Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz UserX #88482 üzenetére

    2,5-es végű általában AT-khoz meg Sennheiserekhez van, de azok bajonettzárasok. Lehet jók, de szerintem nem a legjobban néznének ki.
    Annó rendeltem egy ILYEN átalakítót, gyerkőc videójátékát akartam volna TV-re kirakni, arra spec nem volt jó. Ha kísérletező kedved van, tájékoztatlak, hogy 6,95mm az átmérője (frissen mértem le digitális tolómérőve). Ha a lyuk ennél kisebb, akkor ugye alapban felejtős (vagy fúrógép ;] ).
    Ugreen vezetékből van 0,5m-es. Ilyenből a gumis (3. és 4. kép) jó, abból van egy 3m-es hosszabbítóm. Viszont csak 3 pines, mikrofon nem fog működni. A 4 pines, szövet borításúval igen, de annak elég gáz a minősége. Látszatra jó, "fogása" is, de hamar megtörik derékszögben, és utána csak pár hét, és annyi neki. Más ötletem nincs, én hosszabbítót vennék első körben, az MDR-1A-t is azzal használom.

    #88483Yeffy: Ha rá vagy cuppanva a M40-50X-re de tartasz a műbőr párnától, akkor rendelj rá egy ILYET. Árát meghazudtoló minőség, én 2 párat rendeltem már belőle. Fejhallgatón ÍGY néz ki. Ha ez nem ígéretes, akkor - mint ahogy előttem írták - érdemes Brainwavzéknál körbe nézni.
    Bajonettzáras cserélhető vezetéket nem hozod össze alapban mikrofonnal. Ahhoz AT-ból egy ILYET kellene vegyél, hogy egy V-moda Boom Pro-val használd (nem ez az egyetlen ilyen fejhallgató). B verzió, hogy MÓDOSÍTOD, és utána olyan vezetékkel tudod használni, amivel akarod.

    #88484Gasparius: Biztonsági választás az M40X, az is V hangzás, de kevésbé, mint az M50X. Ha nem jön be mégse, gyorsan el tudod adni előbbi használtan, elég keresett típus. Párna van mindkettőhöz dögivel olcsóbb, drágább, M50X-hez kapsz javító készletet is, ha törne.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák