Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • davenport

    aktív tag

    Vicces ez a Vodafone. Megcsúsztam a novemberi számlával, én is meg a feleségem is. Elbambultuk a befizetést, december 27-e helyett január elején könyvelték csak le. Mindketten elektronikusan kapjuk a számlát.
    Most nézem a decemberi kivonatot, mindkettőnknek van rajta 600-600 forint "fizetési felszólítás díja", a késedelmi kamat mellett.

    Megnéztem az ÁSZF-et, ami szerint:9.18. Fizetési felszólítás eljárási díja
    Amennyiben az Előfizető a Szolgáltató felé fennálló fizetési kötelezettségét határidőre nem teljesíti, és emiatt a Szolgáltató
    írásos fizetési felszólítását követően a fizetési határidő eredménytelen eltelte után újra fizetésre szólítja fel
    az Előfizetőt –
    amely ez esetben történhet sms, postai levél, e-mail vagy hanghívás útján – a fizetési felszólítás eljárási díja, mely bruttó
    600 forint, az Előfizetőt terheli.

    Nézem a leveleket, az e-maileket, a telefont, nem találok fizetési felszólítást. Hívom az ügyfélszolgálatot hogy kifizetem értem én hogy ennyi a sarc, de ugyan mondják már meg hogy mikor szólítottak fel fizetésre, mert nem lelem. Ügyfélszolgálat közli hogy méltányosságból törli, mert látják hogy nincsen velem gond. Mondom hogy ne méltányosságból törölje, hanem ha van értesítés akkor kifizetem, ha nincsen, akkor azért törölje mert nem a saját szabályaik szerint jártak el. Azt ő nem látja, hívjam a 1750-et a követeléskezelést. Ott egy fickó közli hogy ezt automatikusan számlázzák ki késedelem esetén, de vagy 10 perc nézelődés után ő sem találta azt a bizonyos sms-t amit küldeniük kellett volna.

    A feleségemet első körben azzal hajtották el, hogy azért nem írják jóvá a 600 pénzt, mert a számla megküldése már írásbeli felszólításnak minősül. A második körben beolvastattam vele az ÁSZF ide vonatkozó rendelkezéseit, és láss csodát nála is kiderült hogy nem volt ismételt fizetési felszólítás, így ott is jóváírták ezt.

    Megér ez vajon egy NMHH bejelentést?

    [ Szerkesztve ]

    No money, no honey.

Új hozzászólás Aktív témák