- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolti111111
kezdő
Üdv!
Van itt valaki aki Motorola moto g 200 5G telefont használ? -
RoyalAirForc
aktív tag
Yettel tv másnál is nehezen, vagy nem tölt be?
-
szaboi6512
őstag
válasz RoyalAirForc #93452 üzenetére
Nálam is kicsit nehezen...., bár most egyből. Biztos a foci vb leterhelte.
[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
Teodor52
senior tag
válasz Viktor0610 #93450 üzenetére
Köszönöm az infókat.
-
4Grider
nagyúr
válasz Zsolti111111 #93451 üzenetére
Egy-két Motorola volt a kezemben mostanában, de mindegyikből hiányoztak a Yettel profilok, így se VoLTE, se VoWiFi nem volt rajtuk.
-
Diák66
őstag
Üdv! Yetteles Huawei B818 admin felületét el lehet valahogyan érni Híd módban egy másik router felületéről?
-
Diák66
őstag
válasz 4Grider #93460 üzenetére
Közben sikerült megoldani. Túlkomplikáltam a dolgot és tulajdonképpen valószínűleg IP cím ütközés volt. Más tartománnyal már bejön, bár jobban örülnék, ha sikerülne úgy konfigurálni, hogy Pl.: 192.168.8.1 a huawei és 192.168.8.2 az Asus router. Csak hát akkor ki kellene zárnom a 192.168.8.1 címet az asuson, de erre ez a router nem biztos, hogy képes. (Nem Cisco ez elvégre). De amúgy tök fura, hogy a huawei nyugodtan szórná a wifi hálózatot is híd módban.
[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
Frissült az app. Most már nem jelenik meg alul a szöveg hívásindításkor.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
trec12
addikt
válasz Bl.Gyo. #93465 üzenetére
Rendszerint csak másodszorra - kilépek majd újra belépek - és ezután töltődik be nekem de régebb óta ilyen. (Vagy esetleg, olyan hosszan tölti, hogy nem bírom kivárni de az meg ugye nem életszerű ha, hogy ez olyan lassú legyen....)
Ui.: na frissítettem mert nem volt most jó gyors.
[ Szerkesztve ]
-
eFeMeR74
senior tag
-
EA's hit
őstag
válasz szaboi6512 #93472 üzenetére
Teljesen biztos. Mondjuk ez kivetelesen nem a ceg hibaja, hanem EU-s jogszabaly (elvileg).
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz eFeMeR74 #93474 üzenetére
Elég egy feltöltő kari 500mb-al, és megy is a tv egész hónapban, kész.
Ha ez lesz én is mondom le.
Ha mégis bekövetkezne remélem talál a Yettel valami kiskaput, vagy pl. Külön "Yettel TV sim"-eket adna amin csak a yettel tv adatfolyama futhat más adat nem. Persze az is egy plusz kártya lenne de legalább nem lenne teljesen elkaszálva a dolog. 🤔
-
dokee78
félisten
Flottás előfizetésem van.
Másik számot adnám hozzá a Yettel fiókomhoz,de 4 jegyű ügyfél számot kér amit nem kaptam és nincs a szerződésben. -
Foremi
tag
válasz EA's hit #93471 üzenetére
Én nem használom ki a Yettel TV korlátlan tematikus adatforgalom szolgáltatást, mert nincs internet a SIM kártyán (adatkeret nélkül pedig nem megy), csak otthon TV-zek.
Néztem alternatívákat, több szolgáltatónál vannak ingyenes csatornák, így ki lehet próbálni anélkül, hogy meg kellene vásárolni.
Mindig TV GO: náluk 7 napra visszamenőleg nézhető a legtöbb TV csatorna műsora, ami elég vonzó szolgáltatás. Viszont sok ismeretterjesztő csatorna nem érhető el, amit a Yettel TV-n szeretek nézni (helyette más csatornák vannak, darabszámra kb. azonos). Ami nem tetszik benne, hogy nincs gyors/egyszerű csatornaváltás, ki kell lépni a műsorújságba, tovább lépni a következő csatornára, majd be kell lépni a műsor ismertetőbe, és ott van a lejátszás, ez egy csomó gombnyomás és idő, a Yettelnél pedig csak egy kattintás. Árban 4990 Ft a MAX csomag, (a Yettel 4490 Ft, náluk is a MAX csomag ennyi), mininális az árkülönbség.
Telekom TV GO: náluk is a csatornák többségénél van archív TV, ami három napra visszamenőleg nézhető. A legtöbb ismeretterjesztő csatorna elérhető, ami a Yettel-nél. Az alkalmazás is jobb, egy húzással lehet csatornát váltani. Árban is kedvezőbb, mert 3600 Ft egy hónapra. Ami nem tettszik benne, hogy utólagos a számlázás, illetve van videótéka (ahol a számlához teszik hozzá a kikölcsönzött műsor díját), így benne van a véletlen rendelés esélye. Lehet én idegenkedem csak ettől, de sokkal előnyösebb lenne egy előre fizetős (Prepaid) TV szolgáltatás. Ami pozitívum, hogy hűségidő nincs.
ITT/OTT TV: náluk is van pár ingyenes csatorna, meg 24 órás próbaidőszak. Ami nagy előnye, hogy akár egyenként is előfizethetünk csatornákra (persze ehhez meg kell venni az alap csomagot, ami már alapból nem kevés népszerű csatornát tartalmaz), ezt figyelembe véve ha csak adott csatornákat szeretnénk nézni, ők a legolcsóbbak. A csatornaváltás itt is egyszerű és gyors. A műsorújság viszont gyakorlatilag használhatatlan, EPG nincs. Archív TV sincs náluk.
Direct One: ezt a szolgáltatást nem próbáltam, mert nincsenek ingyenes csatornák, vagy ingyenes próba. De mivel publikus (bárki számára megrendelhető) a szolgáltatás, ezért gondoltam beírom. A Plus csomag 3590 FT/hó, a szolgáltató oldalán azt írják, hogy 84 online TV-csatorna, köztük 33 újraindítható. 12 hónapos hűségidő van rá, ebbe viszont biztos nem megyek bele, főleg mert kipróbálni sem tudom az alkalmazásukat.Ami nekem nagyon tettszene, ha a Yettelnél is elérhető lenne, az az Archív TV, ez szó szerint hiányzik. Az alkalmazásban látom a "nyomait", mert visszamenőleg is benne van a lejátszás ikon, csak nem indítja el, azt írja expired. Lehet, hogy már benne van a szoftverben ez a szolgáltatás, csak még nem kapcsolták be. Mindenesetre várom az új Yettel TV-t, aztán meglátom, hogy maradok ennél, vagy váltok.
-
Landsmann
addikt
Applikációból indított mobilegyenleg feltöltés után a bónusz adatkeretet mennyi időre adják? 1 nap, 5 nap vagy 1 hét? Töltöttem már így, de nem emlékszek mennyire adták.
-
trec12
addikt
válasz Foremi #93481 üzenetére
A Yettel Tv nekem most is szimpatikus de a csatornaválaszték bővülhetne. Az app androidos tv-n is jó gyors a képminőség sem olyan rossz egy 50 colos tévén. Várjuk meg milyen lesz az új szolgáltatás. Amiket néztél azok mind kiegészítő szolgáltatás a megújuló Yettel Tv elvileg meg teljes értékű nagyképernyős tv szolgáltatás lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
válasz adamfriday #93484 üzenetére
Köszi! Akkor szombaton töltöm, így vasárnap éjfélig lesz net azon a kártyán.
-
RoyalAirForc
aktív tag
Az imént volt egy kb. 2 perces net kiesés OtthonNet Pro-n, Siófokon. Visszajött, de a Yettel tv csak 10 percre rá tért magához...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz RoyalAirForc #93488 üzenetére
Nem árt, ha leírod, hol.
Nálam OK a Yettel TV.(Bp. )
Xiaomi 13T
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz RoyalAirForc #93488 üzenetére
Nálam végig OK a yettel tv és a net is, igaz nem otthonnet. Biatorbágy
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Igényelhetek meglévő előfizetésem mellé adatkártyát. Az adatkártya hogyan működik? Van egy SIM-es tabletem és csak azért fizetek elő a Digimobilra, hogy legyen a tableten net, telefonálni nem nagyon szoktam róla. Az adatkártyával kiválthatnám a Digis előfizetést?
Adatkártyával hívást kezdeményezni ugye nem lehet?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
4Grider
nagyúr
Gondolom adatmegosztó sim-ről van szó.
Adatmegosztó sim-et korlátos adatopció mellé igényelhetsz (tehát korlátlan netopcióhoz nem). Mondjuk ha a fő előfizetéseden van egy 7 GB-os adatopció, akkor az adatmegosztót egy másik eszközbe (pl. tablet) helyezve a főkártya 7 GB-ját tudod ott is használni. Pl. eszközönként havonta maximum 3.5 GB-ot, vagy az egyiken 2 GB-ot, a másikon 5 GB-ot.
Adatmegosztó nem tud hívást kezdeményezni.
Részletek: https://www.yettel.hu/adatmegoszto[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
válasz 4Grider #93493 üzenetére
Ha jól értem, akkor az előfizetésemhez igényelhetek ilyen adatmegosztó SIM-et, amit egy másik mobilba második kártyaként adatforgalmi célra tudok használni. Akár úgy is, hogy ezt az internetet wifin hotspotként a telefonnal tovább osztom más eszköz részére, például másik telefon. Már csak az a kérdés, hogy az én előfizetésemhez igényelhető-e, mert nincs a felsorolásban, nem nyilvános csomag. De majd délben megkérdezem az ügyfélszolgálatot. DEcember 22-től ez a csomag végleg megszűnik és átterelnek másik csomagba.
-
dokee78
félisten
Melyik gombokkal tudok kérni telefonos ügyintézőt?
-
Landsmann
addikt
A minap megkerestem a Yettelt néhány kérdéssel. Ma jött válasz. Inkább nem mondok semmit a válaszra. A kérdéseim arra vonatkoztak, hogy mikor frissül az 5G lefedettségi térkép,mert még a szeptemberi állást mutatja. Továbbá azt is kérdeztem, nem lehetne-e az 5G-s lefedettséget mutató térképet a már jól megszokott és átlátható 2-3-4G-s térképre applikálni, ahol külön kapcsolható kül és beltéri lefedettség generációnként is. Illetve megemlítettem, hogy rengeteg település nem ott van jelölve, ahol azok valójában vannak. Körülbelül 2 percnyi keresés után 8-10 darabot találtam, de nyilván van több is, ezek mind a keleti országrészben. De ne csak kis településekre gondoljatok. Nyíregyháza is a listán van.
Nade, mi volt a válasz? Mindössze annyi, hogy a lefedettségi térképet folyamatosan bővítik az aktuális fejleszteseknek megfelelően, ha az indokolt. Ennyi. Szó sem esik a normális, áttekinthető térképről, meg arról sem, a hibásan feltüntetett településnevek oda kerülnek-e ahol tényleg vannak. Ez így igen érdekes. Nem tudom ki alkotta meg az alap térképet és rakosgatta fel a település neveket, de jutalmat biztos nem érdemel ezért a munkáért.Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest