- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
Dream_01
csendes tag
válasz verebi #45245 üzenetére
Szia nekem is hasonló gondom volt és FR után instal zip cm10 utána gapps és jó lett a cm10. sajnos ujra be kell lakni deazota stabil minden.
Előzmény nálam : CM7.2-re raktam a Mig-et és utána jőtt a cm10 és akkor voltak ilyen gondjaim. de végűl is nem kellet teljesen alaprol rakni mindent ugyhogy csak fél óra volt belakással egyűtt.[ Szerkesztve ]
-
bibliator
aktív tag
válasz szabof1 #45241 üzenetére
Köszi!
Az írásaidat olvastam, az alapján fogom feltenni a WR-t.
Ha jól értelmeztem a CM9-CM10 telepítési írásod, akkor úgyis kell lennie egy CM7 kernelnek a telefonon hogy fel tudjam később tenni a CM10-et. Így nem veszítek semmit ha előtte kipróbálom a WR-t.
Lenne azért egy két kérdésem:
- Defy 2ndInit v1.4.2 kell feltenni vagy lehet az újabb is?
- Ha titaniummal lementem a programjaim, vissza lehet tenni vele a WR alá? Vagy kiakad?
- Csináljak rendszermentést? Ha igen abban benne lesznek a telepített programjaim?Köszi a segítséget!
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
szabof1
őstag
válasz bibliator #45252 üzenetére
Nem kell CM7 a Cm9 vagy CM10 telepítéséhez, de arra is lehet telepíteni.
Bármilyen főzött rom telepítéséhez a CWM (Custom/Stable Recovery) megléte szükséges. Ezt gyári rom esetén a 2ndInit (v1.4.2 / v1.7 / v2.0 / v2.3 - bármelyik) telepítésével tudjuk elérni. Én a 2ndInit v2.3-ast javaslom telepíteni.
Csinálhatsz mentést Titaniummal. Ha az adatokat is mented a programokkal, akkor lehet egy kis esély arra, hogy egyik-másik program esetleg problémázik (nekem nem volt ilyen, de mások jeleztek ilyen hibát). CWM nandroid mentést is csinálhatsz, de az csak arra jó, hogy egy CM után könnyen visszatérj a gyári belakott romodra. -
Roland06
aktív tag
válasz somi52 #45253 üzenetére
Értem!
És használható volt (rom is meg a magyarítás)?
Tudnál nekem segíteni vagy fel tudnád valahová rakni?
Az a gáz az oldalban amit küldtél, hogy már fél napja töltöm de gyakorlatilag semmi nem jött le még belőle. 4% kb 6óra alatt.
Van más hely amiről gyorsabban jön?
Előre is köszönöm! -
Halo
senior tag
úgy tűnik, szerencsém van, mert a mai nightly is simán felment, semmi gondot nem eredményezett - kopogom is le.
amiért írok:
25.08: " Disable lock in memory Phone and sms apps(by users requests)"ez mi a manót takar?
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
törölt tag
hokinsilver v1.1 teszt alatt. Hamaroan a blogomban
-
somi52
őstag
válasz Roland06 #45255 üzenetére
1napig volt fent 3 szor eldobta a hálozatot a mobilnet neha eltünt hiváskor egyszer ufo hang a gps mobilnetröl nem tölti be a koordinátákat de gps test appal müködik kb nagyon szép rom nekem bejön ha gondolod feltöltöm saját mokolásomat
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
hYpa
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem egy WajkIUI multilang 2.2.3-at egyből a CM10-20120812-NIGHTLY-mb525
után! semmi mást nem csináltam csak a wipe chace partitiont, és utána ment fel, az előzőleg feltelepített CM10 bootmenüjében!Azonban hívásnál elsötétül a képernyő és nem tudom felvenni! Hogyan kellene a CM10-ről áttérnem a WajkIUI-ra hogy egy gyors és tabil rendszerem legyen? Mert azt olvastam hogy ez amúgy az!
Köszönöm!
-
Shyciii
veterán
-
senior tag
válasz somi52 #45263 üzenetére
csak a magyart tetted bele vagy még változtattál rajta?
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
bibliator
aktív tag
válasz szabof1 #45254 üzenetére
"CWM nandroid mentést is csinálhatsz, de az csak arra jó, hogy egy CM után könnyen visszatérj a gyári belakott romodra."
Ez azt jelenti hogy ezután mikor vissza akarok térni a régi eredeti gyári 2.2-esre
"JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_CEE.sbf" akkor nem ezt, hanem azt kell telepítenem amit lementettem a CWM-ben? Ha igen, akkor ebben benne lesznek a programjaim is amit feltelepítettem?[ Szerkesztve ]
Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
somi52
őstag
válasz Black Phone #45265 üzenetére
igen csak a magyart de még mokolom mert még nem teljes más kicsit recseg a hangszorom van olyan maszek szerviz ahol egy nap alatt megcsinálják.. bpesten
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
senior tag
válasz somi52 #45267 üzenetére
Ha tb lennél aznap meglehetne oldani szerintem
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
kymco
veterán
Kipróbáltam a lwgújabb wiui-t és a legújabb qcm10-et is.
A wiui-nál gyorsulást érzékeltem, bár még lassabb, mint cm10, de már kevésbé zavar a lassúsága.
a cm10-nél az alapértelmezett címtárat folyton elfelejti, és a ugyanez igaz az alapértelmezett billentyűzet beállítására is. Minden gyorsasága ellenére ez nagyon zavaró.
Remélem ezen is javítani fognak, mert a jobb memória kezelése és a gyorsasága miatt ez lenne a nyerő, ha nem lenne a fent említett két probléma. Így most újra wiui-zom.www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
Az új wiui-nál hol lehet lecserélni a boot animációt?
www.refujvaros.hu
-
mumtaz
senior tag
Másnál is előfordul újabb V4-es WIUI-knál, hogy nem lehet a wifi kapcsolatok beállításainál néhány dolgot megváltoztatni? Itthoni wifi kapcsolatnál mindig statikus IP-t állítok be, de a V4 wiui-knál amint átállítom, hogy statikus IP-t szeretnék, azonnal FC-zik a settings.
-
Shyciii
veterán
Azt sajni nem írják. Meg kellene nézni, hogy van-e ilyen funkciója, de nem tartom valószínűnek. GB alatt amúgy a build.prop-ban be lehetett állítani, hogy mit tartson a memóriában (illetve lehetett kémyszeríteni). Nem tom, hogy azok a bejegyzések érvényesek-e a CM10-re is, de ahogy elnéztem a régebbi romot amiben tuti megvolt még, Quarx nem így csinálta.
-
krisztian7
tag
Azt szerintetek mi okozhatja, hogy a gyári lejátszó és a playerpro se tölti be a múltkori zenefeltöltéseim óta a zeneszámokat? a playerpro folyamatosan csak szkenneli az sd kártyát abba se hagyja. ha fájlkezelővel nyitom meg a zeneszámokat akkor működik. sd kártya leválasztás, újracsatlakozás se segített( pikucho rom, eddig minden jó volt)
-
zolnagy
őstag
válasz baal-amiga #45220 üzenetére
Köszi, már néztem, de ez Android 2.3-tól kell arra, hogy ott a nem fogadott hívás értesítést a rendszer nem tűnteti el a statusbarról, ha nem a gyári dialer az alapértelmezett erre (hanem pl. az exdialer) Ez ugyanaz, mint a Notigo, amit CM7.2 alatt használtam.
Sajnos ez nem megoldás az én problémámra, mert Froyo alatt azt sem tudom, hogy tudnám a nem fogadott hívások megnézéséhez az Exdialert alapértelmezetté tenni. CM7.2 alatt egyszer megkérdezte, aztán kiválasztottam az Exdialert, utána az volt az alapértelmezett. -
zolnagy
őstag
válasz #35202114 #45223 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam én is ezt az UOT témát a Popcorn topicban az XDA-n. De ott egy másik verzió volt linkelve. Most feltettem a tiedet, annyi különbséget látok, hogy itt az akksi fekvő, ott meg álló volt A battery stepet már feltettem korábban, az működött is.
-
CoolBoy323
nagyúr
Nincs egy flashelheto zipetek proci huzashoz cm10hez???
Nekem lassu ez az 1ghZ :/ vagy vmi gebasz lehet, h lassu??
De akkor is kellene egy zip
-
hargitomi
tag
üdv. v6 superchargert akarom kipróbálni vki tudna adni egy pontos linket ? WIUI 2.3.7 GB. Csak mert több link van az xda-s topicban, x számú updattel és nemtudom melyik szedjem le.
Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64
-
törölt tag
CM10 használóknak egy kis cpu settings segítség: [link]
-
somi52
őstag
somi.miui_Defy_2.4.13.zip
[link]Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
kymco
veterán
válasz kakukkmarci #45290 üzenetére
Hát ez az, a v4-es wiui-nál a személyes alatt nincs témát kezelő menüpont.
www.refujvaros.hu
Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Óvodások homokozója
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest