Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #25954560

    törölt tag

    veszedelmesek vagytok :D

    gondolom mindenki futarkodik meg talalkozokra jar motorral, azert ennyire fontos a gps. szerintem meg annyira hasznos, mint a fokozatkijelzo. ha meg csavarogni megyek, pont a lenyeget oli meg. jo hogy nem a munkahelyre is gps-szel men(te)tek.

    olajcsere meg... szerintem a nem hasznalt motorokbol le kell engedni es elrakni a hutobe. profik dobhatnak bele szilika gelt is, az tuti megkoti a kicsapodni keszulo nedvesseget. a tavaszi napsutes legyen figyelmezteto jel, hogy ideje elkezdeni gondolkodni a visszatoltesen. a veletlen szarazinditas elkerulesere univerzalis vilagito hoemberes olajbetolto sapkat es hozzavalo applikaciot pedig tolem lehet venni, 50000Ft +eves elofizetes. ennyit siman meger a motorotok elete, nem? ugyanitt tartok zoomon tanfolyamokat is, mikent kell szemrevetelezessel, szagolgatassal es ujjbegyek kozotti dorzsolgetessel megallapitani az olaj hatralevo elettartamat.

    elsullyedos oldalsztenderre is lehet nalam kapni alkalmas motoros koveket es motoros botokat (35000Ft+elofizu). mert igen gyakori, hogy az ember egy sartenger kellos kozepen akarja letamasztani a vasat, szoval eselytelen par lepessel arrebb talani valami alkalmas b@szt. az appom segitsegevel pedig visszatalalsz a motorodhoz.

    es vegul nagyon fontos: ne motorozzatok. kopik a gumi, hangos a kipufogo, folyton tankolni kell, el is faradtok marhara, aztan tanfolyamra is kene jarni hogy ne csak uljetek a motor tetejen, hanem aktiv resztvevoi legyetek a kanyaroknak, mindig itt ez a rohadt lanc fujkalas dolog is... nem embernek valo.
    megvaltas lesz vegre a teljes onvezetest tudo elektromos auto.

Új hozzászólás Aktív témák