Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolás

    addikt

    Nálunk (Maglód Ady E. u.) péntek délután óta nincs se tv se net se telefon. Az ügyes szerelő péntek délután 16:45 körül kicserélte az utca elosztófejét, az egész utcában nincs semmi. Rögtön jelezte a család a diginek, hogy küldjék vissza a szerelőt azonnal, mert semmi se müködik. Nem jött vissza, leráztak minket a 72 órájuk van kijavítani dumával. Most ott tartunk, hogy szerda reggel fél kilenckor itt az ajtónk előtt fog állni a digis autó és ellenőrzik a hibát.
    Kiderült hogy a szerelőnek szóltak, hogy itt a munkalap, szaladj vissza, de nem vette át a munkalapot, és elhúzott hosszú hétvégézni. 4 napig nem képesek egy rohadt hibát, amit ők okoztak elhárítani. Telefonba meg arrogánsak, bunkók mint a beton. Már azzal is próbálkoztak hogy csak szombat este jeleztük, és nem csúsznak ki a szerdával a 72 órából. Egy olyan területen, ahol ügyfeleket akarnak szerezni, nem igazán törik magukat össze azért, hogy működjön is valami.
    Most is csak azért tudok netezni, mert a telefonomat sikerült wifi tetheringre raknom, és tesóm laptopjával erre csatlakoznom.
    Köszi Digi jólesett ez a 4 napos hétvége. 3 hétig kint kamionoztam, most vagyok itthon, és semmit se tudok csinálni, amit szeretnék, mert le vagyunk sz.rva.

    Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

Új hozzászólás Aktív témák