Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lee56

    őstag

    válasz Oliverda #17764 üzenetére

    & (#17765) leviske : Alapvetően én is optimista vagyok, de ezt és a korábbi hsz-em is az a korábban megjelent pletyka - mivan ha mégis igaz - című verziójá ihlette. :)
    Persze ha csak ennyi lesz is a baj, egy jó árazással még szerezhetnek piacot így is talán. A mostani helyzetnél minden csak jobb lehet. :D

    (#17770) Goose-T : Mivel az AM4 közös foglalat, szóval a lapgyártók nyugodtan adhatnak ki olyan lapokat, ami mindenhez jó lesz ha nagyon akarnák (feltéve hogy műszakilag gond nélkül megoldható, lásd második mondatom), a legolcsóbb kategóriák persze biztos korlátozásokkal jönnek majd most is, de ebben sincs semmi újdonság, igy volt ez AM3+ és FMA-k, valamint a túloldali intel estében is.

    Egy darab termék - ami ráadásul nem is nagyon lesz túlzottan hosszú élettartamú - miatt kellene megoldaniuk a visszafele kompatibilitást Bristol esetében, és lehet hogy ebből fakadhatnak a gondok, amik a késlekedéshez, illetve a lehet hogy meg sem jelenéshez vezethetnek. Ilyen az über feltételes mód. :D

    (#17772) leviske : Ez egy újabb sarkalatos pont; az OC, ha már pletykák keringenek a maximum órajel nem túl magas volta, és fogyasztásbeli vagy gyártástechbeli falakkal kapcsolatban, akkor ez igencsak megnehezítheti az OC-zást is, különösen hogy erről se nagyon szivárgott ki semmiféle infó még, ellenben FX-ek esetében nem emlékszel hogy jöttek a demók 5GHz felett meg 7-8GHz-en letiltott magokkal már az első szériák idejében is? Végtére is azzal kell reklámozni amiben jó, nemigaz? :)

    Még ha az is lenne a httérben hogy TDP limitálta az órajeleket, az is gáz valamilyen szempontból, mert FX-nél még okés, hogy elszáll a fogyasztás és 15-25k-s kategóriás hűtő kell!, hogy kordában tartsd meg 7-800W táp, de azért itt már elvárna az ember egy kis fejlődést energiahatékonyságban, hogy az ilyesmi ne ismétlődjön most meg ZEN-el.. Ha ezek beigazolódnak, akkor azok már egyáltalán nem túl jó hír kategóriába esnek, nálam legalábbis.

    No Comment

Új hozzászólás Aktív témák