Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Döglött Róka

    veterán

    válasz x360elite #2316 üzenetére

    Boxon 12500-ert elorerendelheto mar.

    Egyebkent Mileena 9ben volt a legjobb szerintem, foleg a wcpapir skinje miatt :D Metroallomason kigurult a nyilvanos budirol :D

    Gabor: Pont ezekert hulyeseg a sztorit nezni, inkonzisztens baromsag az egesz. :)
    Vagom a sztorit meg a gyengitest de netto baromsag az egesz, pont annyit er mint az elso 3 perce egy pornofilmnek. :) Csak hatteret ad a bunyonak. Ugyanez igaz az osszes nagy franchise-ra.

    Tokeletes pelda Ermac akinek a neve az error macro roviditese, egy bug eredménye, illetve noob aki easter eggkent kezdte a karrierjet. Az igazi sztori ebben a jatekban a lassan 30 eves fejlesztesi tortenelme, a tobbi csak korites.

    Es nem, nem inverz a gondolkodasom, csak olvasok twittert. Csapd fel noobde barmelyik tweetjenek kommentjeit, borzalom ami ott megy.

    Szerintem egeszseges, hogy epizodrol epizodra rotalnak karaktereket mert igy nem ragadnak le az emberek ugyanazoknal ill ujul a szeria.

    Kitana egyebkent nyomokban Mileenat tartalmaz, ezert sem lesz sosem DLC a 11ben. Hihetetlen hogy a Mileena kovetelok ezt nem fogjak fel.

    [ Szerkesztve ]

    Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

Új hozzászólás Aktív témák