Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Fusion Pro 4 Wired Xbox kontroller teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
inzsellér
tag
Keveset használt, itthon vett 11 hónapos Pentax AF 360 vaku 40.000 Ft-ért (új ár 60%-a) eladó. E-mail publikus.
-
Tud valaki nekem tanácsot addni hogy létezik olyan program amit egy Nokia E51re feltelepitve távkioldhatoként tudom használni egy K200D-hez?
Vagy hol tudnék nagyon olcso távkioldot beszerezni amivel lehet fénymérést, AF-et és Bulp funkciot vezérelni .
Mondjuk az infrás nem a legjobb, mert nem mindig lehet ugy hozzáférni hogy elöröl tudjam ráirányitani az IR fényt. -
-
macskajancsi
aktív tag
hali!
k10d-vel volt már valakinek olyan, hogy mást mutatott a fenti lcd a záridőre, mint a keresőben látható?
a körülmények: A mód, 1.30-as firmware, erősen sztatikus laminált padló (értsd: már fél perc mászkálás után is felvillanyozva fogsz kezet bárkivel), állvány, spot fénymérés.
állványról levéve nem csinálta, viszont markolattal és anélkül is.
ha a kezem odaraktam az obi elé elsötétítve azt, akkor is 1/4 s elég lett volna szerinte f4-en, és 400as iso-n. a keresőben megvolt a 30 mp is, de csak az 1/4 mp-vel exponált.
állványról levéve szobára mérve fényt, majd ablakra, aztán kint szabadtérben meg _semmi_ baja nem volt, teljesen megegyezett a két mutatott záridőérték.eléggé megfoghatatlan számomra a probléma (esetleg a ccd töltődött fel statikusan??? - bár radiátort is tapicskoltam előtte, azon ki kellett volna sülnöm), így bármilyen épkézláb ötletet azt örömmel fogadnék.
coito ergo sum...
-
macskajancsi
aktív tag
válasz macskajancsi #5163 üzenetére
közben meg lejárt az 5 perc is, szóval:
valószínűleg a keresőn beszűrődő fény tréfált meg, még nézegetem egy kicsit a dolgot...[ Szerkesztve ]
coito ergo sum...
-
gabor_01
senior tag
válasz macskajancsi #5164 üzenetére
Megtaláltad a megoldást magad is
-
tbs
addikt
Vki nem tudná linkelni a K7 sáros-vizes prómó képét..? Az istennek nem találom...
-
Slowman
aktív tag
-
tbs
addikt
Thx srácok. Igen, ez az.
-
Slowman
aktív tag
Jah, igen tudom , már én is néztem. Jens Kollmorgen készítette. Ahogy kivettem a honlapjából, ő egy alkalmazott fotográfus és ezek szerint 5D-vel dolgozik (ami azért nem meglepő). Persze azért furcsa, hogy nem találtak egy Pentaxos hivatásos fotográfust aki ezt elvállalja (találtam a hivatalos Pentax honlapon pár fotográfus képét az objektíveknél - mintakép gyanánt - ezért elég furcsa, hogy őket nem fűzték be egy ilyen projektre )
-
Mercutio_
félisten
Ja igen, a meghirdetet cuccomra, kitaláltam egy másik összeállítást, ha esetleg valakit az SDM-es obi ára riaszt el
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Izé, persze külön a váz is elvihető, és márkatársaknak valamivel barátibb áron, mint az irányár
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Salex1
őstag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, szeretnék venni egy 70-300-as obit K100-hoz. Tamron vagy Sigma?
Elviekben ahogy böngészgettem a Tamron-t mondják jobbnak, szerintetek?
A sigmára viszont 2 év gari van a Tamron 1 évével szemben.
Valakinek esetleg nincs használtan, kifogástalan állapotban valamelyik? -
Mercutio_
félisten
A Sigmánál szükség van a 2 évre , és még így is belefuthatsz egy hibás darabba ami hetekig a szervízben csücsül, a Tamronra ez nem igazán jellemző.
-
BiriBum
őstag
-
tm5
tag
Sziasztok,
K10D-hez keresek valami nem tul drága vakut. Ilyenekre gondoltam, hogy:
Metz MB 36 C-2: 18.9k
Metz MB 36 AF-4: 26.9k
Sigma EF-530 DG ST: 45.9kKeretre mondjuk 40k környékére gondoltam, de nem baj ha olcsóbb
Melyiket tudnátok ajánlani a fentiek, vagy más ebbe az árkategóriába esők közül?
Köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Itt a legolcsóbb,és a minőséget meg kell fizetni. Ha már jó kis Pentax K10D géped van akkor szerintem várj pár hónapot vele és akkor meg lesz a lóvéd rá. Elsiettetni nem érdemes.Nem véletlen ,hogy tavaly előtt megkapta a Best Buy elismerést.
A jelzett boltban és a edigitalban akár részletre is megveheted,és már csak 20e.Ft kell törlesztened,akár kamatmentesen
A saját néven kihozott azonos tudású Pentax vakú majdnem a 2x áron kapod meg.
Ugyanez gyári Pentax AF-360/540
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Haldoklik a Pentax?
Ugyanis az edigital forgalmaz Nissin vakukat többfélét,és a gyártói oldalon sehol nincs támogatás a Pentax vázakra
Nissin Digital Flash -
-
Slowman
aktív tag
Edigitalnál volt egy idő amikor gyári Pentax obikat sem forgalmaztak, aztán legszebb emlékeim szerint most megint. Meg amennyire tudom javarészt ezt a Nissin cuccot szinte csak Nikonra gyártják, és úgy tudom nem is valami eszement jó minőségű termék. Ez a haldoklik a Pentax sztem nem túl előnyös szöveg .
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Zozzant #5196 üzenetére
Na ők mondjuk egy külön állatfaj
m4/3-ban nagyok lennének, ha lenyúlnák a pana af-megoldását, de 4/3 vázak terén jelenleg eléggé le vannak szerintem maradva a megfizethető kategóriában (keresőméret, videó hiánya, és az obipark terén is csak a felsőkategóriában teszik oda magukat igazán...)[ Szerkesztve ]
-
BEE
addikt
Videó a 645D-ről
[link]BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
Slowman
aktív tag
Igen, ez elméletileg már középformátumnak nevezhető. Azt hiszem a nevét is (645D) innen kapta. 6x4.5 cm-es érzékelőjének kellene benne csücsülni, de ahogy tudom "csak" 44x33mm-es 40MP-s érzékelő van benne ahogy olvastam. Azért ez így is jóval tekintélyesebb mint egy FF váz 24x36mm szenzora. Meg a videón is látszik, hogy jóval nagyobb az aknája. A baj az, hogy ez nekünk szerintem nem nagyon játszik. Több mint 1.5 milla . Mondjuk középformátumú géphez mérve ez így is eléggé jólárasított .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- DIGI internet
- Kompakt vízhűtés
- Mobilinternet
- Yettel topik
- BestBuy ruhás topik
- Fusion Pro 4 Wired Xbox kontroller teszt
- Videó stream letöltése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.