Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Félbehajtva is hatalmas lesz az iPad Fold
- Cáfolta az Intel és az AMD egyesülését az utóbbi cég vezetője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Ajánljatok nekem PLS egy olyan leátszót ami:
kicsi (kb öngyújtó vagy max egy picit nagyobb);
nagyon jó hangminősége van, (mert nem gagyi agybadugóssal fogom hallgatni);
beépített akkus (isten se akarja cserélgetni töltögetni az elemet);
és bőven elég 512MB nekem helynek (de ahogy elnéztem 1GB-nál kisebbet nem nagyon lehet kapni sajnos.);Hozzáadott tartozék nem érdekel, felőlem füles se kellene hozzá, nem kell hogy JPG-t nézegessek rajta, vagy filmet nézzek egy 1 inches kijelzőn. TXT fájlokat sem akarok olvasni.
Igazából kijelző sem kellene rá.
Viccet félretéve tényleg a lényeg a hangminőség és a kis méret.
És nem ilyen 20k-sat szeretnék mert 22-ért már U3-at kapok ami kb minden igényemet kielégíti, sőt nem is használnám ki.LOL Egyáltalán létezik ilyen lejátszó amilyet én keresek?
Előre is köszönöm!"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Kb annyira meggyőztetek hogy már csak egy linket kérek szépen ahonnan meg lehet rendelni házhozszállítással. (ill. Macilaci te honnan vetted?)
Kirázott a hideg komolyan mondom. Azok a mérési eredmények elég durvák lettek!
Jah és amúgy nekem egy PX100-asom van de nagy örömömre olvastam is a tesztben hogy az is minőségi fülesnek számít... Mert én teljesen, de teljesen meg vagyok vele elégedve.
És ahogy olvastam ki is lesz hajtva..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz ponti_ak #5092 üzenetére
jah ezt megtaláltam csak kicsit ki vagyok akadva hogy 3000FT a futár és 10-15 nap a szállítási idő...
mondjuk pixmania-n előbb megjönne csak ott meg előre kell utalni.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz BloodRay #5112 üzenetére
Tisztelt kollegák! Nagyon köszönöm a segítséget, pécsi vok, valszeg akkor én is úgy fogom intézni a dolgot, mint BloodRay fórumtárs, mivel személyes átvétel van.
Holnap el is megyek... Annyit még, te melyik boltba mentél a józsef attila utcaiba vagy a hungária útra?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz BloodRay #5119 üzenetére
El is mentem, meg is rendeltem, elvileg itt is lesz jövő hét közepén. Tényleg rendesek voltak.
(Mellesleg a csaj nem nézett ki rosszul... Ellenben kurv@ jól nézett ki... )"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz BloodRay #5145 üzenetére
AHogy olvastam akkor a sansa-n nem is lehet csinálni mappákat, mert nem szeparálja el, vagy ha mappákba van a cucc be se olvassa?
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz ponti_ak #5149 üzenetére
A világ legnúúúúbobabb kérdése következik:
Az ID3 tag az a szám elődajója + az album címét jelenti? Tehát e szerint fogja rendezni a nagy összevisszaságot?
Előre is bocs!"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz doktordrog #5153 üzenetére
Erről mindíg egy dolog jut eszembe, amikor papámmal annó vagy 15 éve ültem a keletnémet csodában (varnyú) és a mamámat vártuk a munkából hazajövetkor és szólt a videoton hátsó hangfalakból:
Harangszó: "bim-bam-bim-bam", majd: "Bartók rádió, 1810. Dél van."
És sorolták a vízállásokat, meg a hajóvontákat amikenk a találkozása tilos volt.
Ezek amiket kb sose fogok elfelejteni.[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
Nagyon várom már a clip-emet, annyira dícsérgetitek, meg néztem róla már vidit is, teljesen izgatottan várom milyen párost fog alkotni a PX100-ammal.
Szerintem holnap már meg lesz..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Az mitől lehet hogy nem ismeri fel a gépem a clip-et???
Már a 3.portba próbálom az írja ki USB háttértár nem indítható el.
Másik gépen is ezt csinálta de ott a 40-edik kihuzogatás után egyszer csak megjavult és jó lett.
Mi lehet a bibi?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Macilaci457 #5260 üzenetére
SZépen megkérlek leírod pontosan hogyan tudok FW-t frissíteni?
Letöltöttem valami sansa update progit, de ez azt írja ki viccesen hogy csak szervíz frissítheti a cuccot..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Macilaci457 #5263 üzenetére
Köszönöm! Sikerült is! Nagy segítség volt, innentől alapból felismerte a gép...
-
Ferdzsoo
addikt
Eh mondjuk eltűnt az FM rádióm...
Lehet hogy nem jó FW-t raktam rá?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Nyah akkor én is megosztom személyes tapasztalataimat 2 nap elteltével:
Maga a clip egy tünemény, nagyon igényesen néz ki szerintem a kijelző minőségére nem lehet panasz, ennyi pénzért ez tökéletes.
Az anyagminőség szerintem közelebbről nézve viszont közepes, kicsit igényesebben meglehetett volna oldani az összeillesztést. A navigomb kék világítása viszont nagyon faja.
A menü felépítése kb olyan egyszerű hogy elsőre tudtam mindent, könnyen lehet tájékoződni, logikus.
Elég jól kalibrálható a cucc, nemgondoltam volna hogy egy 10k-s lejátszón kijelzőfényerőt meg sleep time-ot is lehet állítani.
A hangminőségről: Nincs egy 50k-s fülhallgatóm, csak egy PX100-am, de elsőre hát nemtudom annyira zengtétek hogy mennyire iszonyat jól szól, hát elsőre kicsit csalódtam, mind a hangerőben mind a magasok csilingelésében mindpedig a mélyhangok keltésében.
Nekem a gépen egy Audigy 2NX-em van, egy régebbi (lassan 25 éves ) Videoton cleopatra erősítő van rákötve, hát ha abba beledugom a PX100-at akkor olyan mélyek jönnek ki hogy befosok. Gondolom erre rádob a bass boost meg az erősítő mélykiemelése is, mindenesetre úgy érzem alacsonyabb frekvenciatartománybeli mélyek is megszólalnak míg a clippen ez nem, ott mintha le lenne vágva a freki. A magasak mondjuk szinte ugyanolyanok, de a mély az gyengébb...Előre mondom nincs összehasonlítási alapom egy 50k-s lejátszóval, de ha a tesztek alapján ez jobban szól mint azok, akkor ez elég gyatra az 50k-s cuccokra nézve.
Az EQ-val viszont egész jól fel lehet javítani a dolgokat, így már azért egész hasonló lett a gépemmel keltett hangok által.
Így igazából csak a mély nem az igazi. De aztán lehet hogy velem van a baj és lejátszó nem képes olyan mélyeket generálni mint a hangkari.
Hangerősségről: Hát a normál beállításon a picike nagyon nem hajtja ki a PX100-at, nem szoktam bömbölve zenét hallgatni de a PX100 nyitott fülhallgató hát utcán édeskevés a normal. High mellett már azért sokkal korrektebb, de feltettem az amcsi FW-t és így már mindig megállja a helyét hangerősségben. Persze gondolom egy agybadugós fülessel már maga a high is brutál lehet, de azért itt egy pöppet nagyobb felüetet kell megmozgatnia a cuccnak...Eleinte a kapcsolódással voltak problémáim, de segítséggel megoldottam mindent, összességében ezektől függetlenül pozitív a véleményem, 10k-ért szerintem ez bőven oké, egyedül kicsit a mélyeket hiányolom.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz hdcsaba87 #5272 üzenetére
Az kérlek az asztali töltő. Ha annak az aljába bedugod a kábelt, bele tudod rakni a nano-t és tölti, meg szerintem adatot is tudsz forgalmazni rajta,.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz hdcsaba87 #5274 üzenetére
Igen, abba belemegy a nano-d alja, bele tudod állítani. Asztali dokkoló asszem a neve.
Meg a kábelt is rá tudod dugni valahova keresd meg a helyét.[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz hdcsaba87 #5278 üzenetére
Nemlenne egyszerűbb belepróbálnád??? Hidd el ezt így kell használni...
Ez sem nagyobb csak annak látszik."Felül és oldalt nincs semmi, a dock connector és a szabványos 3,5 mm-es jack kimenet egyarányt alulra került."
Ezt a ph tesztből idéztem. Az a dokk konnektor, azzal lefele kell belenyomni a dokkolóba, nem dől el, a dokkolóba pedig a kábelt kell dugnod. Ennyi másképpen ezt már nem tudom elmondani.
Kell hogy talpa legyen mert a képen sem gurul el.[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz hdcsaba87 #5280 üzenetére
AZ a 2x5cm es fos a bal felső sarokba a dokkoló. SZVSZ.
Nincs rajta dugaszhely? A kábelnak?
Vagy lehet hogy ez csak egy átalakító adapter? A képről nem derül ki...
Bocs ha nem az engem jószándék vezérel.[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Macilaci457 #5294 üzenetére
Igen, a clip diktafon minősége rendkívül jónak mondható, átlag körülmények között egy bevásárlóközpontban a 2-3m-ről egy átlagos hangerősségben beszélő ember beszéde kiválóan hallható. Nem recseg, sistereg satöbbi, meglepően jó a hangminőség...
-
Ferdzsoo
addikt
Amúgy tennap beállítottam ugyanazt a zenét a sz-gépen és a clip-en is ugyanarra a részre pörgettem és közvetlen egymás után beledugtam a hangkari közvetlen kimenetébe, ill. a sansa-ba, és meg kellett állapítanom.: Dettó ugyanúgy szól a hangkari közvetlen kimenetére kötöt füles mint a clip -en.
Szóval nem a bass boost a ludas vagy a hangkari progijai által kreált változások a zenében (mivel nincsenek), hanem a fater 25 éves Videoton erősítője keveri át a hangokat( ) mivel ha az erősítőbe dugom a fülest, akkor iszonyat mélyeket kapok és mintha valami sztereó bővítés is lenne benne, igazából nem tudom elmondani, de teljesen másképp szól az egész kóceráj. A magas jobban csilingel a mély pedig sokkal alacsonyabb frekvenciát is megmozgat a fülesen. Ég és föld. Nemtom mi van ebbe a csodába benne de gyökeresen felturbózza a hangzást.Konzekvenció: A clip teljesen tökéletesen szól, nálam az erősítő volt felelős az extra hangzásért.
-
Ferdzsoo
addikt
Li-Ion akksit úgy töltöd ahogy akarod, egy a lényeg.: Annyira nem szabad őket lemeríteni hogy már maguktól kikapcsoljanak, azt nem szeretik. Illetve a túltöltést!!!
Bár elvileg a kereskedelemben kapható akksiknak lezáró elektronikája van ilyenkor.
Érdemes ezt átböngészned!
Bár a kérdésedre itt nincs konkrét válasz, szerintem ettől még egyértelmű..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Macilaci457 #5315 üzenetére
De, egyértelmű hogy úgy van megcsinálva az elektronika hogy fel lehessen utána még tölteni, azonban jót akkor sem tesz neki...
PL. a telcsimnél is ha megvárom míg annyira lemerül hogy kikapcsol akkor utána kb 20 percet várhatok mire egyáltalán mutatja a töltést és be tudom kapcsolni, és addíg sípol, nyivákol a töltő mint az istennyila.
Szóval hidd el, semminek nem tesz jó ami Litium-Ion ha teljesen megvárjuk míg magától kikapcsol.
Egyszer a rádiótechnikában olvastam egy hosszabb cikket ott ezt eléggé kivesézték, de most nem találom a cikket.
Mondjuk ez tipikus olyan hogy nem tesz jót, de nem is károsodik. Semleges.
De azért inkább rosz![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vicces képek
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Félbehajtva is hatalmas lesz az iPad Fold
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest