- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
tzl
senior tag
annakidején vmiért nekiálltál romolni, tehát akkor egyáltalán nem volt tökéletes a cee...
pár napja meg ugye a wiui volt szerinted a tökéletes.szóval be kéne fejezni ezt a tökéletes rom threadet.
tökéletes rom nincs. ez axióma. ahogy tökéletes telefon sincs.
a romok egészen addig jók, amíg el nem kezded belakni őket. ahogy telepakolod a programjaiddal, lassulni fognak. pont, mint a windows.talán érthetőbb lesz, ha számítógépes dolgokkal világítom meg.
a froyo az a win3.1, az ics win95, a jb meg talán winME. Az elvárásaink velük szemben meg win7 szinten mozognak. -
nagyúr
Vki mesélje már el hogy a legfrissebb gapps miért nem tartalmaz file managert ahogyan az elődje sem? Bezzeg google+, messenger, talk és egyéb baromságok vannak.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
köszi rálesek tuti valami class2-es karim lehet mert elég gyanús.
Most a jordan féle cm7.1 stable van fent gb kerneles, és minden más baromi gyors, illetve most játszottam egy keveset és ahol már mozogtam ott megfelelő volt a gyorsaság szal vbuffer lagg feelingje van kicsit. -
nagyúr
válasz hodostamas #44462 üzenetére
signed-et raktam fel. De egy rohadt file manager sincs benne? Én kell ezt is összevadásszam egy másikból? Szánalmas. Epsy még az a kurva CM9-es bootképernyőt sem volt képes lecserélni, kezdem megutálni egy a gyereket.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz hodostamas #44465 üzenetére
Ezeket hol találom illetve érem el ?
-
skidrowkill
aktív tag
Felraktam a CM10-et és most nem megy a Market mit csináljak?
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
vazzz
őstag
válasz skidrowkill #44468 üzenetére
Igyál egy sört.
KaiotEch: Gappsban mióta kell lennie filekezelőnek? Csak kérdem, mert cm7 gapps soha nem tartalmazott ilyet, cm10 gapps ennyire más?
[ Szerkesztve ]
-
fgoo
csendes tag
válasz KaiotEch #44466 üzenetére
OK, hogy nincs benne fájlmenedzser, de ez olyan bonyolult?
Play csak van benne! -
ccs2929
senior tag
válasz skidrowkill #44468 üzenetére
Rakd újra a gapps-ot!
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
tarnagy
aktív tag
Felraktam (először a CM10-ek közül, CM9 után) a legújabb quarkx-félét. Van ebben olyan opció, hogy a hangerőgombbal lehet felébreszteni?? Nem találtam.
Egyébként egy nap után: sokat eszik, nem túl gyors. Érdekes, hogy több hsz-ben az ellenkezőjét olvasom...
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
baal-amiga
senior tag
Hogyan lehet miui romon kikapcsolni a lockscreent? Mintát állítottam be, de lockscreen is van, aztán jön a feloldóminta
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
csicsaaa
tag
Azt hiszem érik a karácsonyi ajándékom !
Védd a fákat, egyél hódot!!!
-
Sajátos
csendes tag
válasz KaiotEch #44466 üzenetére
Sztem elneztel vmit, gappsba nem volt, de miert is lenne fajlkezelö!? ha jol emlekszem akkor E. nem tette bele a CM10 romjaba, pontosabban a legutolso E. romban nem volt benne (amit en feltettem), Q. romjaiban van!
Am minimal Q. fele gappsot tobben is favorizaljak xda-n.A masik, meg, hogy egy szavad nem lehet E.-ra! Csak örülj neki, hogy a Defyden lehet JB, ha meg nem tetszik, akkor CM7 vagy Froyo.
[ Szerkesztve ]
-
Sajátos
csendes tag
válasz tarnagy #44473 üzenetére
Én is az altalad emlitett romon vagyok, amit en tudok javasolni, hogy HWA selectorral minden app mellol szedd ki a pipat, nekem Browsernel ott van, allitolag segit, aztan recoveryben, cpu settings, boosted, es nyugodtan alul feszelheted, nekem: 17,32,52 a Vsel ertekek.
Illetve Settings, Developer optionsba lehet, olyat, hogy 1-2-3-4 vagy ne legyen background process az is segithet.
Illetve memory managment, allow purging...
Vagy supercharger, de sztem boven eleg a cpuig beallitani a dolgokat. -
somi52
őstag
com.jrummy.droidx.overclock-46-null.apk[link]
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
ADAM1337
nagyúr
Az mitől lehet hogy bealszik a wifi, pl bármi telepítésénél ahol letölteni kell még látom h megy le a sávszél aztán megáll, de pl stream-nél meg folyamatos pl netrádió skype ott nincs semmi gond, csak az ilyen appon belüli letöltéskor, lehet a rom hibája ?
Ilyenkor home és wifi ki-be és vissza tabolok az appba és megint jó amúgy.[ Szerkesztve ]
-
Sajátos
csendes tag
-
*droidika*
tag
válasz baal-amiga #44474 üzenetére
No Lock Screen Marketen pl
-
baal-amiga
senior tag
válasz *droidika* #44487 üzenetére
Köszi, utánaolvastam korábban, most ki is próbáltam; ezzel pattern sincs
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Dojjcyka
csendes tag
nekem sem jó a wifi még mindig azt irja ki hogy kapcsolódás néha hogy ip cím lekérése de nem tud rácsatlakozni :S pedig kivettem a pipát a csak erős internet kapcsolatnál is a többi wifire pedig felmegy ://
dev tools-ban találtam valami wifi beállítást nem nem értek hozzá :S
valaki?
Dojjcyka
-
Halo
senior tag
-
teo77
őstag
válasz *droidika* #44487 üzenetére
A No Lock - sajnos - problémás, villogtatja olykor a kijelzőt, meg a home gombra nem lép a főképernyőre. A Bonny No Lock jó lenne, ha nem ébresztgetné folyton a telót.
Szomorú, hogy az olyan opciót, mint a képernyőzár deaktivása, nem lehet megoldani egy sima kapcsoló átállítással. Marhára felesleges (nekem!) szoftveres képernyőzár a hardveres záron felül. (be-kikapcsoló gomb)Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Davebowman
senior tag
CM7-Cyanogen beállítások - Tablet finomhangolás-Felület: Zárképernyő kikapcsolása.
Nekemmeg az hiányzik a CM7-ből, ami a MIGben működött az, hogy a progik ha NET-et látnak(maps, facebook,stb) egyből aktiválódnak és ha lelépek a NET-ről, akkor kipuculódnak a ramból.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
*droidika*
tag
Ez nem szomorú.Egy képernyőzár egy android rendszeren jó ha van.Van is egy cikk erről a neten olvasd el.Ez legyen a legnagyobb probléma DDD.Egyébként kielehet kapcsolni szerintem a képernyő beállitásoknál.De nemvagyok biztos benne,én használok képernyőzárat.
[ Szerkesztve ]
-
spider1111
csendes tag
válasz *droidika* #44496 üzenetére
nem tudja valaki hogy hol lehetne átírni (illetve lehet e) a lockscreen infokat h ne kiniai betükket irja? Somira gyanakszom hogy van valmi féle infója erről köszönöm
ez nem válasz akart lenni droidika bocs, csak "melléklikk" volt
[ Szerkesztve ]
-
*droidika*
tag
válasz spider1111 #44497 üzenetére
Nekem is volt itt ott fura betü Azthiszem ha témáknál átállítod a betütipust akkor megoldódik Nekem bevált
[ Szerkesztve ]
-
baal-amiga
senior tag
válasz Sajátos #44493 üzenetére
Hogy magamat idézzem: "Hogyan lehet miui romon kikapcsolni a lockscreent?"
A probléma egyébként az, hogy ha a telefon deep sleepben van, bejövő híváskor az ultimate caller id és a standard miui hívóképernyő váltogatja egymást egy darabig, aztán csak a miuis marad. FSCI-nél viszont működik rendesen.
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Macska topik
- Projektor topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest