudottan" veszélyesek, bányászok, stb. Pl. az AdGuard nem rossz.
-
MostaPista
tag
Ha valaki talalkozik pc hardverteszt promoval, megkoszonnem, ha kuldene egy privatot, hogy gyorsan megszerezzem, hetente parszor olvasom a forumot.
Foleg USB teszt erdekelne, most olyan pendrive-ot kaptam, ami "multicard reader"-nek alcazza magat, es usb2 es usb3 kozotti csatlakoztatasnal is vannak kulonbsegek, jo lenne talani olyan programot, ami ezeket szepen kezeli.
Pendrive es flash drive tesztelo is erdekelne, csak a h2-t ismerem, az sajnos csak es kizarolag teljesen ures eszkoz tesztelesere jo.
-
tibaimp
nagyúr
válasz MostaPista #18221 üzenetére
Ez jó? [link]
Én használtam már. Elmegy. És free, tehát nem warez, remélemA tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
bobalazs
nagyúr
válasz MostaPista #18223 üzenetére
[link] crystaldiskmark miért ne lenne jó? ingyenes.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz MostaPista #18221 üzenetére
Úgy látom, neked inkább [erre] van szükséged. A magát kártyaolvasónak láttató "pendrive" jó eséllyel hamisítvány
bobalazs: mert az nem arra való. [NirSoft USBDeview]
[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
félisten
válasz LamerGyuri #18225 üzenetére
Gondolom pendriveot kapott ami amúgy SD kártya olvasó. Nem ritka az ilyen, ez még nem hamisítvány feltétlenül.
-
Golden9
addikt
-
Top cat
addikt
válasz szabonagyur #18226 üzenetére
" pendriveot kapott ami amúgy SD kártya olvasó "
Az meg milyen?
-
Top cat
addikt
válasz szabonagyur #18229 üzenetére
Ez egy USB-s kártyaolvasó, nem pendrive.
-
félisten
-
Top cat
addikt
válasz szabonagyur #18231 üzenetére
OK, csak amikről beszélsz azok kártya olvasók. Hiába néz ki némelyik pendrive-nak .
A pendrive az maga az adattároló. Persze előfordulhat, hogy egy laikus összekeveri a kettőt. -
félisten
-
Top cat
addikt
válasz szabonagyur #18233 üzenetére
Itt azt írtad: Gondolom pendriveot kapott ami amúgy SD kártya olvasó.
Ez félreérthető. Egyértelműbb lett volna úgy írni, hogy USB-s kártyaolvasót kapott, ami hasonlít a pendrive-ra.De szerintem már túlragoztuk.
-
Danecay
addikt
válasz Okosandroid #18189 üzenetére
Köszi!
Igaz nemrég regisztráltam egy féléves licencet, de ez mégiscsak 1 év Plusz ebben az a jó, hogy az F-secure oldalán a korábban már regisztrált fiókot lehet törölni, és újra regisztrálni egy újabb promó alkalmával Igaz a programban valamiért nem engedett átjelentkezni a törölt és ismét létrehozott fiókkal, folyton visszadobott a bejelentkezési felületre, míg a honlapon simán be tudtam lépni, és írta is, hogy 2022.07.25-ig érvényes a licencem, de a program eltávolítása és újratelepítése megoldotta ezt a problémát is. -
MostaPista
tag
válasz szabonagyur #18226 üzenetére
Rossz a feltetelezes, teljesen azonos 4GB-os pendrive-ok, ubuntu linux alatt az egyik General Udisk 5.0, a masik Multiple Card Reader 1.0 tipusu, pont most tesztelem oket.
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
-
LamerGyuri
senior tag
válasz Aethel #18239 üzenetére
[Macrium Software, Reflect Free] az egyik legjobb ingyenes alkalmazás; meglepetések és kötelezettség nélkül.
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
looser
addikt
válasz Aethel #18239 üzenetére
Veeam Agent for Microsoft Windows
Enterprise termékeket gyártó cég, teljesen ingyenes backup megoldása. Nincs hirdetés, nem ajánlgatja a nagyobb cuccot, mert a fizetős cuccok cégeknek készülnek. Könnyen átlátható, praktikus cucc. Nincs másra szükséged. *
*=nem nekik dolgozom :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
raccoon24
csendes tag
[lAvira] 3 hónapra, több eszközre.
-
Danecay
addikt
válasz raccoon24 #18245 üzenetére
Ha esetleg érdekel valakit, itt írtam véleményt róla Ez persze csak a sajátom, de nekem csalódás volt, főleg azok után, hogy kb 10 évvel ez előtt több promót is behúztam tőlök, de akkor még nem így nézett ki a dolog és az üzleti modell. Mondjuk az óta fel is vásárolták őket ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz Danecay #18248 üzenetére
Én is beszálltam, a 255 ft-os buliba, feltettem a LENOVO T420-as laptopomra. A Kaspersky Free-t váltotta. A rendszer begyorsult, teszi a dolgát, semmi bug. Ami nem kell, azt egyszerűen nem használom! Az automatikus megújítást kikapcsoltam, azóta csesztetnek, riogatnak, hogy kapcsoljam vissza. Nyilván több ezret nem ér, de nekem így megfelel, azután ráérek gondolkodni!
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest