- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
izee
őstag
válasz Synthwave #6446 üzenetére
Nem kiről. Elsősorban arról, hogy ártól, beszerzési helytől (és ha kötözködök, akkor mérettől) függetlenül borítékolható volt az ajánlásod.
"Ott vannak ugye még a műanyag-, fém- és üvegpadok is, tehát alternatívából nincs hiány, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet."
Én még ott járok, hogy nem találtam meg.Aláírom, hogy nem könnyű tanácsot adni, mert nem tettem fel kérdést
Jelenleg ugye 28centin fordulom a 360-at. Az pad bal oldalán szenzortól balra még + ~3cm(fél egérszélesség), pad jobb oldalán szenzortól jobbra szintén még + ~3cm. Szóval ~33-34cm-en fordulok. Mégis néha kevésnek érzem a helyet. (de gondolok itt arra, hogy jobban is mozgathatnám)
A Salmosa-val meg úgy éreztem, hogy megy ez nekem 40cm/360°-on is. (ami ~45cm-t igényel a pad részéről) Ezért gondolkodom egy power userhez méltó padon méret tekintetében is.Közben drágaság van. Attól függően, hogy honnan veszem, valami olcsóságot szeretnék mellécsomagoltatni a postai küldeményhez. Hajt a vágyam, de nem állt fel a pénzügyi keretem a célra. Van is padom, csak kíváncsi vagyok. Itt tartok most.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest