Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacc

    aktív tag

    Sziasztok!

    Én előre utalással vásároltam volna SSD-t egy hardveraprós-tól.
    Múlthétvégén utaltam az összeget, ami hétfőn valószínűleg meg is érkezett az illető bankszámlájára. Az én bankom visszaigazolta, és az új GIRO miatt gondolom, megérkezett. Az illető azt igérte, hogy amint megkapja a pénzt utaljas is. Sajnos nem érkezett meg a héten a termék (utalás és postát is számolva, már szerda-péntek között megérkezhetett volna).
    Küldtem is neki egyszer üzenetet, hogy átment-e az utalás, nem érkezett válasz, pedig a válaszom elküldése után belépett az oldalra, aztán mégegyszer küldtem neki itt privit, de nem jelentkezett be azóta, viszont felünt az oldalon (adatlapon van bejelentkezés és feltűnés is).

    Mennyi időt érdemes várni a rendőrségi feljelentéssel? Se telefonszáma se emailje nincs megadva az illetőnek, igaz 4 hirdetése is fut a hardveraprón. Viszont a bankszámlaszám és ahhoz tartozó név megvan.
    Tényleg azt nem tudom, hogy mennyit várjak a feljelentéssel, mert elméletben 15 pirospontja van hardveraprón, de ez a nem válaszolunk semmit és nem jelentkezünk be az igen gyanús nekem. Nem korrekt hozzállás.

    Előre köszönöm a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák