- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
<MZ/X>
őstag
Sziasztok. Két kérdésem lenne:
1.) Véletlenül lezártam az MSN-t. Hogyan tudok ebből ''kijönni''?
2.)Hogy a retekbe tudom letörölni az MSN+-t?Esetleg hogy tudom visszaállítani hogy a beszélgetés megyitásánál ne vonjon bele automatikusan más embereket?
Hopp, ez 3 volt. Sebaj legalább nem unatkoztokOriginal's never fit - Socket 370
-
Pá
addikt
-
<MZ/X>
őstag
-
lorcsi
veterán
Valaki tudja a választ?
Bővebben: linkeladó: vadi új soundcore motion+
-
X Factor
addikt
válasz Pisti_zzZZ #263 üzenetére
Na a fórumban keresegéle, ha még bárkinek próblémája lenne a winamopban hallgatot számok megjelenítésével akkor ezt szedje le.
Make things work
-
CruiseR
csendes tag
Szeva mindenkinek!!!!
Tudjátok az msn-ben van az a funkció hogy lehet egérrel írni.
azt szertném tudni hogyan lehet ezt aktiválni, mert mikor rákattintok akkor kiirja hogy telepíteni kell vagy frissíteni egyes dolgokat, maj az OK ra kattintva nem nagyon csinál semmi. HA VALAKI TUD SEGÍTSEN köszi -
Relisys
senior tag
Hello!
Nincs vmi tippetek hogy hogy tudnám megnézni egy jelszoval védett msn logomat? Régen más pass-t hazsnáltam és most sajnos nem jut eszembe -
MODERÁTOR
sziasztok! egy kis help kéne. baj van az msnel. felveszem a partnereket ,de nem látom őket pedig az állítják ,hogy ők felvettek engem. nekem ők pirosak, én nekik zöld (aktív) na akkor most mi van?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Stone82
aktív tag
Sziasztok!
Lehet hogy valaki kérdezte már, de nincs időm átnézegetni ezt az 1000 hozzászólást.
Az lenne a gondom, hogy van xy-nak egy msn profilja egy gépen, és szeretném még az írmagját is kiírtani az MSN-ből. NE lehessen a nevében bejelentkezni a gépről.
Nem tudom érthető volt e de ha valaki tudja a megoldást légyszi segítsen.
Előre is köcc.Amíg a főnököm úgy tesz, mintha jól megfizetne, addig én is úgy teszek, mintha jól dolgoznék!!!!
-
Manitou
veterán
Feltettem én is ezt az emesent De nekem valami nem stimmel. Az e-mailem megerősítésénél amikoris kapok egy e-mailt és ott rá kell kattintani egy linkre az emailen, na ott nekem error jön ki.... Most ez mért van?
[Szerkesztve] -
FeeLing_
csendes tag
Lenne egy kérdésem!
Azt szeretném hogy csak a beszélgetőablakba legyen színes a nevem, de ugy hogy nem teszem fel a colornick plugint. Ezt hogy lehet megcsinálni?
Előre is köszi! -
-
frankie!
őstag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem:
Az MSN-be rejtve kapcsolódva szoktam belépni, hogyha sürgős dolgom van, ne kelljen magyarázkodnom az ismerősöknek. Minden indításkor így is lép be. Viszont ha hibernálva állítom le a rendszert, mindig ''látható'' állapotban lép be. Hogy tudnám ezt kiküszöbölni?
Ha már kérdezték, akkor bocs.
[Szerkesztve] -
adamovich
csendes tag
hello!már több napja rossz az msn-em. állandóan azt irja ki h alapértelmezett átjáró nem jó,meg h a tüzfallal is vmi bibi van,és foggalmam nincs mit lehet ezzel most csinálni segitsetek légyszi
-
QuarK
senior tag
Üdv. Van egy kis gondom. MSN Plus-ba beállítottam hogy figyelje a freemail-es címem. Ki is jelezte, hogy van üzenet de a levél elolvasása után is kiírja, hogy beérkezett üzenetek: 1, és ez így nekem nem volt kényelmes, így inkább kikapcsoltam. Viszont azóta a Windows bejelentkezéskor állandóan azzal fogad: hogy 1 nem olvasott üzenetem van. A freemail fiókom üres, a Plus!-ban ki van kapcsolva a POP3 figyelés, és mégis, mindig ez fogad. Hogy tüntethetem el?
-
Petersson
csendes tag
válasz adamovich #1127 üzenetére
Szasz,
Szal azt irja ''h alapértelmezett átjáró nem jó''.
Eloszor is az atjaro - vagyis gateway - a kovetkezo jelenti.
Két eltérő távközlő-hálózat illesztésére használt hardver- vagy szoftvermegoldás.
Ezek alapjan a kovetkezo dolgok lehet.
A tuzfalad tiltja le. (A szoftver minden bizonnyal.) Azt kell csinalni hogy betolod az arcod a tuzfal progiba es engedelyezed az MSN ent. Mellesleg a jobb tuzfalak mielott kicsatlakoznal rakerdeznek hogy engeded e. Na most ha itt egyszer is nyomtal egy ''nem'' et es el is mentette, akkor tiltani fogja amig fel nem oldod. Nem tom mit hasznalsz szal konkret adatot nem tudok irni.
Azt kell kiagyalnod hogy amikor elszarodott, elodte mit valtoztattal meg a rendszeren. Telepitettel valamit? Csatlakoztattal egy hardver tuzfalat? Rarugtal a gepre? Gondold at mit valtoztattal meg, mert elodte mukodott ...keresztnevek - http://www.nevnaptar.eu - keresztnevek
-
The DJ
addikt
Nektek működik az MSN?
Nálam már több mint fél órája ''A bejelentkezés sikertelen, mert a szolgáltatás nem érhető el''
De a status oldalon, pedig minden rendszer stabil és fut.
Miért nem lehet ilyenkor kiírni, hogy gond van?
Én még ott mindig csak ezt láttam (vagy be se jött )https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
The DJ
addikt
Diagnosztizáltam a problémát.
Nem az MSN-el van a baj, hanem a .NET Passport fiókommal.
Bármilyen más fiókkal beenged, csak az enyémmel nem.
A fentebb leírt üzenetet küldi.
Windows Messengerben szintúgy.
Ez mitől van?
MOD: Ebben a pillanatban lett jó.
De miért csinálja ezt néha a fiókommal?
[Szerkesztve]https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Tsunami
senior tag
Nm tudjátok, hogy meg lehet-e valahogy tudni ki tiltott le, illetve ki van láthatatlanúl kapcsolódva?
''három a kettő tizen''
-
axsika
csendes tag
Helló!
Lenne egy problémám! A munkahelyemen a proxy alapból tiltja az MSN használatát! Magyarul nem tudok bejelentkezni! Azt irja ki h a szolgáltatás nem elérhető! Próbálgattam proxy nélkül,de mivel az internetet is az szolgáltatja,igy ugy sem müködik!
szerintem http://gateway.messenger.hotmail.com cim van tiltva! Lehetséges az hogy én másik msn szerverre kapcsolódjak? Van egyeltalán más msn kiszolgáló?
Mert az talán megoldaná a problémát!
Ha valaki tud,segitsen lécci!
Köszi!
Üdv:AXS''Most már értem miért buknak Rád a nők,KisZsiráf :) ''
-
Kindgrind
aktív tag
müködik mindenkinél az MSN? mert nalám nem jó
PSN: TheKindgrind
-
zana
csendes tag
sziasztok!
meg lehet csinálni msn-ben hogy kiírja az iTunes-ban hallgatott zenét? -
Jazz
veterán
Üdv!
Jó lenne az MSN, csak van eg ykét idegesítő korlátja:
1. Nem lehet valahogy kiküszübölni a max. 400 karakterre korlátozott csevegést??
2. Bizonyos méretnél nagyobb file-okat nem lehet küldeni. Erre nincs valamilyen gyógyír?free your mind
-
Pá
addikt
Mint mindig, most is az msn plust tudom ajánlani, ott ki lehet bővíteni olyan 1000 körülire a max karaktereket.
Másik örök megoldás az A-patch, ezt nagyon nem mondom biztosra, hogy megoldja a gondod, de mintha halványan rémlene, hogy ott is lehet ilyet, mindenesetre egy próbát megér, ha valamiért nem akarod használni a plust.
Filemérethez nem tudok hozzászólni, még nem találkoztam a problémával pedig már küldtem 100 mega körüli fájlokat.
Ja, van egy olyan plug-in, ami a fájlátvitelt turbózza fel(megszakítható letöltés meg egyéb nyalánkságok) talán azzal nagyobb fájlokat is küldözgethetsz.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
The DJ
addikt
Valaki mondja már meg mi a fenéért nem enged be a Net passportommal az MSN!!!!!
Olyan ideges vagyok, hogy el se tudom mondani.
Bárki mást beenged, csak az enyémmel szórakozik:
''A bejelentkezés a következőre (MSN Messenger) sikertelen, mert a szolgáltatás átmenetileg nem érhető el. Később próbálja meg újból''
De könyörgöm lassan 2 napja ezt csinálja!!
Másutt se jó, Trilliannal sem, webmessengerrel sem, tehát egyértelműen a Passportommal van gondja.
De mi a rák??
A contactjaimat se tudom így kiimportálni, mert akkor csinálhatnék egy új fiókot.
Mi lehet a baj?
Az e-mail címem nem hotmail-os, hanem walla.com-os.
Ez számít?https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
The DJ
addikt
válasz Ráczkölke #1147 üzenetére
Hát akkor nem ez a baj
Még mindig nem jó.
Trilliannál ezt írja a server message ablakban:
[15:47] *** Connecting to MSN as ''******@walla.com'', attempt 1.
[15:47] *** Server Error: Server unavailable. Please try again later.
[15:47] *** Lost connection to network (Error Code: 0).
Valami okos emberke mondja már meg miért nem enged be ezzel a fiókkal?
Bármelyik másikkal jó, de az összes partnerem ebben van.
Mit nézzek meg?https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
moonman
titán
másik gépről?
jalátom, próbáltad.
Bővebben: link -re be tudsz vele jelentkezni?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Napelem
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest