- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
pillevas
csendes tag
válasz StefanBraun #45425 üzenetére
Szia!
Most ezt a Romot használom WajkIUI_multilang_1.12.02.zip+ ICSaddon_4WiUi_4.0.1.zip (mellékelt oldalról letöltve) Teljesen jól működik (a market FC-t leszámítva, meg az IGO asztalra lépéskor ill. hívás után fagyogat néha) Már elég jól be is laktam év eleje óta.
Szerinted érdemes váltani? Milyen pluszt nyújt az én romomhoz képest a WiUi 2.5.27 Stable?Segítséget előre is köszönöm.
Gigabyte GA-H270N-WIFI; Intel Core i3-7100; Cougar QBX Kaze; Samsung Galaxy A40
-
somkuti
csendes tag
válasz baal-amiga #45550 üzenetére
Ja, így már világos, köszi!
-
pillevas
csendes tag
válasz sinkoneri #45467 üzenetére
A múltkor én is Noikával nyomultam, de egy sokkal régebbi típussal (7110) és mindenki megcsodálta De sok minden hiányzott már amit megszoktam.
DeFY-nek két nagy baja van:
- Akku idő (1,5-2nap ):
- Sérülékenység (egyszer már bevertem a kijelzőt, nagyon jó szerelőt találtam: garival, gyári kijelzővel, 13K HUF)Gigabyte GA-H270N-WIFI; Intel Core i3-7100; Cougar QBX Kaze; Samsung Galaxy A40
-
hargitomi
tag
Oké, asszem marad a jól bevált WIUI GB. Gyors és hibátlan. Ez meg lassú, most meg a root acces-t sehogy sem akarja elérni..
Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64
-
baal-amiga
senior tag
válasz somkuti #45552 üzenetére
Np, remélem sikerül
pillevas: hahh, amióta mobilnetem van, a nap 8 órájában legalább wifin/3g-n im+pro vagy skype online, a 1,5 napos üzemidő is lassan álom.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
StefanBraun
aktív tag
válasz pillevas #45551 üzenetére
Szerintem válts.Érdemes.Itt semmiféle market fc nincs és 3 betüs navigációnál sincs semmi hiba akkorsem ha pont rádcsörögnek közben.Szóval annyit nyújt hogy stabilabb megbízhatóbb,legalábbis én nálam stabil. Itt nincsenek a te általad említett híbák.Mentsd el a régi rendszered,próbáld 2.5.27 et és ha beválik meghagyod ha meg netán nem akkor visszateszed régit.
-
pillevas
csendes tag
válasz StefanBraun #45558 üzenetére
Ha már így meggyőztél hogy tegyem fel a WiUi 2.5.27 Stable-t akkor még egy-két kérdés:
- Mivel lehet a programok beállításait lementeni, játék eredmények, elvégzett pályák stb.? (TitaniumB)
- mivel lehet full backupot csinálni? Ha nem válik be akkor szőröstül-bőröstül visszatenni a régi ROM-ot?
- Milyen telepítési lépések vannak? Vissza kell menni a 2.2-re?Mindenki válaszát előre is köszi!
Gigabyte GA-H270N-WIFI; Intel Core i3-7100; Cougar QBX Kaze; Samsung Galaxy A40
-
zolion01
tag
Üdv!
CM10-en valaki használ-e Sygic-et. Nekem nincs térkép. Elindulni elindul, megtervezi az útvonalat, de maga a navigáció képernyő már nem jön be. Esetleg valaki találkozott ezzel a hibával? -
baal-amiga
senior tag
válasz StefanBraun #45561 üzenetére
Hogy ne menne. Ahol nem megy, más a probléma.
Használtam Cm7-en és Wiuin is.(#45563) StefanBraun Mondjuk azt el tudom képzelni, hogy egyes virágbolti verziók nem működnek.
[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
StefanBraun
aktív tag
válasz baal-amiga #45562 üzenetére
Megnézem mindjárt hátha már nálam is megy Marketről szedtem le.
[ Szerkesztve ]
-
ZeroLimit
tag
Haveromat belevittük a eloviz csatornába és a Defy-je a zsebébe volt és annyi lett a baja hogy bepárásodott aztán működött tovább
-
kano
nagyúr
válasz pillevas #45559 üzenetére
Olvasni, olvasni, olvasni.
De annyit, hogy full backupot pl. a CWM-el lehet csinálni.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz ZeroLimit #45564 üzenetére
Majd nézd meg úgy kb. fél év múlva...
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
CoolBoy323
nagyúr
skacok nem tudja vki, h milyen toltoje van dezsokenek? hany Vos es Aes?
az enyemre nincs rairva, gyanitom senkiere, de hatha vki mar kinyomozta :-) -
tarnagy
aktív tag
válasz Dream_01 #45272 üzenetére
A Swype beta + Dragon go combo pontosan mit fed? Nálam fenn van a Swype beta, mindenkinek ajánlom, mert nagyszerűen lehet vele diktálni, kis hibaszázalékkal leírja, amit diktálsz - magyarul! De a Dragon (ami az iPhone-on jó magyarul is diktálásra), nekem nem tud magyarul, letöltöttem. Tehát ez a combo mit jelent?
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
miyu
tag
válasz CoolBoy323 #45567 üzenetére
tudtommal 750 mAH es ésgyanítom 5 Volt
vagy 850? bocs most nincs előttem, csak emlékezetből írtam
[ Szerkesztve ]
-
csicsaaa
tag
"Várakozás a wifi-re"
Ezt írja ki ez a f@s play, volt már cache wipe meg reboot! Még ötlet vki? Mobilnetről nem akarja:-s .Védd a fákat, egyél hódot!!!
-
hodostamas
addikt
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz hodostamas #45576 üzenetére
amúgy honnan tudod?(az a 0.1V mindenképp kellhet az akksinak ne legyen már kerek 5 )
-
errrtu
aktív tag
válasz csicsaaa #45573 üzenetére
Milyen ROM?
A letöltések-re kattintva alul van egy kis kapcsoló, hogy "letöltés csak WiFi-vel"
az lehet a bűnös
Wiui 2.5.27-nél engem is megakasztott egy kis időre...Más:
Csak nem bírtam ki és felraktam a WR1.6-t. Ti melyik launcherrel használjátok/használtátok?
[ Szerkesztve ]
OnePlus3
-
R19
senior tag
válasz errrtu #45578 üzenetére
A GO Launcher EX szépen pörög rajta.
-
errrtu
aktív tag
Ettől féltem valamiért nem szeretem a GO-s alkalmazásokat
Azt jól értettem, hogy csak a go-ra van miui-ra hajazó téma és ha igen akkor utólag fel lehet rakni mint frissítést ha újra rakom az aromával? Mert persze a holo-t és az adw-t választottam ki install közben.
nagykris: szerintem arra gondolt, hogy belülről megeszi "valami" a defy-t (rozsda, só vagy vmi.)
kymko: külön alkalmazásként rakva, gondolom, mert mintha azt nem ajánlaná fel? Vagy csak átsiklottam?
[ Szerkesztve ]
OnePlus3
-
hargitomi
tag
válasz Shrapnel #45557 üzenetére
Szerintem a legjobb GB-s rom a WIUI 2.5.27. Stabil, minden műkődik rajta, és gyors is. Elég szabad ram, az egész full magyarnyelvű, választhatsz egy egész language pack-ből. 1 napot még kibíir, talán többet is, de természetesen ez se hosszúéletű battery life-fal bír. Ezt javaslom
Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64
-
baal-amiga
senior tag
Hú, ez a qq eddig kimaradt az életemből; nagyon passzol a wiui-hoz, gyors, s benne van az abc szerinti rendezés, nagy + érte. Hülyét kapok, mikor miui launcherben kézzel rendezgetni kell a rengeteg appot. Kösz a tippet!
-
errrtu
aktív tag
válasz Shrapnel #45589 üzenetére
settings - cm7settings - felület - állapotsor tuningolása
csicsaa: próbáltad amit írtam? #45578
R19: felraktam áruházból megnézem aztán ha tetszik szerintem újrarakom az egészet előröl csak a GO-t kiválasztva telepítésnél. Vagy hogyan utólag aromával?
[ Szerkesztve ]
OnePlus3
-
Nyiaz
aktív tag
Csak aki nem tudná, ahogy én sem tudtam, a kinai miui v4 romban benne van a magyar nyelv. Telepítés után kinai lesz, a menüben az A betüt kell kikeresni és ott a legfelső soron lehet magyarra állítani. Enjoy!
-
törölt tag
Én meg most harcolok hogy müködő SOC Defy+ legyen Kicsit kapkodtam idegből
[ Szerkesztve ]
-
R19
senior tag
válasz errrtu #45591 üzenetére
Ha aromával rakod fel akkor a telepítés folyamán bejelölöd a MIUI témákat a GO launcherhez.
Az a nagyszerű ebben az aroma telepítőben, hogy csak a számodra fontosakat rakod fel és ha nem a full wipe-ot választod, akkor az adataid megmaradnak újra telepítések után is.A Marketen is találsz hozzá témákat rendesen.
Tiéd a választás[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- PlayStation 5
- Videó stream letöltése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Proxmox VE
- Óvodások homokozója
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest