Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
elsőre mindig azt hiszem hogy bwoay ír, u.az az avatarotok.
grat a lejátszóhoz, sztem egy i7 nem egy minőslégi ugrás, szóval hacsak nem kell 16gb akkor nem látom sok értelmét. tegnap nyomkodtam egy i7-et de eccerűen nem tudok ráállni ere a tapis-huzogatós kezeléshez.
full bontatlan csomag volt de volt rajta 30 szám? nem hinném hogy a jó öreg Feri [link] a Sony demózenésze lenne -
rumos14
nagyúr
ok látom időközben megvetted a clip-et. bedőltél Macilaci propaganájának...
csak vicc volt, jó választás, csak irigy vagyok meg ilyenek
Laci, nincs mozgolódás vmi Sandisk fórumban hogy tegyenek a clip-re browse (könyvtárak szerinti keresés) funkciót? vagy majd le erre is rudebox... akarom mondani rockbox?
-
rumos14
nagyúr
válasz adnoctum18 #4705 üzenetére
alapból nem ums, de azzá lehet tenni [link]
-
Balux
tag
Sziasztok, van valami best-buy mp3-player most a piacon?
Nem kell ipod, mp4, szines kijelző, meg hasonló vagizás
csak egy megbízható, pici, szép hangú mp3 jó áron! -
Macilaci457
őstag
-
Macilaci457
őstag
-
Balux
tag
válasz Macilaci457 #4709 üzenetére
köszi ez jonak is tünik...
de a saját fülese nagyon ócska?
Azért annyira nem vagyok maximalista, h sennheiser! -
ponti_ak
addikt
A Sansa Clip újabb áldozatot szedett.
Ezúttal a Creative Zen Stone Plust fektette két vállra. Bár fizikailag (súlyban, méretben) kb egy súlycsoportban vannak, valahogy mégsem nem tűnik egy kategóriának a kettő... Pedig ugyanannyiba kerülnek.ui: nem, Maci, ma nem ittam sört. Ezt a pár hülye sort kivételesen tök józanul írtam..
-
adnoctum18
senior tag
válasz ponti_ak #4712 üzenetére
A fiatal és bohó DAP-tulaj imája: ---Távozz tőlem Clip nincs rád szükségem,menj el és ne gyere többet vissza...ne csábíts vásárlásra,ne késztess arra,hogy kipróbáljalak!
A kísértés maga vagy, a hangzás sima álorcáját öltöd magadra,hogy egy nap minden más DAP-tulaj második (vagy sokadik) lejátszója légy.
Ellent kell állnom neked!...amíg lehet...
Ámen!---bocs,de ez most nagyon spontán kibukott belőlem,pedig nem is ittam :
[ Szerkesztve ]
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Macilaci457
őstag
Mi van ma senki nem ivott? Na ezennel kívánok mindenkinek egy pohár sört!
[ Szerkesztve ]
-
dudi
senior tag
válasz Macilaci457 #4708 üzenetére
van eu-s fm-es fw. azt tettem rá és megy.
1ébként azért nem világított, mert ac töltővel töltöttem, akkor megy a lejátszás, de nem világít a kerek trutyi körbe.
és köszi az ajánlást, kicsi a bors de erős... vagy hogySounds like your fix is worse than your problem...
-
ponti_ak
addikt
válasz adnoctum18 #4713 üzenetére
-
Keller16
aktív tag
Na, én is kézhez kaptam reggel a Samsung u3-am Első tapasztalataim elég jók, számítógép felismerte, hangminőség még a gyári fülessel is elég jó, érintőgombokat még szoknom kell, egyedüli hátrány eddig,hogy vmiért alapból 914 MB hely van rajta. Majd talán firmware frisítés megoldja...
-
looser
addikt
válasz rumos14 #4717 üzenetére
Igen, ezt tanúsíthatom, az MX300-nál roszabb fülhallgatüm még nem volt, ráadásul olyasfajta műanyagból van, ami hidegben teljesen megmerevedik és rá kell hajtogatnod a nyakadra (afrikai ismerősök nem panaszkodtak erre a problémára...). Szerintem ha olcsó füles, akkor Sony Fontopia (nem Fontopid volt régen?). Sok mély és magas és mély és magas és...szóval kevés közép, de jó. Nemrégiben elkezdtem nézegetni alternatívákat, amikor sikerült kikötni a Shure cuccainál, s egyet-kettőt teszteltek német pc lapok/audio lapok és nem mindegyik (pld. a nálunk 100e Ft-ért kínált) hozta a maximumot.
