- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Sziasztok! Pénteken kora reggel nem megy esetleg Pestre valaki, akihez be férnék csak én csomag nélkül? Olyan 7 körül szeretnék Pestre érni. Köszönöm!
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Vangelis
félisten
Üdv Fórumtársak!
Múltkor volt szó játszóterekről. Hol lehet bejelenteni nem tudjátok, hogy ha egy ilyen építmény az enyészeté lesz lassan, mert baxnak karban tartani és balesetveszélyes.... , hol lehet bejelenten? Addig ameddig nem lesz baj?!
Ez csak egy a sok küzül....
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz Vangelis #69806 üzenetére
Hát szerintem nincs olyan szerv ami összefogná ezeket.
Minden önkormányzatnak a saját hatáskörébe tartozik a játszóterek, közterületek rendben tartása. Itt Miskolcon a Városgazda a felelős ezekért.
Ha máshol tapasztalsz ilyen problémát, akkor a helyi önkormányzatnál tudsz fordulni.blabla
-
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
Barcikán kihez érdemes vinni verdát kitakaríttatni?
Aki nem horror de jól megcsinálja?
Kárpitot mindent kellene... jó teljes.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Eladó dolgaim:
Alaplap: Gigabyte GA-A75M-S2V FM1
APU-k: AMD A6-3650 és A8-3870K
RAMOK: Kingston HyperX Savage 1866Mhz 8GB (2x4Gb) , Samsung 2GB 1333Mhz
VGA: SAPPHIRE Radeon HD5670 1GB -
Wiz Khalifa
veterán
-
alufelni
tag
válasz Wiz Khalifa #69812 üzenetére
Sziasztok,remélem tudtok segíteni.
Barátom laptopján van camera (Lenovo G585) és szeretne vele videót vagy képet készíteni,de valahogy nem tudtuk üzemre bírni (eszközkezelőbe ott van) van esetleg ötlet milyen program vagy mi segíthetne? -
Jarod1
addikt
Epson sx405 ös multis nyomtató eladó,
érdeklödni priviben -
Spancer RE
aktív tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek eladó Eurója kölcsönösen kedvező áron?
~200€-ra lenne szükségünk. -
alufelni
tag
Sziasztok,win7 32 bit,sikerült (skype messenger alatt ment) egy video streamer nevű programot szedtünk le,ezzel tudsz rögtön videót készíteni illetve live videót csinálni...
-
AtHoS
nagyúr
válasz Caldera #69790 üzenetére
No ma este 8 körül nekiálltunk beüzemelni a vaci új mosógépet: Candy CVFT G384TMH-S
Az első "dobrögzítő" csavar kitekerésének a végén (bal felsőnek ugrottam neki) valami koppant a belsejében Ezt követően a jobb felsőt nem sikerült kicsavarozni, mert csak forgott körbe-körbe, mígnem a gumidugó kifordult a helyéről és az 5-6 cm hosszú műanyagot majdnem ki lehetett húzni, de a túloldalon egy kúpos műanyag nem engedte át a lyukon, ami bordázva volt, így egy csavarhúzót dugva a két borda közé majd egyik kézzel picit megfeszítve a másikkal a csavart tekerve sikerült a művelet és szintén koppanással ért véget a művelet. A két alsó csavart könnyedén ki tudtam tekerni.
Összecsövezés után és egy próbamosás lett indítva (5-6 póló + ing) 44 perces gyorsmosás funkcióval. Sajnos már a töltés alatt vízfolyást tapasztaltunk a készülék hátsó részénél. A mosógép bal oldalán két lemezcsavar rögzítéssel takarólemez van, amit gyorsban lekaptam és bizony a hátsó részen vizes volt belül. Megtapogattam az "állódobot" vagy üst-öt (tudja a franc mi a hivatalos neve) a hátsó részen, ott ahol a dobrögzítő csavarnak kellett rögzítenie és bizony vizes volt azon a részen.
Úgy néz ki, hogy szállítás közben kitört a két felső rögzítőcsavar "anyaoldali" csatlakozórésze és a jobb oldalinál annyira kiszakadhatott a műanyag külső dob, hogy engedi a vizet.
Hétfőn hívhatom a szervizt, tehát a mosógép történet még folytatódik....
read-only mode on the forum
-
Depression
veterán
Halihó!
Keresek SD kártyaolvasót. A nagy méretűt, nem microSD.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
detroitrw
addikt
válasz Depression #69821 üzenetére
szvsz érdemes beáldozni 3k-t egy kingston MOBILELITE G4 -be (FCR-MLG4)
elpusztíthatatlan kategória -
jFox
addikt
Sziasztok!
Van két okostelefonom, az egyiket eladnám.
1) Doogee MIX 4/64
Helio P25, 4Gb RAM, 64Gb ROM Android 7.0
Duál hátlapi kamera. 16+8Mpx (bokeh, portré, stb.)
Fekete, dobozában tartozékaival.2) Xiaomi Redmi Pro 3/32
Helio X25, 3Gb RAM, 32Gb ROM MIUI 9.5
Duál 13Mpix hátlapi kamera (bokeh, portré, stb.), 5Mpx szelfi. FullHD AMOLED kijelző.
Dobozában, töltő nélkül.
Ennek kis szépséghibája, hogy a státusz sor be van égve egy kicsit. De csak fehér képen feltűnő. Normál használat alatt nem zavaró.Az ár mindkét telefon esetében 35eFt. Fix.
Vannak mindkettőhöz még tokok, kijelzővédők, stb.
Ha valakit érdekel valamelyik pü-ben jelezze.
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Depression
veterán
-
detroitrw
addikt
válasz Depression #69824 üzenetére
ha gondolod megveszem neked valahol, de tényleg nagyon masszív cucc
Hetfon ugyis megyek alergiavizsgalatra[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Vangelis #69809 üzenetére
Ugyanaz, mint minden hibabejelentéssel kapcsolatos dolognál. Ha nincs ticket, nem történik semmi. Mindenki tudja, mindenki azt hiszi, hogy majd bejelenti valaki... A házunk mögötti aknafedelet is ha nem jelentem be, akkor sose cserélik. Lehet ezerrel jelentgetni, aztan majd megcsinaljak.
Everybody lies.
-
Vangelis
félisten
Srácok ... Miskolcon nincs valami korrekt kipufogós vagy simán szerelő?
VW polon kellene komplett kipufogó rendszert cserélni. Kipufogót még meg is tudom szerezni (40°% kedvezménnyel).. de jó lenne valami szaki.
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz Vangelis #69828 üzenetére
A vasgyárban van egy öreg kipufogós szaki a Kabar utcában. Térképen itt
A Gózon Lajosról tudsz rákanyarodni.Az alkatrész beszerzést is rád bízza.
blabla
-
Vangelis
félisten
válasz WildBoarTeam #69829 üzenetére
THX..
Igen lehet olcsóbb ha én szerzem be....
De sokan nem szeretik... a haszon miatt
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Egy DELL gépben elhunyt a H240AS-00 típusú tápegység. Ilyen speciális kialakítású tápegységet honnan lehet keríteni magánszemélynek?
Minden ötlet, tanács jöhet
vagy esetleg aki javítással foglalkozik (nem kókányolással, mert olyat én is tudok )
-
pajibá
tag
válasz WildBoarTeam #69833 üzenetére
-
WildBoarTeam
senior tag
Fel szeretnék adni egy csomagot (egy pólót) holnap házhoz szállítással (csomagpont és egyéb nem játszik, meglepetés lesz a címzettnek).
Mit javasoltok, mi lenne a legolcsóbb és legegyszerűbb módja? Dobozoljam vagy elég egy nagyméretű bélelt boríték?blabla
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz WildBoarTeam #69837 üzenetére
Foxpost házhoz. Az a legolcsóbb. Doboz mindenképp nyerőbb mert egy akkora méretű bubis boríték is ugyan annyiba kerül feladás szempontjából.
1249Ft. Arra figyelj hogy neked automatába kell betenni és a feladási díjat csak bankkártyával tudod kifizetni.
Smoke some weed nigga!
-
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #69838 üzenetére
Ja de azt is tedd hozzá hogy a fox a leglassabb múlthét kedden feladott csomagom még mindig az elosztóközpontban van ... ...
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
aktív tag
válasz WildBoarTeam #69840 üzenetére
Újgyőrin van Gls az 1200.- vagy posta az 1690.-,mindkét estben másnap ott van ha időben feladod és elindul aznap.Mert pl itt a postán is 12-kor viszik a cuccot,így hiába adod fel 4-kor az már másnap indul el csak.
**Kedvenc állatfajom a napokig nem válaszoló de minden nap többször belépő majmok !!!**
-
-
kory24
őstag
-
AtHoS
nagyúr
Optilex 990 SFF
A táp mérete 24x7x 6 cm
Gus
ebay-en természetesen találtam én is, de most technikai okok miatt nem kívánnám az ebay-es/külföldi beszerzést intézni, azt meghagynám a tulajának, de a külföldi beszerzés úgyis a nyakamban kötne ki, ezért megpróbálom első körben hazai vonalról intézni a történetet
Találtam egy táp javítással, felújítással is foglalkozó céget Lektronix, őket megkeresem, adjanak ajánlatot felújított darabra vagy javításra, de ehhez postázni kellene a tápot
-
bnorci71
addikt
drágán hirdetem vagy csak nincs igény ilyen routerre
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs