Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz rottenbull #146117 üzenetére

    Ulesfutes van, markolatfutes is.
    Azok a ruhak azert dragak, mert legzsakos ruhak, es eleg jol teszik a dolgukat. Hatalmasat fejlodott a motorosruhazat ilyen szempontbol, ahogy egyre tobb adat all rendelkezesre.

    Ha megakadalyoz egy balesetet vmi, az vitan felul jo.

    De egy radaros tempomat nem ebben segit. Erre fel is hivjak a figyelmedet a motor eladasanal, hogy ez nem biztonsagi, hanem kenyelmi felszereles. Ezt nem a biztonsag miatt fejlesztettek ki.
    Egyszeruen azok az emberek miatt kell, akik nem kepesek odafigyelni a vezetesre rendesen, es nem tudjak normalisan hasznalni az autopalyat. Ezek az emberek miatt nem tudsz egy normalis tempomatot 20 masodpercig hasznalni. Ezert kell radaros.

    Szemely szerint nekem nem eri meg az a plusz koltseg, hogy azt a rettenetesen kis energiabefektetesemet megsporolja egy radaros tempomat, hogy a gazon tartom a kezem, es neha kisse gyorsitanom, vagy lassitanom kell. Autopalyan motorral menni eleve nem elmeny, es en pazarlasnak tartom, mivel a motort szabadidos tevekenysegekhez hasznalom. Neha nagyobb turakra mas orszagokba, akkor is leginkabb kerulom az autopalyat.

    En nem pontosan ertem, milyen technikai ujitast igenyelsz egy olyan targyon, ami kikapcsolodasra van leginkabb (ha epp nem munkaeszkoz) es azzal kapcsolodsz ki, hogy a koncentracioddal flow allapotba kerulsz.
    A hud valoban jo lenne gps el, de ezen kivul, barmi, ami atveszi az iranyitast toled, azt kontraproduktivnak tartom. Szabadidos tevekenyseg szempontjabol.
    Ha munkaeszkoz lenne, akkor meg talan ertenem.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák