Aktív témák
-
_Petya_
őstag
Itt nincs olyan:
Bővebben: link
PetyaFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
moonman
titán
meg is van.
''Megjegyzés: Nem használható @hotmail.com vagy @msn.com végződésű, illetve más fenntartott tartományhoz tartozó új e-mail cím.''
''A következőket teheti:
Használjon olyan e-mail címet, amely nem tartozik fenntartott tartományba.
Regisztrálja a kiválasztott e-mail címet a tartományt felügyelő vállalatnál vagy szervezetnél.
Megjegyzés
Amikor fenntartott tartománybeli fiókot hoz létre, a rendszer automatikusan létrehoz egy .NET Passport-fiókot is'' -
_Petya_
őstag
Akkor ezek szerint nem lehet. Végülis nem olyan fontos.
Megint más: ismerősöm csinált passport-ot, freemailes címre. Jelszot elfelejtette, megerősítő mailt letörölte. A jelszót már sikerült neki módosítanom a passport.net-en, megerősítő mailt is kértem újat (írtam az ügyfélszolgálatnak, angolul), de vagy nem küldtek, vagy drága ismerősöm ismét letörölte. Most mit tegyek? Ha nem erősíti meg x ideig a passportját, nem szűnik meg? Hogyan tudná ebben az esetben ezt megtenni? Kérjek neki újabb megerősítő mailt?
PetyaFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
-
Red Fox
csendes tag
Sziasztok
Mit kellene beállítsak a routeren, hogy egyszerre tudjak dc++-ozni és msn messengert használni és a weben megnézni a freemailemet?
Nálam valamiért ez úgy működik, hogyha megy a dc++ akkor sem a freemailes oldalt nem nyitja meg sem az msn messengert nem tudom használni. Mitől lehet ez?
a dc++ a 9865-ös porton megy ki és egy dyndns.org-on regisztrált host van beállítva. Igy tudok aktív lenni a dc++ -n úgy, hogy ne keljen minden nap beírogatnom az adott IP címemet.
Előre is köszi a választ. -
Red Fox
csendes tag
ezt hol tudom megnézni és hogyan kellene, hogy beálítva legyen?
-
Vykac
csendes tag
Tudja vki hogy lehet letölteni/telepíteni csomagokat, és animációkat? A sugóban ez áll:
Új animációk telepítése:
Kattintson a Műveletek menü A Messenger nyújtotta további lehetőségek parancsára, majd az Animációk menüpontra.
Kövesse az MSN partnerének webhelyén olvasható utasításokat. A program automatikusan telepíti a kiválasztott animációkat.
Nekem nincs ilyen menüpont..Abit IS7-E - P4 2.4@3.0 - 256DDR - radeon7500
-
veterán
Most tettem fel a 7.0-át + az msgplust is, na most ami zavar ,hogy ha az explorert elindítom nem az én általam megadott kezdőoldal jön be, és hiába állítom át visszarakja magát
Ja és a kedvencek közé is betett csomo faxságot ,amit nem tudok törölni(nem engedi)
Tudok tenni ezügyben valamit?3njoy the Lif3
-
Agostino
addikt
Amikor telepítetted a Plus!-t, valszeg azt válaszottad : '' Messenger Plus! telepítése szponzorprogrammal.'' Szerintem egy Plus uninstall, aztan reinstall, ügyelve arra, hogy ne rakja fel a szponzorprogramot, segíteni fog.
Viel glück!hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
veterán
válasz Agostino #315 üzenetére
Thx!
Meg azt sem értem ,hogy van a partnerlistám ,fent van 1-2 haver és mikor ráakarok klikkelni duplán ,hogy üzit írjak valamelyiknek nem lép bele
Csak jobb gombal tudok írni nekik..
Ja meg a másik ha tudja valaki, hogy tudok filet küldeni ill. fogadni? Kerestem a beállításnál ezzel kapcsolatban valamit ,de hiába nem tudok se fogadni, se küldeni
próbálom a plus reinstallt hátha javúl a helyzet... majd jobban nézem miket tesz fel3njoy the Lif3
-
Agostino
addikt
A klikk-problémádra sajnos nincsen tippem, de a üzenetküldési problémádat kicsit részletezhetnéd. Ír valamilyen szöveget? Ha valami olyasmi, hogy nem biztonságos a fáljátvitel, akkor Moonman weboldala segíthet neked : Bővebben: link Van egy közlemény rész jobbra, onnan leszeded a cuccot, hozzáadod a registry-hez és menni fog a dolog.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
erdeya
senior tag
roppant egyszerű kérdésre kérnék szépen választ.
a messengerben megoldható, hogy két ember webcamerán keresztül lássa egymást és egyidejűleg mikrofonon keresztül dumcsizzanak is?
bonyolult az ilyesmit beállítani?
milyen webcam érdemes hozzá? (320x240 felbontás elég?)Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdeya
senior tag
Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
donw3ga
őstag
-
efge
aktív tag
megy most valakinek? nekem nem bir bejelentkezni...
A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
killgates@
csendes tag
Hali!
Nem ismerem az MSN-t, de be kellett állítanom egy usert, ez meg is lett, de
a kedves ügyfél azt szeretné ha az MSN alól az Axelerós email címét is el tudná érni.
Megoldható ez? -
HDN01
tag
Segítséget szeretnék kérni. Azt hogy lehet megcsinálni hogy mobilrólis elérhető legyek???
Vagy az msnezni hogyan kel mobilról???? -
moonman
titán
válasz killgates@ #326 üzenetére
passport.net -en változtassa meg a regisztrált emailjét a zakszelerósra.
ha jól értem. -
tildy
nagyúr
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
HDN01
tag
Valaki nem tudja hogy az aqua skint az msn-hez honnan lehet leszedni?
-
Danecay
addikt
Hi! Az szeretném megtudakolni, hogy hogyan lehetne eltünteni a windows messsengert. Már kiszedtem az automatikusan induló programok közül, már eltávolítottam a windows összetevők közül, de amint csatlakozom a netre, egyből jön az üzenet, hogy megjelent újabb verziója és töltsem le. Mit lehet ezzel kezdeni, hogy hagyjon már békén?
[Szerkesztve] -
moonman
titán
-
Szabesz01
tag
Hi!
Hogy lehet az hogy nem veszi vissza az MSN 7,0B az animációkat?
ugyanis volt egy kis rendszerösszeomlás , de ezt is még ki tudtam menteni...
Visszamásolon a CustomEmoticons-t és nem rakaja be a hangulatjelekhez
Lehet hogy láma kérdés de hogy tudom megváltoztatni a kiterjesztésüket? Mert ha a Winfos már ismeri akkor ''elrejti'' -
HDN01
tag
Valaki nem tudja hogy az aqua skint az msn-hez honnan lehet leszedni?
-
moonman
titán
válasz Szabesz01 #335 üzenetére
hát azzal, hogy alátolod a fájlokat még nem fogja látni.
nézz bele a fájlokba, első pár karakterből kiderül, hogy PNG vagy GIF, nevezd át, aztán msn-ből hangulatjelek-további lehetőségek-hozzáadással vissza tudod pakolni.
ez a program is segíthet: Bővebben: link -
moonman
titán
csakneked csakmost csakitt Bővebben: link
kép Bővebben: link (csak copy link - paste-el működik)
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
van a messsengerben, oldal egy fül, lapfül..
na de ide nem lehet vmit betenni? vagy ez miért van?!</end.?>
-
HDN01
tag
Köszönöm szépen.
-
Lala6
őstag
Ehhh, szívok rendesen.
Módosítani akartam az e-mailom, mert ami megvolt adva már 1000-éve nem él. Elmentem a passport web oldalára, módosítottam is sikerrel. Most már az új maillal tudok bejelentkezni, de aszongya, hogy aktiváljam. Meg is kaptam az aktiváló mail-t, rá is kattintottam, de hibát írt ki, megpróbáltam bemásolni a linket, úgy is ugyanaz a hiba lett belőle.
Kb. 5x kértem új aktiváló levelet, ami megsem jött a címemre(az elsőt 10másodperc alatt megkaptam, de ugye az hibát adott).
Próbáltam, hogy egy teljesen új mail-t beregizek, sikerült is, megkaptam az aktiváló mailt a teljesen új címemre, de ez is ugyanazt a hibát okozta, nem megy.
Nem az újat akarom használni, csak kipróbáltam, hogy mit szól hozzá, a régit kéne valahogy aktiválni, mert így nem tudok beszélgetni a partnereimmel.
Mi lehet a gond? Mit rontok el?
Itt egy shot a hiba üziről: -
Lala6
őstag
Már kínomban lehúztam a routert is, de nem segített
-
Lala6
őstag
Léci, ha valaki ráér, próbáljon meg valaki regizni egy új címet és azt megerősíteni, kíváncsi vagyok, hogy csak nekem nem megy,vagy hiba van a rendszerben.
-
Agostino
addikt
Nem tudtok valami peccsről vagy valami javításról a MSN 7.0-hoz? Egyszerűen annyi hiba van benne hogy az hihetetlen: nem küld el üzenetet, rajzot sem, fájlátvitel minden 3.ra sikerül...
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
SpiT
tag
Nincs vmi olyan plugin 7-es msn-hez, hogy lássam, ha vki engem letiltott?
Winbond BH-5 rlz ;]
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óra topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest