- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daver88
aktív tag
Üdv!
Legutolsó frissítés óta olyan gondom van, hogy amikor megnyitok egy korábbi mailt, akkor csak egy üres lapot kapok. A legutolsó 4-5 üzenet rendben van, de onnét visszafelé szinte mindegyik üres. Feladót és a tárgyat is látom, de semmi mást.
Esetleg találkozott már valaki ilyen problémával?
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Egyik napról a másikra nagyon belassult a levelek szűrése. Minden betű leütés után másodpercek telnek el mire be tudom írni a keresett szót. Van hogy kiírja a Thunderbird fejlécén hogy a program nem válaszol. A legújabb 64 bites kiadás van fent Win10-en. A keresés gyors ahogy a levél küldés fogadás is.
Volt mappa javítás, tömörítés, előzmények törlése.
Mi lehet a baj?Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Zozito88
csendes tag
Sziasztok,
adott a thunderbird legújabb verziója, céges levelezést intézném vele.
Több mailbox-ot kezelek, van olyan box amiben 60-100.000 levél is van, ezzel gondolom nem is lenne probléma, de amint elkezd új üzeneteket keresni a kiszolgálón és kiírja, hogy üzenetek betöltése, iszonyatosan belassul, szinte lefagy az egész.
Ha kinyomom a netet és úgy indítom semmi gond nincs vele, amint rádugom a netet és keresné a leveleket a kiszolgálón újra jelentkezik a probléma.
Nincs esetleg ötletetek, hogy mi okozhatja ezt a lassulást? -
Zozito88
csendes tag
-
gabranek
senior tag
Sziasztok!
Több email címet is használok, amik be vannak állítva a Thunderbird-ben. Ma az alábbi hibába futottam:
Az egyik postafiók frissítésekor az alábbi üzenetet dobja fel az új üzenetek letöltésekor. A többi postafiókba rendben megérkeznek az üzenetek, mindegy, hogy ugyanaz a kiszolgáló vagy teljesen eltérő. A leveleket a TB a default helyen tárolja (mailbox:///C:/Users/xxx/AppData/Roaming/Thunderbird/Profiles/7sg59ehm.default-release/Mail/mail.xxx.hu/Inbox).
Futtattam tömörítést, valamint újraindexelést a postafiókon de egyik sem segített.田中れいな
-
addikt
válasz gabranek #9409 üzenetére
32 bites a Thunderbirded, és a fájl mérete elérte a 4 GB-s határt.
Frissíts 64 bitesre, ott már nincs ez a probléma, és a régi leveleket archiváld, vagy tedd át almappába, lényeg hogy az "Inbox" fájl mérete csökkenjen.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
daver88
aktív tag
válasz Break_Elek #9412 üzenetére
Sajnos nem találtam megoldást...Én is keresgéltem rengeteg fórumban külföldön is, de nincs semmi, amivel vissza lehetne állítani.
[ Szerkesztve ]
-
pontyos
senior tag
Szisztok!
Szeretném másik gépre átrakni, de csak az email fiókokat a levelek nem kellenek. A leírásban szereplő profil mappában négy almappa van nálam, azokat mindet be kell másolni?
Egy teljesen tiszta Thunderbird öt szeretnék, mintha vadi új telepítés lenne, de az email fiókokat nyilván nem szeretném megint beállítani.
köszi előre is -
pontyos
senior tag
válasz Ablakos #9415 üzenetére
máris nézem..... ott olyan mintha mindent exportálna - vagy utólag kiválasztható, hogy csak a fiókok? Levelek nem kellenek, csak a fiókok. Köszi, lassan pro leszek
UI . emiatt szeretném a friss installt, ugyanis lassan az összes fiókom ezt csinálja, már mindent is tömörítettem.
[link][ Szerkesztve ]
-
jas39
tag
Hello! G mail csoportban is kérdeztem
Újra lett telepítve a TB és azonosítanom kell magam az egyik fiókomban, de az email hez tartozó azonosító telefonszámom megváltozott, így nem tudok a Tb ben küldeni a telóra belepési kódot, mert akármit csinálok még a régi számot dobja fel a jelszó után a TB s azonosítás.
A számváltozásnak van egy átfutási ideje? vagy lámáskodom
thnks
-
zoli_ak
csendes tag
Sziasztok
Olyan problémám van, hogy egy mail szerveren hisztizik a szolgáltató, hogy tizen-giga a postafiók. Csak online webmailen használta a user eddig, sok mappával, mindben több ezer maillel...
Ezt kell lokálisra tennem, TB legfrissebb verzió, IMAP szinkron beállítva, leszinkronizált mindent lokálba TB-be.
Csakhogy TB IMAP-nál nincs meg a menüpont, hogy "Levelek megtartása a kiszolgálón" vagy hasonló, ezt IMAP-al hogy tudom elérni, hogy lokálisan megmaradjon minden mail, de a szerverről törlődjön?
Kézzel sem tudom, mert ha a webmail-en törlöm akkor szinkronizáláskor a TB-ből is törli ugyebár.
Köszi -
jas39
tag
Srácok annyi segítséget kérhetek, hogy át lehet valahogy lépni a telefonszámos értesítést TB gmail fiók ellenőrzéskor?
Egyszerűen nem hajlandó a teló számom átírni az újra az értesítéskor, miután a gmail jelszót beírom
thnks -
jerry311
nagyúr
-
jas39
tag
válasz Ablakos #9434 üzenetére
a fene vigye el.. akkor ezért szívat két napja
Személyazonosság igazolása Fiókja biztonsága érdekében a Google szeretne meggyőződni az Ön személyazonosságáról
akkor viszont akármi van,csak ha végre átíródik a telószám akkor tudok bármit csinálni
Köszönöm a segítséget, elnézést, hogy összekevertem a dolgokat, valóban az ellenőrzés, azt pedig kizárt átlépni ezek szerint.
De persze röhej . hogy akár egy hétig várni kell[ Szerkesztve ]
-
zoli_ak
csendes tag
válasz jerry311 #9441 üzenetére
POP3-al csak az inbox-ot tölti le,többit nem.
Archiválást azért ajánlott vajon Ablakos kolléga, hogy utána postafiok törlés és újat létrehozni POP3-al, majd abba visszatenni az archivált leveleket? Mert IMAP és POP3 közt váltani nem lehet. Ugye a feladat az, hogy le kell tölteni a szerverről mindent és lokálisan tárolni... -
Ablakos
őstag
válasz zoli_ak #9442 üzenetére
Ha jól értettem az volt a kiindulási legnagyobb probléma, hogy a tárhely kezd megtellni. Én is jártam így, amit csak a levelek lokális mentésével, vagyis saját meghajtón tárolással lehet megoldani. Az arhiválás erre megoldás. ( pl az egy évnél régebbi levelek csak lokálisan lesznek ezután elérhetőek.)
Egy újonnan létrehozott imap módon működő fiókba visszamásolható ez a lokális levél arhívum (pl. pop3 -asból kimentett levéltömeg).[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
válasz zoli_ak #9444 üzenetére
Igazából ehhez nem is kell arhiválni. Létrehozol egy új mappát a locálfolderben. Kijelölöd az összes levelet, amelyeket majd az új helyen szeretnéd látni. Bemásolod a létrehozott local mappába. Ezzel lementetted az összes levelet a pl pop3-as szerverről. Az új levél fiok megfelelő helyére (pl inbox vagy bejövö levelek) visszamásolod a lokál folderből. (Persze ha van annyi hely. A google több gigabyte-ot ad ingyenesen is.) A TB visszaszinkronizálja az új levél szerverbe.
[ Szerkesztve ]
-
zoli_ak
csendes tag
válasz Ablakos #9445 üzenetére
Közelítünk a megoldáshoz.
Mivel a feladat az, hogy le kell tölteni a szerverről mindent és lokálisan tárolni, IMAP letölt minden mappát és mailt, ezeket kirakom egy local folderbe, majd IMAP account töröl, POP3 készít, kézzel visszateszem a localból a holmikat, és kézzel törlöm a szerverről a mappák tartalmát.
POP3-at pedig letölt és szerverről töröl - re állítom. Nem egyszerű, azt reméltem lesz egy kis eldugott kapcsoló, amit bepöccintve IMAP megoldja ezt egyben. -
tjsz
senior tag
válasz zoli_ak #9446 üzenetére
Ha létrehozol egy IMAP fiókot, akkor leszinkronizál minden fiókot és levelet, utána kijelölöd azokat az e-mail-eket, amelyeket szeretnél törölni a szerveren és átmozgatod egy "Local folder" alatt létrehozott almappába. Ennyi.
Nem teljesen értem, miért kell oda-vissza mozgatni.
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
A következő problémában kérném a segítségeteket, hátha találkozott valaki hasonlóval:
Adott egy mail postafiók (IMAP) ami be van állítva thunderbirdben, és telefonon is. A probléma ott van hogy van 1 db mail, ami a telefonon teljesen rendben megjelenik, viszont a thunderbirdben egy évekkel ezelőtti másik személytől érkezett levelet jelenít meg.Mi okozhatja a keveredést?
Intel & ATI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest