Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz chopin42 #89734 üzenetére

    Erre a kérdésre nem nagyon tudok válaszolni, mert nekem tök más ízlésem van. Én az X2HR-t addig fogom használni, ameddig szét nem esik, és utána is lesz egy másik. Az összes többi nyitott max "futottak még" kategória. Azt, hogy másnak mi a legjobb, nem tudom eldönteni. AT-ból már volt/van nyitottam, nekem 5 évig jó volt (TAD-500), de még egyet nem akarok. AKG-k kívánják a jó erősítítést, azt inkább a sor végére hagynám. 550Z után a Sennheiserek lehet, hogy fátylasnak tűnnének, a planároktól meg kicsit tartok, mert nekem vsz. túl világosak lennének első körben. (Egy vintage van, az épp annyira meleg hangú, hogy még épp jó, pedig az félnyitott)
    Én biztonsági játékra mennék, először az 550Z-hez vennék valamit, ami jól kiszolgálja. Ha muszály volna valamit mondani egyet fejhallgatót, akkor használt AD900X.

    #89719Abrion: Gondolom ugyanaz a doboz. :)) Amikor én vettem, még nem volt rajta a Hi-res plecsni. Nekem is teszik a párna, az van a TV nézős Sonymon is :D Én, ha veszek még egy OneOdiot, tuti aliról rendelem. De tőlem rendelheted ebayről is :P
    Az első rendelés után vámon fennakadt, de csak vám áru nyilatkozatot kellett kitölteni, és plusz költséggel nem járt. Igaz, e miatt csúszott az átvétel 1 hetet. A második rendelésem egy standard (vagy pro10) volt, azzal még fennakadás se volt. Úgy emlékszem 3-4 hét volt a postázás, de akkor csak Kínából lehetett rendelni. Nem volt semmi probléma, minden bent volt a dobozban stb. stb.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Meze 99 Neo (38.490.- Ft): https://hardverapro.hu/apro/meze_99_neo_4/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák