Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • feliks

    senior tag

    válasz aag #13810 üzenetére

    E-350 kompromisszum?
    Aligha hiszem. Van mellette i5ös asztali gépem 4maggal, 2x5770vga-val,24'' monitorral, hangszóróként Pana hifivel, PlazmaTV úgyszintén akad, de attól még kellhet netbook bárkinek, nem csak azért, mert ennyire van keret.
    Valami olyat kerestem, amivel nem kell szívni hogy gyorsan lemerül(like notebook), és azzal sem, hogy minden feladat belefullad abba, hogy a gép kevés ehhez. Igen, ehhez én 11''-t és 1,5kg alatti súlyt igényeltem. Volt valami félmillás vaio rendes i-szériás procival, de annyit nem ér, illetve volt E350-es netbook. Nem kompromisszumként vettem, jelenleg az alacsony fogyasztású kicsi gépek közül ez a plafon, és elmondom, mindenre elég, ami előfordulhat, kivéve a durvább játékok, amikkel amúgy sem szoktam játszani, illetve ha tenném, azt akkor is az asztali gépnél.

    Álomvilágban nem mi élünk, hanem te (talán feltűnt, hogy ITT mindenki furcsán néz a világtól elszakadt elképzeléseidre) Miért? mert nekünk, vagy valamelyik családtagunknak szükségünk
    van egy netbookra. talán ha kimozdulsz a szobádból valaha is(naponta egyszer-kétszer), és szükséged lesz hordozható gépre, majd rájösz, hogy nem vicces 17''os laptoppal szaladgálni, ha nem használod ki a képességeit.

    Nekem a netbookos igényeim:
    - Visual Studio 2008 fusson, fordítás ne legyen egyórás program (e-350 tudja)
    - filmek menjenek esetleg rajta (e-350 tudja)
    - 1080p képessége, hogy a következő oprendszer GUI-ját (Win8) elhajtsa majd, és ne vinnyogjon a gép, hogy nem bírja a terhelést (e-350 tudja)
    - hosszú üzemidő ~5 óra (e-350 tudja)
    - Office menjen (e-350 tudja)
    - 11,6'' (e-350-esből van ekkora)
    - 1,5kg alatt legyen (e-350-nel gyártott gépek szinte mind)
    - HDMI jó ha van, nem requirement, de előny (e-350 tudja)
    - Photoshop CS5 még elviselhető sebességgel bírja az egyszerűbb feladatokat (e-350 tudja)
    - 4gb-ig bővíthető legyen a RAM (e-350 tudja)

    Szerinted ha ezt mind tudja az AMD E-350, akkor hol itt a kompromisszum?

    [Be Happy]

Új hozzászólás Aktív témák