Itt is igaz, ha jó az anyag, nem nagyon hiszem, hogy rosszul éreznéd magad tőle, bármiből is szóljon (Sokol rulz )
Elsőnek a Bad Religion - No Control lemezét hallgattam meg, csak hogy érezzem, mit jelent jó cuccon a szar tömörítés (nekem sajnos csak 128 kbitben van meg), de azt hiszem maga az alapanyag is rossz lehetett. Ugyanígy nem tudott mit kezdeni Edith Piaf 50 éves felvételeivel (azért a digitális hangfeldolgozás sem képes csodákra), de Andreas Wollenweider 320 kbiten tökély (tök éj? neeeeem ) Olyan jó kis szkizofrén állapot ez az önmagamnak beírogatás, miközben másvalakinek írok Bocs rumos, sok volt a ződ tea....
Sok szó mint sokszáz: hanganyag-fülhallgató-lejátszó. Véleményem szerint ez a minőséget meghatározó sorrend.
Várom a véleményeket!Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Macilaci457
őstag
válasz kardosorsi #4721 üzenetére
Mert 1Mb az 1024 byte volt, viszont már áttértek az 1000x szorzóra, vagyis az 1Gb-os memória tulajdonképpen csak ~976 Mb, és a Firmware meg esetleg TAG adatbázis ami lehet a lejátszó memóriájában is abból eszik.
-
pete_21
addikt
Hello!
Új mp3 lejátszó vásárlása előtt állok, és eddig a Samsung U3, K3 illetve a T10 jött szóba. /Utóbbi 2 kicsit drágább/. Látom itt a Sansa clip-et ajánlottátok. Nekem az a kérdésem, hogy azon kívül szerintetek melyik a jobb választá? /Másféle típust is mondhattok/
Köszi a választ! -
Keller16
aktív tag
Egy kérdés. Ugye grx-től vettem a lejátszót(vmennyire biztos használt) és nem tudom,hogy kell-e 12 órákat most töltenem,majd lemeríteni csontig stb. Vmi javaslat?
-
Keller16
aktív tag
válasz Macilaci457 #4727 üzenetére
Samsung u3-at vettem.
-
pete_21
addikt
válasz Macilaci457 #4726 üzenetére
A szempontjaim: 2 vagy 4 gigás legyen /árkülönbségtől függ/, a hangminőségével ne legyen gond, ne legyen alapzajos stb. Legyen benne EQ, mélyhangkiemelés. Nem fontos, viszont nem is hátrány, ha le tud játszani videot /Samsung T10 ezért jött szóba/, de mint írtam, nem fő szempont. Ha a gyári füles nem lesz normális minőségű, egy Sennheiser CX-300-ra gondoltam. Nem feltétlenül otthon használnám, hanem a városi közlekedés során. Most egy jó régi Acer lejátszóm van /típust nem tudok/. 256 Mb-os, ha normális minőségben tenném rá a zenéket kb. 30 férne rá, ezért kb. 128 kbit/s -be kell tömöríteni, ami nagyon meglátszik rajta. További gondom vele: annyira nincs benne hangkiemelés, hogy a városban egy busz /vagy bármi más/ simán elnyomja a hangját, és bármeddig emelhetem a hangerőt, előbb lesz halláskárosulásom, minthogy a zenét élvezni tudjam
Bocsi a hosszú válaszért, de ki kellett fejtenem kicsit bővebben
-
pete_21
addikt
-
looser
addikt
válasz Macilaci457 #4724 üzenetére
A Diva-hoz használtam az MX300-at, ehhez kaptam egy belépő fülest. Nem rossz eddig, de már nézegetem a nyakpántos fülhallgatókat (neeem, nem CX500 lesz ), illetve kéne valami védelem is neki, mert amikor nyáron izzadt keblemre ölelem, nem hiszem, hogy jót tesz neki a sós testnedv, szóval kellene valami műanyag tok is hozzá. Ilyesmit hol érdemes szerinted Macilaci?
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Degeczi
nagyúr
válasz pete_21 #4731 üzenetére
attól függ, milyen Sennheiserre cserélnéd: a Meizuk saját fülese lényegesen szebb hangú a CX300-nál...
(csak persze sima fülbevalók, nem szűrik a zajt)viszont érdemes szétnézni a zenegyűjteményben: ha sok olyan album akad közte, amin szünet nélkül egybefolynak a számok, akkor ezek a Meizuk felejtősek!
-
Viktor77
titán
Tudtok helyet Pesten, ahova bemegyek és van Sansa Clip?
Hihetetlen, hogy csak online boltot találok (és a legtöbbször csak rendelésre van).
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Degeczi
nagyúr
válasz pete_21 #4736 üzenetére
a cue kezelést még nem próbáltam (elvileg van vmi, egy firmware upgrade változáslistája említette), de nem is azzal van a baj, hanem az egyes MP3 file-ok egymás utáni lejátszásával: ha nincs köztük szünet, az előző szám akár pár mp-re is meg tud akadni a végén, nagyon furcsa, akár egész kellemetlen hangokat is kiadva
tippek vannak arra, h esetleg az id3v2 tagek okozzák, esetleg a változó bitráta, esetleg bizonyos kódoló (mert nem minden MP3-ra igaz, van olyan kombináció, ami garantáltan mentes. És persze a Flac file-okkal sincs ilyen gond) - mindenesetre a lényeg, h ha sok ilyen zenéd van, nem érdemes M3-at vagy M6-ot választani, mert úgy tűnik a Meizu képtelen ezen a hibán úrrá lenni, pedig sok firmware frissítést adtak már ki
MP3 játékos viszonylatában fogalmam sincs, mi lehet az a "DNS"
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz pete_21 #4740 üzenetére
fontos - miért?
a hang akkor jó, ha eredetiben szól szépen, nem módosítvatény, h sajnos a legtöbb füles rászorul valamilyen korrekcióra - és ebben a Meizu partner: jó a 10 EQ sáv (+külön csak mély és magas is) kiosztása, ami kellően finom beállítást enged
ezen felül van vmi "spatializer" módja, és "phase corrected EQ" meg még vmi külön mély machináció, lehet h ezek azok - de szerintem nyugodtan ki is hagyhatták volna belőle: teljesen fölösleges...
(amúgy a Meizu jó kínaihoz illően nem hiszem, h sokmindent megvett volna: épp most egy németországi kiállításról tiltották ki őket vmi jogsértés miatt)
-
dudi
senior tag
válasz Macilaci457 #4737 üzenetére
hátakkor marad az ebolt. nekem bevált, akár reklámnak is vehetitek.
De csak türelmes állapotban szabad bemenni, mindig van valaki új, akit be kell tanítani az eladói posztra, és tuti, hogy azt fogod ki
de 10-15perc türelmes várakozás után előkerül a másik 3-4, aki érti a dolgát
De kedvesen mosolyognak és tényleg segíteni szeretnének. Legalább aktívak, nem úgy mint jó grx...Sounds like your fix is worse than your problem...
-
looser
addikt
válasz Macilaci457 #4738 üzenetére
A playerhez (nwz-s618f). Az eredeti tartozékként bőr és 50$ körül, szerintem nálunk lenne 10e + Sony nyakpánt, de akkor már inkább nyakpántos fülhallgató. Te mit tennél? Véded valahogy a lejátszód?
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
dudi
senior tag
védekezés?
jelen esetben csak a gumi jöhet szóba...
bár a megelőzés egyik módszere, ha egyszerűen kikapod, mielőtt baj történhetne
De a fogamzásgátlás alkalmazására nincs 5letem...
Orálisan meg inkább NE alkalmazdbocs az offért és a nőktől is, ha nem tetszett...
Sounds like your fix is worse than your problem...
-
looser
addikt
Dudi, dudi, ejnye, hol jár az eszed?
Gumi is jöhet, ha szépen rá lehet húzni a játékosra ;) Csak kilátszódjanak a fontosabb pontok! Különben meg műanyag is lehet, neki nem számít, még szerencse, hogy rám bízza a választást... Az aranymütyür mindig tövig benne van, különben nem áll velem szóba és csak nyomkodhatom, tojik rám. Később bevallotta, hogy akkor is kétségbeesetten próbált hozzám szólni, de mintha nem értettem volna semmit sem belőle. Ez van, akkor is, ha elfelejtem, hogy éppen a Holdat nézi, mert akkor sem lehet zavarni. Próbálom elölről, oldalról, de rám se bagózik... Vetíteni azt viszont nagyon tud! 8 órán keresztül is akár, magam mellé fektetem, párnámra hanyatlik a feje és csodálom a szép testét, színeit (haját, szemét, ajkát), mindig olyan tökéletes nekem... Szeretem. Ő az életem értelme... Az a másik meg el is hagyott emiatt....le van ejtve. Ő az enyém, szerelmes vagyok belé és életünk éonokra összefonódott.
I'm lovin' her.......Mindent tudok a rákászszakmáról...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G920 + (H) váltó +ajándék
- GAMER PC - RTX 3060 - I7-8700K - 32GB RAM - 120GB SSD - 1TB HDD
- Új GAMER félgép - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700 + G.Skill Flare X 2x16GB DDR5 6000MHz
- IPhone 14 Pro max 512GB Silver gyári független 12 hónap szavatosság
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple garancia névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest