Új hozzászólás Aktív témák
-
DaemonX
aktív tag
Köszi, javítottam. Úgy látszik, ez a fejlesztők álláspontja (és a Google nem volt elég pontos):
"Our aim is to release the game on Steam for PC/Mac, as well as both the Nintendo and Sony consoles. But since the porting process won't start until the game is near completion, and due to the fact that Nine Sols's development is in between console generations, it is difficult to provide a definitive list of supported platforms at the moment."
-
törölt tag
egyelőre bejön
-
DaemonX
aktív tag
Jaja
Sokat szoktam azt a subredditet látogatni, meg néha posztolni oda. Őszintén szólva a nehézség itt-ott már az élvezet rovására megy, és élvezetesebb úgy, ha te tudod finomhangolni (pedig én sok játékot szeretek legnehezebben tolni). PC-n meg ott van ugye a szürkezónába/legalitásba eső Steam achievement unlocker szerencsére, ha valakinek emiatt lennének álmatlan éjszakái.
-
PTM
aktív tag
Ez az r/metroidvania alatt is nagy kedvenc, de úgy emlékeztem, hogy ott éppen a játék elejéről írták, hogy nehéz, mert pár hiba és vége. Utána már könnyebben lehet haladni benne.
De Story módot indítva lehet skálázni az adott és kapott sebzést ha valakinek amúgy sok (vagy éppen kevés
), max. nem kap a végigjátszásért achievementet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest