Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Moleman

    addikt

    válasz Gaboman #79106 üzenetére

    Ez is szimpatikus, valóban jobban megéri, mint egy régebbi, gyengébb 500-as ugyanennyiért.

    (#79109) geresics
    Vezettem Pegasot, újabb Stradalét, tetszett, de nem igazán az én világom. Ennek ellenére vissza-vissza térek hozzá, ha jó áron találok, az is jó motor lehet elsőnek, de inkább a több henger vonz (csúcsán a sor3-sor4-gyel).

    A türelemmel már nem állok olyan jól, a motoros jogsi elkezdése 7 évig húzódott, aztán végül most kerültem olyan élethelyzetbe, hogy megengedhetem magamnak a tizenéves álmaimat, aminek nagy része hangszer. A komoly motor is összejöhetett volna tavaszra, de sajnos/szerencsére kihagyhatatlan áron kínálatak használt hangszereket. :D Ősszel már nem okozna gondot, de annak nem látom értelmét, hogy egész télen fizessek alá még egy garázshelyet, miközben egy métert se megyek vele, mert hóban-latyakban úgyis csak robogóval merek elindulni.

    Még nagy kérdés, hogy mennyire pénztemető egy ilyen 400 ezres motor. Van rá remény, hogy pár évet elvan komoly kiadás (30+ ezer) nélkül?

    (#79110) Trub
    800 ezer és 1 millió között láttam igazán szépeket nyáron, 2003-2005.

    (#79112) stereodead
    Én egy ilyet kaptam egy munkatársamtól használtan, hálistennek pont jó rám és pont kényelmes, még télen vastag zoknival is, járni se kínszenvedés benne. Robogón is használom, egy métert se megyek nélküle.

Új hozzászólás Aktív témák