Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    válasz Topiccsendőr #128167 üzenetére

    Azt hittem legalább Te tudsz megfelelő hangsúlyt beleolvasni. Kár.
    A SENA-val viszont nincs igazad. Anno én is gondolkodtam ezen a 10S-sel, de annyira a sisak alján van, hogy ha csak nem pont a patkára fejelek úgy, hogy a vállam még az úttesten van, akkor nem tud előbb leérni, így az veszély nem hordoz extra veszélyforrást.

    (#128168) johanson
    Látom a hangsúlyom megint nem ment át, mindegy. Hogy Mackóék hol hordják a kamerát egyrészt nem érdekel, másrészt nem neki adtam épp kéretlen tanácsot. Esetleg sorolj még fel kérlek 100 youtubert, hátha...

    (#128170) Econ
    Szabad országban élünk, mindenki azt hisz, amit akar. De ha azt hiszed, hogy azért megyek vérlovagnak, hogy vigyorogva csutkagázozhassak, akkor elég nagyot tévedsz. Mackóék első videóinál én magam is jeleztem feléjük, hogy inkább érjenek oda 2 perccel később, mint hogy ne érjenek oda. Ugyan ez igaz a most indult debreceni csapatra is.
    Az emberélet mentésénél pont nem tudok fontosabb dolgot elképzelni. Ha pedig azt hiszed, hogy nem számítanak a percek, akkor sajnálattal közlöm, hogy előfordult már a csapattal olyan, hogy a cél előtt pár perccel szóltak, hogy már nem kell sietni. Elég szomorú. Nem mondom, hogy a céren múlt, de akkor is... Amikor meg csecsemőnek szállít az ember, az még egy extra történet.
    Nemes dolog az adományozás, csak így tovább. Reméljük a pénzed valóban oda megy, ahova szántad! Köszönöm a megsegítettek nevében is, bárcsak többen lennének ilyenek!
    Mackónál meg pont, hogy kevesebb alkalmasabb embert ismerek erre. Itt nem az számít, hogy ki tud gyorsabban vigyorogva menni, hanem hogy ki mennyire megfontolt közben. Remélem valaha leszek fele olyan jó ebben, mint ő.

    (#128171) Xero
    én is rögzítettem anno külön hangot, de egy hosszabb napon tök macera összevágni a képet vele. Ma már csak sisakmikrofonban hiszek, akkor jó a hang, és nem kell külön összevágni. Éljen a lustaság! :DDD

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák