- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
*droidika*
tag
Én mindig azon csodálkozom mi a jó abban ha mindennap valaki feltesz egy ujabb meg ujabb nightly romot (szinte még nemis tudja tesztelni) azt utána semmi sem megy benne meg hibás stb Persze én is köztük voltam-vagyok mert ugye tesztelni kell stb és előrekell haladni de itt sokan aztvárják el egy nightly- tól hogy felmegy és maga lesz a professionale És itt jön az örök kérdés :miben nyújt nekem többet egy fejlesztés alatt álló rom mint egy kiforrott stabil?
Persze szerintem ez igazából ugy működik ha valaki használni akarja a telót a mindennapokban akkor stable romot pakol fel.(ugye azért van nightly is ami nagyjából tökéletesen működik félreértés ne essék).Ez csak saját meglátásom gondoltam megosztom.És jó romolást
Aki valóban használni akarja készülékét és stabilan annak ajánlom Miui és CM7 es vonalat."nem mindig a legújabb a legjobb!"persze addig míg ki nem forr
[ Szerkesztve ]
-
fuze
őstag
válasz *droidika* #44352 üzenetére
Az nagy kedvenc volt és sokáig is használtam. Kár, hogy a menü akad. Lehet feldobom megint.
adms.hu | UI Designer
-
w333
félisten
Elegem van az összes főzött romból, úgy érzem hogy egy kicsit belefáradtam hogy nincs tökéletes főzött rom mert mindegyikkel van valami bug, fc, lagg, wifi bug, akksi bug stb.
Visszaraktam a 2.2.2_CEE_HU verziót ami legalább normálisan használható és most már úgyis kibírom amíg megveszem az Xperia go-t addig meg elvagyok ezzel a gyárivaliPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
motoracer
csendes tag
Skacok, a nighly verziókhoz hol található changelog?
Defy mb525 SOC CM7.2 stable
-
w333
félisten
válasz kakukkmarci #44359 üzenetére
Az jó mert úgy látszik csak az én telefonom nem szereti, mert 5 napig nagyon jó volt aztán valami miatt éjszaka 7 óra alatt 28% merült és akkor betelt a pohár
De igen a 2.2.2_CEE_HU full gyári csak a magyarosítás van benne és rootolva
Viszont egy unroot után: full gyári csak annyi hogy van benne magyar nyelvTeljesen megvagyok vele elégedve olyan plusz funkciók vannak benne ami egyik főzött rom-ban sem találkoztam
Pl. azt sem tudtam hogy a gyári zenelejátszóban van (sound-hound) és hogy van benne "zsebzár" ( ez arra jó ha berakod a telefont a zsebed-be automatikusan billentyűzár)[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
kakukkmarci
senior tag
válasz Nandivagyok #44346 üzenetére
Köszönöm !
Tudom, hogy tudnom kellene, de nem:
Ha felrakom (azt tudom, hogyan), és nem jön be, hogyan tudom levenni ???noob... rooter... geek
-
Nandivagyok
aktív tag
válasz kakukkmarci #44361 üzenetére
Ha nem jön be, csak ki kell kapcsolni. Akkor kell tenni valamit szerintem, ha gondot okozna. De mivel letörölni csak úgy nem lehet, csinálj egy rendszermentést mielőtt felteszed, és ha bekavarna, vissza tudod állítani recoveryből a telepítés előtti állapotot.
-
István87
csendes tag
válasz Davebowman #44362 üzenetére
skacok az eddigi legjobbnak itélt főzött rom kellene ami fontos filekezelő legyen
Motorola Defy android 4.1.1 CM10 20120804 Nightly
-
Shyciii
veterán
Nah a Quarx új CM10 08.12-es romja bootlopolta a defy-t, de úgy, hogy recoverybe sem lehet menni. Mehet előlről a Froyo, aztán újra CM10.
-
baal-amiga
senior tag
válasz István87 #44364 üzenetére
CM7-ből (stable) vagy utolsó GB Wiuiból nem lehet baj. Mindkettőt megelégedéssel használtam, most épp a wiuit.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
-
kakukkmarci
senior tag
-
Shyciii
veterán
szabof1
Találkoztál már olyannal, hogy rom telepítése után nem hogy a recovery eltünt, de a gyári recoverybe sem lehet belépni a le gomb és power gomb nyomásával, még úgysem, hogy a gyári CEE froyo-t felraktam. Akkor sem működik...Ez egyenlőre igen patt helyzet így.
-
István87
csendes tag
-
motoracer
csendes tag
Urak, a legfrissebb nighly verziókhoz hol található a changelog?
Defy mb525 SOC CM7.2 stable
-
*droidika*
tag
Na szép Telellinkeled az oldalt mindenkinek hogy ott a legjobb rom azt visszatérsz gyárira? Egyébként nemakarlak elkeseríteni de a gyári rom sehol sincs egy főzötthözUgyis visszatérsz te is.Na az meg a másik hogy a gyári is telivan hibákkal.Ez a zsebberakós gyári func ez olyan kamu DDD főzött is tudja mindegyik Na meg eleve egyébként mi értelme Egyébként miui 2.4.20 és atomstabil.De te tudod mindenkinek a saját döntése.
[ Szerkesztve ]
-
fa4hu
őstag
Hogyan lehet lecserélni CM7 alatt a képernyő érintési hangját és beállítani annak hangerejét?
-
bocika023
csendes tag
Üdvözletem Mindenkinek!
Szeretnék CM9-et ,de nem tudom melyiket rakjam fel. (mb525 SOC, CM7.2 stable) Az epsylon vagy quarx féle lenne az ideális? Nem szoktam naponta másik romot rárakni, és nightly-kat sem nagyon. Az már csak hab lenne a tortán ha olyat tudnátok ajánlani ami legalább ilyen stabil lenne mint ami most van
Remélem tudtok segíteniKöszönöm
-
ccs2929
senior tag
válasz bocika023 #44389 üzenetére
Szia!
Szerintem a Cm9-et már hagyd a fenébe, helyette rakjál fel Cm10-et. Igazából mindegy, hogy melyiket rakod Quarx, vagy Epsylon félét. Nekem jelenleg Epsy féle 08-06-os verzió van fent. Semmi fc, megy szépen. Egyetlen hibájuk ezeknek a romoknak (cm9, cm10), hogy a komolyabb játékok, pl. Gangstar, Modern Combat 3 kidobnak a játékból, de ha nem játékra használod a telefonod, akkor tökéletes választá bármelyik!
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
dutkair
csendes tag
válasz kakukkmarci #44381 üzenetére
TempMonitor lite a prog, de néha nem frissíti magát csak ha kihúzom-bedugom a töltőt, bár lehet nem az app hibája, mert a Spare Parts-ban a battery information-nél is ugyan ez a helyzet. Ha valaki tud jobbat, ossza meg! Köszi...
-
aranymedve
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés, ami lehet, hogy nagyon láma, vagy mondhatjátok, hogy nem olvastam eleget (RTFM! ), de azért megkérdezem:
Van egy sima Defy-om, red lense, amiből egyszer hülyeségemben csináltam egy BL6-os Defy+-t. Nagy nehezen sikerült a kínai BL6-os Froyo ROMot követően végül egy CM7(9,10, mind megy) -et felraknom. Azóta romolgatok gyakran, de most eladnám a Defy-t, és az ismerősöm csak "gyári" állapotban venné meg. Tudom, hogy tökéletesen gyári sosem lesz, de ha egy CEE Froyot tudnék valahogy ráreszelni, akkor már átvenné.
Tudtok erre valami okosságot? Kösz előre is!
[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
válasz aranymedve #44394 üzenetére
Nem járna jól vele. Ezt tökéletesen visszacsinálni gyári állapotra nem lehet. (Csak Defy+-ra, de ahhoz venni kellene bele egy Defy+ aksit is.)
Jobban járna, ha főzött rommal venné meg és ahhoz tartaná magát. Pl. a CM7.2 vagy a MIUI már régóta stabil és okosabb is, mint a gyári.
Meg kellene értetni vele, hogy neki is ez lenne jobb. Vagy keressen másik Defyt vagy vegyél/vegyen bele Defy+ aksit. - Szerintem. -
aranymedve
csendes tag
válasz szabof1 #44395 üzenetére
Kösz a gyors választ, én is hasonlót sejtettem. Amúgy a CM7 valóban tökéletes rajta, csak gondoltam, megkérdezem. Defy+-ként a wifivel voltak gondjaim, ledobott gyakran, azért nem maradt rajta.
Ha lehetne még egy, ha már így elkezdtem:
GPS-szel is vannak problémáim, van, hogy 8 műholdat is lát a "GPS Test" vagy a "GPS Status & Toolbox" program szerint, mégsincs fix, illetve ha néha van, akkor is kb. 15-20 perc után, de teljesen esetleges. Végigolvastam már mindent az XDA-n erről, kipróbáltam sokféle ROM alatt, bármilyen patch-et raktam fel, akkor sem javult. Úgy rémlik, hogy Froyo CEE korában még viszonylag fájdalommentesen tudtam GPS-ezni, most bármit csinálok, akkor se megbízható. Létezik, hogy hardverhiba?
-
szabof1
őstag
válasz aranymedve #44396 üzenetére
Nekem is volt ilyen bajom, de csak egyes romokkal. CM7.2 alatt sosem.
Akár HW hiba is lehet, de nem biztos. Ha HW hiba lenne, az gáz, mert szerintem könnyen megvonnák a garanciát a Defy+ rom miatt. -
Shyciii
veterán
Nah meguntam a sikertelenséget, hogy a gyári recoverybe sem jutottam be semmilyen módon. Elvittem a Cordonhoz, leadtam, talán ma emailben megírják, hogy mennyibe fog kerülni.
Ki mit tippel, hogy milyen árat mondanak?
Kérem tegyék meg tétjeiket...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest