Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    Jó kis futam volt mindkét SBK.
    A Honda erős mint malac, Bayliss megverte Toseland-t az első futáson, és Max bejött harmadiknak egy viszonylag jó tempóval, betudható taktikai hibákkal.
    Általában hagy 2 kört a gumiknak a rajt után Max, de itt most átszántották a többiek, igaz a nagy többség le is darálta a hideg gumikat, és aztán nem tudták a tempót.
    De Max bekerült a darálóba, és nagyon sok időt eldobott Haga-val csatázva.
    Gyorsabb volt, de Haga meg nem tökölt, és a lényeges pontoknál betette a motort, ezzel frankón lassultak az elejéhez képest, de ez még belefért.
    végül Corser-nek nagyon látványosan elfogyott a gumija, így Bayliss-Toseland-Biaggi lett a befutó.

    A második futás már jobbnak nézett ki, Laconi is tudta tartani az elején a lépést, ami tök jó volt :)
    Na de szal Toseland-Bayliss-Corser-Haga volt az eleje, Max már megint nagyot rajtolt, de az elején megették jó páran.
    Viszont mégis jobbnak nézett ki a dolog, mivel Laconi-Xaus nem bírta a tempót, így őket legyűrve bekerült egy nyugis szakaszba, ahol tudta menni a tempóját, fel is jött az elejére.
    Itt volt egy kis taktikai válaszút, vagy őrizve a tempót megpróbálni a hosszú hajrát, vagy bepihenni az élbolyban, és robbantani 4 körrel a vége előtt.
    Max bepihent.
    Rossz döntés volt :D
    Toseland váltott ritmust elsőnek, Bayliss felvette, Max meg lassan reagált, és Haga betette neki a motort....a lehető legrosszabbkor, pláne mivel egymásnak voltak útban, így Corser is betette az első adandó alkalommal, na pássze....:D
    Innen már csak menteni lehetett ami még belefért.
    Az eleje elrobogott.
    Corser mindenen felül sztem szenzációs volt, leesett a célegyenes kigyorsán a pályáról, és a végén mégis vissza bátorkodta magát, mondjuk ehez kellett hogy a két lökött (Haga-Max) széltébe-hosszába motorozon át az ideális íveken.
    Az elsőn is nagyon jó volt, Mikor elfogyott a gumija, és Max rászaladt majdnem keresztül esett rajta annyira tempó alatt motorozott Corser, csetlés-botlás volt amíg végül el tudott neki menni.
    Max-nak az 3mp-be került.
    Szal biaggi keményen eltatkikázta magát sztem, az elsőn még nem is annyira, ott gyorsan kialakult az a távolság amivel már nehéz bármit is kezdeni, de tudta az eleje tempóját, amikor Haga jött elé akkor bukták az időt, amikor Max vezette akkor tartották.
    A második viszont bukott party volt, nem is az volt a baj hogy bepihent bár a feljövő tempója 3-4tizeddel magasabb volt mint az elejének, hanem hogy nem kezdeményezte a robbantást, neki 4-5 körrel a vége előtt meg kellett volna ütni a pályát, és leszakítani a két Yamaha-t, Bayliss és Toseland meg alakult volna vhogy, így vagy úgy.
    De bentmaradni egy 5 fős bolyban 3 körrel a vége előtt az nem volt jó döntés.
    Sejteni lehetett hogy Haga beteszi ha lehetősége van rá. :)
    Azért frankó volt, a vége az egészen okés :D ....nagy befutó volt Haga, Biaggi és Corser között :)

Új hozzászólás Aktív témák