Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Félbehajtva is hatalmas lesz az iPad Fold
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Ajánljatok nekem PLS egy olyan leátszót ami:
kicsi (kb öngyújtó vagy max egy picit nagyobb);
nagyon jó hangminősége van, (mert nem gagyi agybadugóssal fogom hallgatni);
beépített akkus (isten se akarja cserélgetni töltögetni az elemet);
és bőven elég 512MB nekem helynek (de ahogy elnéztem 1GB-nál kisebbet nem nagyon lehet kapni sajnos.);Hozzáadott tartozék nem érdekel, felőlem füles se kellene hozzá, nem kell hogy JPG-t nézegessek rajta, vagy filmet nézzek egy 1 inches kijelzőn. TXT fájlokat sem akarok olvasni.
Igazából kijelző sem kellene rá.
Viccet félretéve tényleg a lényeg a hangminőség és a kis méret.
És nem ilyen 20k-sat szeretnék mert 22-ért már U3-at kapok ami kb minden igényemet kielégíti, sőt nem is használnám ki.LOL Egyáltalán létezik ilyen lejátszó amilyet én keresek?
Előre is köszönöm!"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- 4db HP Elite x2 G4 tablet, i5-8365u, 8GB DDR4, 256GB NVME, FHD, GARI, SZÁMLA
- Új Xiaomi Redmi 10 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest