- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
baracsi
tag
válasz Krystal_s #109919 üzenetére
nálam egyelőre nem frissült a firmware, de gondolom hamarosan frissíteni fogják, mert a múltkor is jelezted a firmware frissítést, nálam ez később következett be (2024-02-06 03:16:16)
én várom a friss FW-t, mert hátha javítanak valamit, bár én most is elégedett vagyok a sebességgel, meg a stabilitással
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Aki nem kér perc opciót az eleve nem is tud a segélyhíváson kívül hívást indítani?
-
SztiviVander
őstag
válasz evrynet0 #109937 üzenetére
Igen. És valóban van fekete leves, ha arra gondoltál hogy csak újként érhető el meg hogy drágább lesz a promó időszak után.
-
@Renwick: És tényleg ma indult
-
@zenefalo: ez le van írva a yettel oldalon is
-
Azt mondjuk nem értem miért nem lett volna ezt egyszerűbb kihozni egy sima adat opcióként meglévő feltöltőkártyához, miért jobb sim kártyát pazarolni meg wolt futárt fizteni. Ja de értem, csak így lehet (látszólag) növelni az "előfizető" számot. Gondolom az új tulaj jobb számokat szeretne látni a mostaninál és ez lett rá a nagy ötlet Jó nekem mondjuk mindegy, nyilván nyárra jobban megéri 6e-ért ez mint 6*1875Ft-ból (akciósan) összerakni egy hónapra a korlátlan netet. Gondolom online apn-es lesz ha beszéd is megy rajta. -
félisten
Érdekes ez a Yepp, rendelek is egyet.
Ami jó lenne ha már itt megoldódott az eSIM vásárlása online és egyből, ha engednék más csomagnál is
-
aprokaroka87
nagyúr
Amúgy jól látom hogy ez a yepp egy szétbontott prime csomag kategória?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz SztiviVander #109957 üzenetére
Vagy azért mert így könnyebben össze lehet rakni rendszerszinten hogy le tudja előre vonni a pénzt.
-
SztiviVander
őstag
válasz szabonagyur #109958 üzenetére
És sikerült? Most jöttem rá hogy az az emlegetett fekete leves, hogy szokás szerint igényesen meg lett csinálva az app, meg le lett tesztelve és lehet használni is. Ja nem, majd a juzerek jelzik ha nem megy
Azon még átrágtam magam hogy yettel fiókba belépést választva az emailben kiküldött kódhoz a gmail-re átválttva, majd onnan vissza csak egy nagy fehér képernyő maradt a kód bekérőből. De azon hogy befotózza nagy nehezen a személyit és a hátsó oldal után ottmarad a lefotózott hátsó rész és onnan se előre se hátra, meg se nyikkan, cska kilépni lehet a folyamatból, na azon már nem tudok továbblépni. Ismét egy igényes szoftverfejlesztés, mint kb mindenhol. Jóvanazúgy típusú fejlesztőwannabe-k tákolmánya... Gratulálok yettel -
SztiviVander
őstag
(lejárt a szerk idő)
na kb nyolcadszorra sikerült annyira mozdulatlanul tartanom a telefont a kép készítés közben hogy továbblépett a személyin, szelfit meg csinált egyet a plafonról, mert hát nyilván magától fotóz "adataid nem egyeznek az állami okmányérvényességi nyilvántartásban szereplő adatokkal, kérlek javítsd őket" hahaha
az adatokat személyiről olvassa be, név, születési hely, minden jó, mi a tökömet javítsak.
ah, nagy nehezen kiszúrtam, hogy az "anyja nevét" ékezet nélkül olvassa be ez a sz.r a személyiről, mert a nagy Á betű az megugorhatatlan. úgy meg nyilván úgy nem stimmel az összevetésnél... javítva, elfogadta.
várom a wolt futárt (28 percet ír) hogy kihozza, mert a lóvét azt bekérték előre, de a vége az volt hogy "valami hiba történt, dolgozunk a javításán". az appban viszont legalább látszik az új előfizetés.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz SztiviVander #109962 üzenetére
Délután lesz időm megrendelni, majd jelzek.
-
SztiviVander
őstag
válasz szabonagyur #109964 üzenetére
készülj az ilyen anomáliákra
-
evrynet0
csendes tag
A fekete leves amire én gondoltam az a 3 hónap utáni áremelés, pedig sztem 6k-ért egész jó lett volna. Az app bugos mert gyorsan kellett összehozni. Amit már többek írtak:
1. Személyit szokszor kell bescannelni, előbb utóbb elfogadja.
2. Az ékezetek nem mennek neki, tehát azt általában manuálisan kell javítani hogy helyesek legyenek az adatokyétek
3. Az e-simet nem mindig érzékeli az app, így felkínálja hogy újból telepítsd
4. Az apn-t (online) nem mindig állítja jól be.Vegyétek,vigyétek
-
aktív tag
válasz SztiviVander #109963 üzenetére
szelfit meg csinált egyet a plafonról, mert hát nyilván magától fotóz
Ez "gyönyörű"....
-
snooze
veterán
de jo lett az app..elérhetöséget minden belépéskor be kell jelölni,barionnal fizetést visszadobja..🤔🤔👏👏👏👏👏
GO Gunners!!!
-
félisten
válasz SztiviVander #109965 üzenetére
Meglátom
-
SztiviVander
őstag
válasz evrynet0 #109966 üzenetére
Meg is jött. Mondjuk a wolt az egy telitalálat, nem véletlen szoktam le az ételrendelésről. Az hogy magyarországon nem tud magyarul a futár, hát jó, de hogy angolul se lehet elmagyarázni neki hogy igen jöhet, itthon vagyok és xx a kapucsengő kód... Én meg nem fogok az ő kedvükért megtanulni indiaiul vagy afrikaiul vagy a tököm tudja honnan jöttek. Wolt központ szólt hogy na akkor most a társasház előtt van már a futár, lemennék-e. Lementem, számokat legalább megismerte (az is valami), megvan a kártya
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz SztiviVander #109970 üzenetére
Szerencsére ezek a hoka mokák, csak a belváros felé nyomják nálunk a peremen a 15-be csak magyarok vannak.
-
SztiviVander
őstag
válasz INGJOKE #109971 üzenetére
Ez a 13 északi része, nem kifejezetten belváros de itt is sajna csak ezek vannak. A fehér futár az a fehér holló 21. századi szinonímája lett. Mindegy, azért bíztam benne hogy valahogy csak megugorják ezt a bonyolult feladatot. Meg ez legalább nem hül ki mire idetelál, mert a kezdeti 20 percből azért cirka 1.5 óra lett végül.
-
SztiviVander
őstag
válasz evrynet0 #109966 üzenetére
Nekem 6K-ért ideális lesz nyárra, a t és a voda is drágább most. De még 9e-ért is pariban lesz a telekommal (domino korlátlan 30 napos net 10e) vagy a voda 8e/500GB -jával. Az egy más kérdés hogy mindegyik egyformán pofátlanul drága, nagyjából pont ez az 5-6e lenne mindegyiknél a korlátlan adatra az úgy-ahogy elfogadható ár.
-
adika4444
addikt
Gondoltam korlátlan adatra nagyon jó lenne routerbe az új konstrukció, de a későbbi 9000 forintos ár sem tetszik igazán, az meg főleg, hogy csak online APN-nel megy...
A hűségmentessége tetszik, nyárra simán best buy lenne ha nem lenne korlátlan adatkártyám, meg leírva nagyon modernnek hangzik.
Hatalmas előnye a hűségmentesség, illetve a könnyű szerződéskötés és lemondás, ha beszántják a továbbszámlázós korlátlan flottás neteket, ár/érték arányban még mindig ez lesz a legjobb. Vodafone XXL-nél lutri a hálózat, a Telekom meg Domino-ra ugyanilyen NAT-olt netet ad 10k-ért és a Yettel hálózata sokkal jobb.
üdv, adika4444
-
bollokcs80
Korrektor
Megnézegettem én is, másodlagos (adat)kártyának elmenne hatezerért, de a Yettel-Multiflottás előfizumat nem dobnám el érte. Ha beszédet is választ mellé az ember, már ott van a(z amúgy is csillagászati árú) előfizuk magasságában.
Legalább két ebédemnek állták a felét a Wolt kuponokkal, az is több a semminél.B.Cs.
-
dr9
junior tag
Feltöltőkártyáról àt lehet menni yepp-re?
cosmoT
-
tomp
félisten
válasz SztiviVander #109978 üzenetére
Igen a Hello Data miatt van -30%.
Nekem marad a Prime+ -
félisten
Na 10 perc alatt megrendeltem a Yeppet (regisztráció, azonosítás, stb), utána 5 percen belül elérhetővé vált az eSIM is és megy minden rendben.
Ilyen flottul mehetne minden, sőt hátha a jövőben bármilyen előfizetés menne így.
-
xray_
tag
Otthonnetet használnék saját routerrel MC801A mögött. Átraktam az MC801A-t bridge mode-ba, de ennek ellenére is 192.168.0.x-es IP-t oszt a routernek. Mit kellene még tennem, hogy a publikus IP-t kapja a router?
[ Szerkesztve ]
A windows olyan, ahogyan Bill Gates szeretnél látni a számítástechnikát, a Linux meg olyan mint amilyennek te!
-
adika4444
addikt
válasz adika4444 #109974 üzenetére
ÁSZF fontosabb részletek, netre kiélezve.
- Dinamikus QoS-t alkalmazhatnak, de nincs kiemelve, hogy mit és hová sorolnak, illetve a becsült max sebesség 1000/150 Mbps, ezzel simán kihasználható az 5G N78.
- Kicsit zavaros számomra a megfogalmazása, de a hangalapú és SMS szolgáltatást fixen saját kijelzős, billentyűzetes és mikrofonos eszközben lehet használni. Az internetre én úgy értelmezem, hogy saját kijelzővel kell rendelkezzen az eszköz, gondolom ebbe egy jobb fajta mifi beleférhet, de egy asztali router már nem, utóbbival azért meglehetősen nagyobb az esély a több forgalomra.
- Csak online APN van, NAT-olt IPv4 cím, IPv6 GUA cím, utóbbinál nem tudom, mennyire tűzfalazzák, mekkora subnetet adnak ki egy eszköznek.
- A normál belföldi adathasználat napi 108 GB-ig terjed. Azaz aki egy naptári napon belül ezt meghaladja, az adatforgalmazás másnap 00:00-ig nem lehetséges, sem kiegészítő szolgáltatással, sem méltányossággal, sem sehogy. A Yettel a korlátozásról annak alkalmazásakor értesítést küld.
- EU-ban az 50 giga felhasználása után csak kikapcsolják. Túldíjazás nincs, tehát az 1. zónában 50 GB, máshol meg nincs net.
- 5 SMS-t tartalmaz a fizetett 30 napra szóló díj, az ÁSZF szerint háttérben történő készülékaktiválási és egyéb technikai SMS-ek céljára. Hogy most ez 5 sima üzenet bárhová, vagy célzott számokra, arról nincs említés, de az Apple-ösöket elvileg nem számolja a Yettel és erről nem tesznek említést, hogy itt is így van-e, avagy ellenkezőleg.
- Számlázási ciklus az első fizetéstől 1 naptári hónap és ott a fordulónap, ez aztán mindig az első fizetéshez igazodik. A havidíj automatikus levonását a számlázási napon és az azt követő 48 órában kísérli meg a Yettel, emiatt van egy ilyen türelmi idő, de nem tolják ki az időablakot, tehát a számlázási ciklus az ma fizetve július 9., csak augusztus 11.-ig is elmegy, ha 11.-én kerül befizetésre, de 11.-én befizetve is szeptember 9-ig megy.
- előfizetői jogviszony 215 nap, ezen belül ha nem fizeti be az user, akkor a kihagyás utáni következő fizetés lesz a fordulónap. Ez nem keverendő azzal, hogy a konkrét szolgáltatásra 1 hónapra szóló szerződések jönnek létre a havidíj lecsengetésével.
- A szüneteltetés itt simán következő hónapra eső díj be nem fizetésével lehetséges, de az fontos, hogy a mobilinternetet korlátozzák, amibe a Yettel APP is beletartozik, úh erről az előfizetésről azt biztosan nem lehet befizetni újbóli használat érdekében. A szüneteltetés tehát díjmentes, tényleges kihagyás.
- Ha a szolgáltatási szerződés lejár és nem történik újrakötés, azaz a következő 30 nap nem kerül befizetésre, a töredék kiegészítő szolgáltatások elvesznek és nincs visszatérítés.
- Kiegészítő csomagoknál több egymás utáni rendelésnél összeadódnak a töredékek/maradékok és az utoljára rendelt végéig használhatóak, vagy hát amíg tart a kifizetett 1 hónapos ciklus.Vannak még mások is, pl. a roaming, beszélgetés, SMS elég magas árakon fut, de ezt biztosan kiírja az APP is, meg egy ilyen csomagnál szerintem ezek kevésbé lényegesek.
Összességében semmiképp nem rossz, főleg a bevezető 6000 forintért, de az apróbetűs részt érdemes elolvasni. Én ebből szedtem ki, ami szerintem fontos, remélem másnak is hasznára válik.
üdv, adika4444
-
donjohnson
addikt
-
azbest
félisten
válasz donjohnson #109984 üzenetére
"illetőleg azokat tilos olyan eszközzel használni, amely nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintő kijelzőket is), ilyen pl. az adapter, modem, alközpont, SMS küldő- és egyéb berendezés."
bár okés, lehet kifejezetten a hang és sms-re írja, de adatforgalom bekezdésben van... szóval .. az elején is
A normál felhasználás szabályai: a tarifacsomagban a hangalapú hírközlési szolgáltatással együtt biztosított mobil internet egyéni, természetes személy előfizetők általi, kisképernyős mobileszközben való felhasználásra szánt szolgáltatás.Sokminden tud működni technikailag. A routeremre köthető kagylós telefon is és sms-t is kezel. De ők nem arra szánják.
Ha bármiért panasz van a netre, akkor simán hivatkozhatnak arra, hogy bocs, nem erre szánták, nem szabályosan használod. Az ügyeskedés nem érdekel, hogy ki lehet játszani a szabályokat.
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Van valami infó arról, hogy a Yepp tarifacsomagokhoz pontosan milyen percopciók érhetőek el?
Köszi! -
adika4444
addikt
válasz SztiviVander #109986 üzenetére
IMEI alapján tökéletesen tudják, miben használod. Egyébiránt a bekezdés elég félreérthető. Valószínűsítem én is, hogy a 108 GB-os napi limit miatt nem tesznek ebbe energiát, de ettől független a rendeltetésszerű használatot azért rendesen körbejárják és elég szigorúak, hogy mibe lehet rakni, pl. modem kizárva. Más kérdés, hogy átszaladva az üzleti ÁSZF-et, ott is volt valami ilyesmi, bár mint ha csak a kiegészítő csomagokra vonatkozott volna, de a lényeg, hogy jogilag kusza és nem okvetlen egy szimpla igen a válasz a routerre, de technikailag és gyakorlatilag ez nem UPC Mobil, elképesztő hálózati erőforrásuk van, így biztos nem ilyenen fognak megpróbálni spórolni, aminek a vége úgy is csak egy nagyobb kiadás... Na meg a lassítatlan 5G sebességgel se véletlen hakniznak.
üdv, adika4444
-
TiMoN
senior tag
Multisimnek jobban örültem volna Yettel...
-TiMoN-
-
Mr. Teddy
őstag
Egyelőre nem túl acélos ez az appos rendelés nálam. Először nem vette be a személyim adatait, majd újrakezdtem a folyamatot, és most a telefonszámok betöltésnél "loading" van és nem megy tovább... App törlése, újrarakása sem segített. Várok egy kicsit, aztán max felhívok valami helpdesket, ha egyáltalán van ilyen valahol...
-
félisten
-
p2pp
őstag
Ha vki Lipót felé jár Androidos telóval Cellmapperezzen már.
Került fel a Víztoronyra vmi. De nem tudjuk kié. Köszi!
A Yepp egy víz bedobott csali lett. 😄👍Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
TomPack
őstag
válasz azbest #109988 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam!
Hát ez így már nekem nem olyan BestBuy!
Ez egy Vitamax Tuti100+!
Igaz ott 7990Ft az 500GB net 30 napra, de a feltöltögetésre is adogat adatot, és eleve 19Ft a percdíj, amit nem kell megvenni előre, és nem kell elhasználni 30 nap alatt. De ha meg hirtelen kell egy hónap korlátlan net + korlátlan beszéd, az is csak 12.900Ft 30 napra, hűség meg minden nélkül.
Szvsz ezen a Yepp-en még gyúrhattak volna! -
félisten
-
4Grider
nagyúr
válasz szabonagyur #109999 üzenetére
Voda feltöltő kártyás esetén nincs sebességkorlát. De 5G sincs. Mint ahogy a jó hálózat is ritka holló náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szólánc.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ukrajnai háború
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest