- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Objektívek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
bibliator
aktív tag
válasz Davebowman #45608 üzenetére
Amúgy ezek a beállítások mit csinálnak?
Van valami infó róluk?Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
StefanBraun
aktív tag
-
fgordon
senior tag
Elolvastam mindent, DEFY+ kérdéseim lennének. Nektek biztos a fejetekben van sok tapasztalat, nagy segítség lenne számomra, mit érdemes kipróbálni.
Első körben a gyári, 2.3.6-ot akarom használni root-olva, később majd valami mást akarok kipróbálni.
1. Jól gondolom, hogy az 1 gb belső tárhely bőven elég az app-oknak, nem szükséges nekem app2sd használata és SD kártyán ext2 partíció létrehozása a FAT32-n kívül, stb?
2. Motoblur nekem nem kell, hogy tudom kiirtani a telefonról? Érdemes eltávolítani? Aki használja, az miért?
3. Milyen app launchert javasoltok, ami gyors, 2.1 szerű balra, jobbra görgetve tudok az app-ok között lapozgatni?
4. Kellene olyan app, ami kezel ő/ű betűt, lehetőleg ott is van egyből az ékezet (nem kell nyomva tartani), ahol még esetleg fel tudom cserélni az y/z-t is. Nem baj, ha fizetős.
5. Legjobb avi/mkv player, amin nincs semmilyen reklám/logo, ha filmet nézek.
6. mp3/flac player, equalizer-rel
7. olyan zene player, ahol a hangerő le/fel gombbal tudok lépkedni a zeneszámok között. Vagy más mód, ahogy az érintőképernyő használata nélkül tudok előre/hátra lépni a zenék között.
8. olyan ébresztő, ahol a hangerőgombokkal vagy a bekapcsoló gombbal tudom kezelni a szundi / leállítást, hogy ne kelljen az érintőképernyőhöz nyúlni.
9. Word/Excel formátumot létrehozó/módosító/néző app
Köszönöm előre is az ajánlásaitokat.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
fgordon
senior tag
válasz CoolBoy323 #45620 üzenetére
Elnézést, de azt hittem, az "mélyvízben van", aki tudja ezekre a választ...
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
Madgamer001
csendes tag
válasz CoolBoy323 #45513 üzenetére
Akksi nélkül csak tápról nem is megy, de ha töltőn van és benne az akksi megy, azt írja felöltve fent hagytam éjjel, ment 1-2 órát, nem írta hogy merülne de mégis kikapcsolt, azt töltő nélkül esélytelen bekapcsolni...
-
Nyiaz
aktív tag
válasz hodostamas #45603 üzenetére
Ezt raktam rá: gapps-ics-20120429-signed.zip, de nem tudtam visszajönni a bootloop-ból így ment vissza a cm10 08.28. Az utóbbi ellenben nálam hibátlan! A sebessége is rendben van. Persze hogy most somi felrakta az ő miui verzióját, ismét viszket a tenyerem........
-
baal-amiga
senior tag
Egyre több a defragmenter alkalmazás androidra. Mit gondoltok, ér valamit? Belső tárhelyre mondjuk fölösleges, mivel ext3/4 elvileg nem igazán fragmentálódik.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
kymco
veterán
Feltettem a somi miui-t, tetszik, pörgős, csak az es explorer nem állítható be root jogosultságokkal. Hasonló gondom volt a 23-i wiui-t megelőző wajk féle miui-val, de azt wajk javította a 23-i kiadásában. Ott nem pont az es explorerre hivatkoztak, hanem a root jogok kiadásának dadogására, de akkor rendbe jött. Egyébként a titanium backup-ot simán beállította, tehát nem mindenhol jön elő ez a hiba.
Egyébként elég tetszetős a rom, és külön köszönet a billentyűzetért!www.refujvaros.hu
-
StefanBraun
aktív tag
Hello!
Lenne egy kérdésem.Valahogy meglehet növelni a telefon belső memóriáját?Úgyértem hogy olvastam hogy az sd kártyát kell patrícionálni fat32+ext3-ext4 et is létrekell hozni stb.Valaki tudna erről bővebb imfót?Melyik rom támogatja pl.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
ottobacsi
tag
válasz StefanBraun #45629 üzenetére
Én nem tudom hogy ez hogy működik, az viszont érdekelne hogy mihez kell a nagyobb memória?
-
kano
nagyúr
válasz somi52 #45623 üzenetére
Mennyire gyors pl. programindításoknál? Megmaradt az a kis várakozási idő?
Köszi„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
somkuti
csendes tag
válasz baal-amiga #45550 üzenetére
még egy kérdésem hadd legyen: amikor ráállok a factory rest/wipe sorra, és megnyomom a felső gombot, akkor ugye nem egyből resetel, hanem bejutok egy új menübe, ahol megkérdezi hogy biztos-e, és kb a 7-dik sor környékén van a "Yes"? Hányadik sor leghet ez...?
Köszi! -
defygaben77
tag
A múltkor sikerült megoldanom a "kevés szabad memória" kérdését a Recoveryből, Etooo leírása alapján. Azóta viszont 2-3 naponta visszajön a dolog! Ilyenkor mindig csak a Recoveryből tudom rendbe hozni a telefont! Oda jutottam, hogy újra felrakom a CM7 vonalat. Olvasgattam vissza, mit lenne érdemes felrakni és a 7.2 stable-re gondoltam. Van esetleg ennél újabb stable? Lényeges, hogy megbízható rom legyen! Jelenleg RC1.5 és 120102nightly (7.2) van rajta. Ha a 7.2 stable-t rakom fel, elég egy full Factory Reset és úgy az új rom, vagy menjek vissza froyoig? Ilyenkor gapps-ot nem is kell raknom? Simán recovery>factory reset>install zip from sd card>install 7.2 stable és kész? Már régen romoltam és nem is követtem figyelemmel folyamatosan az oldalt és a történéseket. Köszönöm a türelmeteket előre is!
Iphone15, Apple Watch 7 cellular, Airpods Pro
-
StefanBraun
aktív tag
válasz defygaben77 #45633 üzenetére
Tedd fel wajkiui 2.5.27 stable-t.Stabil,gyors,megbízható Ha cm vonalat akarod követni inkább akkor meg white rabbit 1.6 ot javaslok.
[ Szerkesztve ]
-
defygaben77
tag
válasz StefanBraun #45635 üzenetére
Inkább cm-en maradnék. Megmaradt bennem, hogy szabof1 kolléga is visszatér a 7.2 stable-re! Ezért gondoltam én is erre. A WR felrakása mennyivel macerásabb (olvastam, hogy a 7. lépéstől eltér szabof1 leírásától)? Ja, a telefonom SOC-os, tapasztalataim szerint ez sem elhanyagolható tény!
-
8904
csendes tag
Üdv!
MB525 Bayer-hez milyen GB-t javasoltok?
A fő szempontjaim a stabilitás, sebesség, akksidő maximalizálása, gyors GPS.Most éppen a CM7.2 stable van fent, szemezgetek még a WR 1.6-al is, de valahogy ez a Custom ROM dolog nem győzött meg...
Olvasom, hogy elvileg fel lehet rakni a hivatalos Defy+ ROM-ot is, amiről nincs visszatérés (garivesztés, de ez nekem nem gond), illetve nandroid backupként is (amiről elvileg van).
Utóbbi 2 megoldásnak mik a pro és kontrái?
Előre is kösz a segítséget, még most próbálok belemerülni a mélyvízbe
-
defygaben77
tag
Azért, ha löknél egy linket a wajkiui 2.5.27-re letölteném, és elraknám talonba! Ha a wajkiui-ra szavaznék, akkor is mehet a jelenlegi cm7.2-mre, full FC után?
-
defygaben77
tag
Még annyi kegészítés, hogy olyan rom kellene, amiről bármikor vissza tudok menni gyári állapotra az RSD LITE-tal! És még annnyi, hogy legyen magyar nyelv (bár gondolom, ez mindegyiknél megvan).
-
Kbali
nagyúr
válasz defygaben77 #45640 üzenetére
Wajk romjait itt mindig megtalálod.
Ez pedig a wiui 2.5.27 - ha nem megy, akkor mirror.
Természetesen ez tudnak magyarul és vissza is lehet állni.
Szerintem teheted a CM-re, az is GB alapú.
Ha nagyon biztos akarsz lenni a dologban, akkor persze csinálhatsz egy szűz telepítést.[ Szerkesztve ]
-
StefanBraun
aktív tag
válasz defygaben77 #45641 üzenetére
Mindegyik főzött romról visszatudsz menni ha jól tudom a gyári állapotra.Igen egy factory data reset és mehet fel wajkiui.White rabbit telepítése meg még könyebb szerintem mert aroma installeres ha jól emlékszem,csak helyesen kell beállítani mit telpítsen és mit ne.Mindegyik tud magyarul!És ha romváltás van cm ről wajkiui-ra akkor ajánlatos a factory data reset.Az a biztos !
[ Szerkesztve ]
-
defygaben77
tag
válasz StefanBraun #45643 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Valamelyik romnál mintha azt olvastam volna, hogy nem lehet visszatérni a gyárira (lehet, hogy defy+). A WR 1.6-ot honnan tudom letölteni? Mennyiben másabb a 7.2 stable-nél?
-
Sajátos
csendes tag
Sziasztok, valakinek van jártassága pl. a systemui.apk fájl szerkesztésében?
Eddig akár hányszor szerkesztettem, mindig az lett a vege, hogy eltunt a statusbar.Apktool
Apkmultitool
ezeket hasznalom a smali, backsmali es az alairashoz.Megkoszonnem, ha valaki tudna segiteni.
[ Szerkesztve ]
-
R19
senior tag
válasz defygaben77 #45645 üzenetére
A WR1.6 telepítéssel kapcsolatban itt megtalálsz mindent.
Az aroma installer szépen végig vezet a telepítésen, te rakod fel a számodra fontos dolgokat vele, a wipeokat is megoldja.
Ha valamit utólag módosítani akarsz, akkor ne a full wipe-ot válaszd és az addigi adataid megmaradnak.Ha valami gond van kérdezz nyugodtan!
[ Szerkesztve ]
-
defygaben77
tag
válasz defygaben77 #45645 üzenetére
Keresgélem a telepítési leírást a WR 1.6-hoz (kanyazsombor), de semmit nem találtam! Arra lennék kíváncsi, mit, hogyan kell állítgatni, amikor átveszi az irányítást a rom.
-
stojesz
tag
www.stojcsics.hu
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szólánc.
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája