- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz liszi70 #9500 üzenetére
Mondjuk annak azért örülnék, ha alapból nem a spam mappába dobná például a szolgáltatóktól (mvm, áram, gáz, otp) kapott leveleimet.
Mint sok minden ez is állítható és elég beszédes.Ha valamit nem spam-nek jelölsz meg, akkor az úgy is lesz.
Ha valamit spam-nek jelölsz, akkor az onnantól spam-nak lesz jelölve (de csak jelölve, automatikusan nem kerül át a spam vagy levélszemét mappába. Na vajon hol lehet ezt állítani? )Egyébként ha egy levelet átteszek a spam mappába, vagy spamként megjelölöm, akkor alapból letiltja a feladót a TB? (A win posta ezt tette, megszoktam.)
Nem, letiltani nem tiltja, ahhoz szűrő kell. (Posta lehet, hogy így műxik, de pl. az Outlook sem így műxik, spam-ként jelöléstől függetlenül lehet tiltani a feladót (nem automatikusan) )Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #9501 üzenetére
"Mint sok minden ez is állítható és elég beszédes."
Hát, lehet, hogy "beszédes", de nem az én nyelvemen beszél. Értem ez alatt, hogy nem nagyon tudom hová tenni ezt a beállítást. F@ngom nincs, mik ezek a SpamAssassin és társai, és mit kell beállítanom ahhoz, hogy ne ők döntsék el mi spam és mi nem, majd én eldöntöm és megjelölöm. Tök gagyi, amikor fontos levelet nem kapsz meg, mert napokkal későb kiderül, hogy szemétnek érzékelte a rendszer. Egyébként nem volt bepipálva, mégis ment automatikusan a spam mappába néhány fontos levél.
"Nem, letiltani nem tiltja, ahhoz szűrő kell. (Posta lehet, hogy így műxik, de pl. az Outlook sem így műxik, spam-ként jelöléstől függetlenül lehet tiltani a feladót"
Ez komoly, hogy egyenként, feladónként kell letiltogatni a spam levelek feladóját? Ebből a szempontból akkor a kőbalta egyszerűségű Posta az etalon. Ott ha áthúztam spambe egy levelet, már tiltotta is le a feladót, ki is írta. Teljesen természetes, logikus, és magától értetődő szerintem. Kár, hogy itt nem így működik. Persze biztos van valami oka, de ezt még nem látja át "csekélyértelmű medvebocs"-agyam. -
sz.j
nagyúr
Frissült a TB (v128.3.3) és sajnos ezzel együtt a Téma eddigi színei halványszürkére váltottak ...
Van arra mód, hogy a Téma színeit egyedileg lehessen beállítani?
(A Firefox Témáját a "Firefox Colorral" lehet, esetleg a TB-hez van egy ilyen?)Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Darkness
aktív tag
töltsd le a TB oldaláról a Tmát.
az .xpi fájlt nemezd át .zip -re.
csomagold ki, és a mainfest.json -ban találod meg a színbeállításokat. RGB kódban.
ha végeztél, akkor ismételten csomagold .zip -be, és nevezd át .xpi -re.[ Szerkesztve ]
Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
félisten
válasz Darkness #9504 üzenetére
Adtál egy ötletet, ha lesz + szabadidőm, írok egy progit, amivel szerte-széjjel lehet színezni a TB-t. Gyorsan elolvastam a szakmai doksit a TB JSON felépítéséről, már implementáltam a kezdetleges kódba, JSON-t már faxán le is gyártom, simán telepíthető a téma és ahogy látszódik elég színes.. (most csak random generátor használtam a színekhez)
Szóval írok köré egy normális keretprogit, ahol minden színezhető elemhez külön-külön lehet színt választani egérrel(mint egy rajzprogiban), nem kézzel írogatva a kódokat + még több ficsört(nem kell külön manuálisan tömöríteni meg átnevezgetni stb stb), megpróbálok kihozni belőle, amit csak lehet...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
sz.j
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #9505 üzenetére
Kíváncsian várom a végeredményt, amit előre is köszi.
@ Darkness
Köszi az ötletetMűanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Zsoxx
senior tag
Pár napja kezdődött, hogy nem akarja letölteni a leveleket a TB.
102.12.0 verzió, Win10. POP3, Telekomos e-mailcím.
Az "Üzenetek letöltése" gombra nem csinál semmit, pedig webmailen látom, hogy vannak új e-mailek. Csak a sokadik próbálkozásra tölti le.
Ez Telekomos probléma lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest