Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    Én 1998 óta a végig Westel/T-Mobile -os voltam. Egy SIM kártyával és sok telefonnal húztam ki ezt az időszakot, mint magánszemély. Nem volt soha olyan problémám, hogy nem vagyok elérhető térerő hiány vagy hálózat összeomlás miatt. VISZONT! T-Mobile -nál majdnem minden hónapban ment az ordítozás az ügyfélszolgálattal, hogy mi az, hogy plusz szolgáltatások aktívak havidíjasként mikor nem is kapcsoltam be semmit. Kártyás feltöltősként nem 10.000 és nem 20.000Ft-ot lopott el tőlem a T-Mobile azzal, hogy minden hónapban be be kapcsolgatott bizonyos szolgáltatásokat amiket én nem is igényeltem soha.

    Bele se merek gondolni mi lett volna, hogy ha a T-Mobile -nál előfizető vagyok...
    Azért váltottam a héten Telenorra, mert jött az SE WT19i, ami nagyon tetszik, pláne ennyiért. Remélem itt a 2970Ft-os havi előfizetési díjamon túl nem fognak felkerülni plusz rejtett költségek, mert akkor bizony már perre fogok menni.

    Egyszóval lehet szidni a Telenor-t, mert szar a hálózata, de legalább olcsó. Plusz szerintem átláthatóbbak a csomagjai, mint a T-Mobile -nak. Gondolkodtam azon, hogy maradok T-Mobile -os, de előfizető leszek. Nos egy hétnyi böngészgetés és telefonálgatás után sem tudtam kiigazodni a T-Mobile -os havi csomagokon és senki nem tudott arról biztosítani, hogy nekem nem lesznek plusz költségek, mert mindig volt valami apró betű és kifogás. Ennyit a rózsaszínekről... Agyban is azok nem csak logóban...

Új hozzászólás Aktív témák