Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    Napi fillérb@xó projekt

    5 és fél éves TAD-500-asnak a vezetéke kikeményedett, és a kagyló tövében lévő vezeték védő gumi is tövig elrepedt. Mivel szívem csücske a fejhallgató, illetve az első belépő szintű normálisabb fejes, így körbenéztem a pincében, és megtaláltam maradványait a Pioneer M290-emnek, aminek sokkal jobb állapotban volt a vezetéke, és a gumi bigyó is hibátlan volt. Szóval a délutáni program az AT megmentése volt, ami a képen látható módon sikerült:

    (#81380) korpicschess: Alis párnák általános minőségére nincs panaszom, a képen is egy kínai párna van már, mondjuk az a 8-10 dolláros kategória. Eddig kétszer mostam, semmi bajom vele. Hangon változtatott az eredetihez képest, kicsit több magasat enged át, de pont ugyanolyan párnát, mint amivel kiadták a TAD-ot, nem találtam sehol. Az MDR-1A-ra jött a gyárinál kisebb méretű párna, de amúgy passzolt rá. Színe megegyezett (barna) a gyáriéval, színeltérés sincs. Hangja ez esetben mondjuk pont szebb lett, kicsit több lett itt is a magas. Általában módosításra szoktam hibrid párnákat rendelni, azok is bírják. Eddig olyan 5-6 pár párnát rendeltem Aliról összesen.
    Hardcore, "pontugyanúgyszóljon" audiofileknek nem ajánlom, de ők egyébként se rendelnének onnan. Pár ezer forintos fejhallgatóra nem fogok ugyanolyan értékben párnát rendelni.

    (#81379) Sinesol: Sok lesz abból a 6-osból ;] . Avagy 3 a magyar igazság, és 1 a ráadás :DD

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák