- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz vendingo #113872 üzenetére
"Teljesítményt kicsit sokallom"
Én az 1290 ADV-el mentem tavaly egy rövid karikát Kecskeméten.
Nagyon lájtosra van hangolva, ha nem akarod, nem érzed a 150-160 lovat, de, ha akarod, megy, mint a golyó.
pl. a terhelésváltási reakciója, amikor hirtelen elzárod gázt, egyáltalán nem jelentkezik, sőt, szándékosan nem ejti vissza olyan hamar a fordulatot, hogy az a két hatalmas henger megfogja a motort.
A 790 Duke sokkal izgágábbnak tűnt, abban szándékosan nincsenek benne ezek a trükkök.
De, mivel többféle menetdinamikai programja van mindegyiknek, biztos megtalálja mindenki a neki valót. -
Micsurin
nagyúr
válasz vendingo #114120 üzenetére
XT660 -- Pega 650 vidi sem rossz!
Varoz nem gond lerendeltem azt amire a nagyvas azt hozta gyárinak megfelelő, mikor viszem gumizni a felniket vissza már az új lánc és fogasok* mennek.
más:
*apropó mennyire zajcsillapítósak a gumis első fogaskerekek?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Geresics
addikt
-
Biqci
aktív tag
válasz vendingo #114510 üzenetére
Most lesznek a gumik 4 évesek, nem tudom mit hoz a sors, de 1-2 évnél tovább nem szeretném húzni a váltást. De a lényeg, hogy még tudom használni, főleg úgy, hogy alig látható a kopás. Egy 600-as Banditom van, ezen vannak a gumik, lehet, hogy ennyire bírja a Michelin a strapát?
etnies:
Akkor használom még, megerősítetted a gondolatom"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Czimby
addikt
válasz vendingo #114559 üzenetére
Havernak a JT hátsó lánckerék nem volt központos, az új láncszett hol megfeszült, hol pedig lógott. Emelőn beindítva szabad szemmel láthatóan járt a lánckerék!!!
Sőt, sikerült egyszer Nipparts légszűrőt vennem ahol egy únyi részen hiányzik a papír!
Gyakorlatilag nemhogy átlátni, át lehet köpni rajta. Minőségbiztosítás level -99[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
etnies
senior tag
válasz vendingo #114559 üzenetére
Nekem is volt egy hibás gumim, kéz alól vettem Michelin Pilot-ot. 40-60 km/h között ismétlődően jött egy rázás a lábtartóra. Valami nem volt jó a szemre teljesen ép gumival, a hátsó kicserélése megoldotta a gondot én meg buktam úgy 35.000-et.
Azóta gumit csak számlával."önmagam hite vagyok magamban"
-
JoinR
őstag
-
Micsurin
nagyúr
válasz vendingo #114872 üzenetére
Azt melóba járás miatt is kell havonta ~1x... nem mindenhol opció a HO.
Mi speciel havi 1x teli a két kocsit + ~40 liter 100-as kannába aztán csók, már a járvány előtt is kezdtünk rászokni mivel megőrjít OMW-n minket a sok bevásárló anyuka hétvégente... 
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Mauzes
addikt
válasz vendingo #115453 üzenetére
Hát azért (szerintem) ezen a távon egy motorral tudnék érdemi időt spórolni. Ahol ennyi a megálló, ott hasznos a mindig gyors (autósor előtti) elindulás és haladás. És szerintem 70-nél egy motor sokkal stabilabb, mint egy kerékpár (sajátomon már 50-nél kezd eléggé kényelmetlen lenni a tempó).
Persze egy elektromos bringa univerzálisabb jármű, mert bringatúrákra is jó lenne, míg a motort csak erre használnám.Egyébként elektromos motor fronton vannak itt tapasztalatok vagy felhasználók? Vannak ilyenből ajánlott típusok?
-
Mauzes
addikt
válasz vendingo #115463 üzenetére
Ez jogos, de főleg belvárosra jellemző. A külső kerületekből bejutni nagyrészt (távolságban) nagyforgalmú utakon tudsz, ahol azért egy kerékpár jelenléte nem ideális. Egy motorral egyenrangú vagy az autókkal, de egy bringával nagyon nem, akármilyen gyorsan mész (ez mondjuk minden útfajtán igaz, de a belvárosban kívül hatványozottan).
-
tag
válasz vendingo #115496 üzenetére
A PCX az még euro 4-es és 14 - 14" kerekekkel. Személyesen az SH-125-öt venném. 16" kerék, ABS. A "kiváló" fővárosi aszfaltra ez a 2 dolog elkel és előnyben is részesíteném.
De ha "igazi" motort akarsz választani akkor LINK
[ Szerkesztve ]
"there are more jacks then one at the fair..."
-
Micsurin
nagyúr
válasz vendingo #115647 üzenetére
Az hagyján de szerintem neduddki érthetőbben és helyesebben ír mint tasi alatt a legtöbb hozzászóló.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
baboss
őstag
-
A Zéé
addikt
válasz vendingo #116453 üzenetére
igen, az eszem nekem is ezt mondja, csak ne lennének olyan rondák...
(#116454) Micsurin
Na igen, azok a Modeka cipők valahogy nekem sem voltak túl meggyőzőek élőben. Farmert onnan vettem, az nem tűnik rossznak egyenlőre. Bár nem mintha sok választásom lenne. A máshol próbált cordura, és farmernadrágoknak nekem is nagyon alacsonyan volt a térdvédője még a legmagasabb állásban is. Ennek is határeset, de már jónak mondható.Just a simple Lineman...
-
runner 125
nagyúr
válasz vendingo #119549 üzenetére
Azon a szakaszon már pár motoros otthagyta a fogát.. Mondjuk ott aztán birkamód előz mindenki, nyilván a nyíl egyenes út miatt.
De jó h leírtad a részleteket, mert VFR-es cimborám a csajával Balaton-on voltak a hétvégén, és face-n csak ennyit láttam:
Írtam neki, meg megcsörgettem 10 perce, de cseszett reagálni még. Ilyenkor azért az embernél rögtön eszébejutnak az ismerősök, barátok és hát a dupla lámpás fekete Honda sportmotor, férfi + nő simán rájuk illett."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Geresics
addikt
válasz vendingo #119561 üzenetére
Nem tudom, nem lehet átlagosan használni!
Az utolsó pár tankolásom közúti motorozás volt belföldön, ott 5,64 l/100km jött ki, autópályán 140-150-es tempóval eddig mindig 6,48 l/100km, és amikor késésben voltunk (Németországban természetesen) és 170-180-al mentünk pályán, akkor 7,33 l/100km volt. Szóval meglepő módon a KTM fogyasztása is csuklófüggő. Nagy tampónál nem jön jól neki a nagy légellenállás, cserébe a sisak is eléggé szélmentes...
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
FeniX-
senior tag
válasz vendingo #119595 üzenetére
Szerintem ez amúgy pont ugyanaz, mint a megcsalás.
'Aki menni akar, az úgyis menni fog'.
A legtöbb - motorhoz nem konyító ember - szemében a motor vagy olyan, hogy:
- ráülsz -> meghalsz,
vagy
- 200al tud menni, há' mit tötymörög itt előttem 60-al. (forgalomban)Fel sem merül bennük, hogy a kettő között is van egy csomó átmenet.
pl. nagyban megkönnyítené a motorosok dolgát is, ha az autósoknak minimális szinten de elmagyaráznák, hogy pl. a kismotor az nem fog 100-al menni, hiába állnak bele a seggébe. Meg nem minden motor képes 3 másodperc alatt 200ra felgyorsulni.
De ez már tényleg off.
(Teszem hozzá: pl. bringával kb. ugyanakkora veszélynek vagy kitéve az utakon, mint motorral.. arról mégsem akarják lebeszélni az emberek többségét. És ott talán még nagyobb százalékban vannak olyanok, akik főúton sisak nélkül, fülessel tekernek, vagy simán áthágnak mindenféle közlekedési szabályt, meg szétnézés nélkül átvág az út baloldalán a túloldalra)[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz vendingo #120107 üzenetére
Az idei szezon nálam is kimarad. Beteg a vas, de direkt nem csinálom meg, mert ha működne, akkor elmotoroznám a pénzt és nem tudnék ősszel autót venni, ami viszont muszájos a melóm miatt. De, menni azt nagyon tudnék. Meló közben gyűjtöm a helyeket. Ilyen pl. egy léghajózás a Bodeni tónál, a sinsheimi és speyeri közlekedési múzeum, hajókázás Strasbourg -ban. Legalább hússzor voltam már Párizsban, de az Eiffel toronyba még nem jutottam fel. Stb., stb.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Chris0321
addikt
válasz vendingo #120200 üzenetére
Hát igen, teljesen felesleges belemenni ilyesmibe. Egyszer mentem autóval Debrecenbe, volt mikor kicsit átléptem a megengedettet, hogy haladjak és utólért két autó akik jobban siettek. A gond akkor volt mikor lámpához értek és az első úgy gondolta, hogy megáll a sárgánál és a második meg úgy, hogy még átér. Nem volt nagy a koccanás de örültem neki, hogy engem kihagytak belőle.
-
palfitom
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest