- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Notebook-ot keresek ismerősöm számára.
Igények:
1. vagy 2. jó ár esetén 3. generációs i3
4Gb RAM
320Gb vagy nagyobb HDD
minimum 14" inkább 15,6 vagy 17" nem fényes kijelző.
VGA intregrált
Ajánlatok at PÜ-ben!--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Depression
veterán
Halihó!
Sűrgősen keresek egy vezetékes telefont. Ha van, el is szaladnék érte.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
tzimash
őstag
Köszi mindenkinek az infót, bepróbáltuk a hegyi utat, annyira nem is volt gáz (szerintem, az asszony lehet mást mondana ). Ilyen sz.r utak máshol is vannak csak kevésbé kanyargósak és nem visznek fel 800m-ig
Így utólag sajnáltam volna ha nem arra megyünk. Ésszel kell menni, annyi a titka. -
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Keresnék még Szelfi botot. Van esetleg valakinek? Vagy tudnátok ajánlani? Csak olyan csavaros kivitel érdekel
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Valaki nem megy véletlenül innen az Újpest - Sevilla meccsre?Tiszta hülye aki nem normális
-
Diokhan
addikt
Sziasztok. 512 megás SD kártyát keresek, ha van valakinek felesleges, kérem írjon üzenetet! Köszönöm!
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
PofaJenö
senior tag
Sziasztok
Lesz szüreti fesztivál szeptember vagy októberben a környéken mert én csak sör fesztivált találtam .
Köszönöm előre is a választ.Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
anorche1
őstag
Nincs valakinek elado dell laptoptoltoje? 90 van 130W -os kellene, egy E6440hez.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Tothgera30
Ármester
Asus RT-N12+ D1 300mbps Wireless-N router eladó - 3000 Ft
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
senior tag
Sziasztok!
Eladó egy hibátlan 4GB-os 1600MHz-es notebook memória, típusa: Kingston KVR16S11/4.
Miskolci személyes átvétel, ára: 4000,- Ft.
Érdeklődni PÜ-ben.
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
mezis
félisten
-
Diokhan
addikt
válasz Depression #69964 üzenetére
Hat persze, egy JVC fejegységhez kocsiba. Sajnos csak 512mb-ig kezel SD kártyát és azt is csak FAT12/16-ra formázva.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
anorche1
őstag
válasz WildBoarTeam #69983 üzenetére
En tudok adni egy 16 ost
Ez igy mar 24MB, 7db 3MB -os zene mar rafer."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Diokhan
addikt
Köszi mindenkinek a válaszokat! Nos a cucc egy JVC EXAD KD LHX-551 típusú cucc, nem tudom, hogy lehet-e particionalni, mert fat12 vagy fat16-ot szereti csak
A sok kis kártya jöhet, majd össze ragasztom őket
-
jFox
addikt
válasz bnorci71 #69982 üzenetére
Azzal csak az a baj, hogy az SD és az SDHC kártyák protokollja különböző. A régi eszközök nem nagyon tudják kezelni az SDHC-t pláne az SDXC-t.
mod:
ezzel viszont nincs mit tenni:
Spec:Playable SD Card: Format: Fat 12/16
Storage: Up to 512 MB
Playable Audio Format for SD Card:
MP3/WMAEzexerint nem kezel nagyobbat, ha a kutya kovászba esik akkor sem.
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Derilsys
csendes tag
Eladó egy https://hardverapro.hu/apro/elado_i5_7400_processzor/hsz_1-50.html
Deril
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Pénteki indulás vasárnapi visszajövetellel megyünk kocsival pestről Tokajba az M3-ason (E71-E79), adott esetben Miskolc érintésével, ha valakit ezen cuccaim közül érdekel valami dobjon privátot
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
JamesFinn
senior tag
Sziasztok.
For sale:
Huawei E3372 4g usb modem, telekomos, (ingyen függetleníthető) egyszer használt, 5000 huf
Nokia active Bluetooth fülhallgató 10.000 huf
Böker magnum pioneer bicska 5000 huf
Kershaw shuffle 2 bicska 5000 huf
Ha valakinek felkeltette valmi az érdeklődését privátban keressen. Képek szintén priviben. -
PLaci58
addikt
Érdekel valakit egy franciaágy?
180x200 cm, kb 18 éves, de jó állapotú, nincs lehányva, kiszakadva, stb.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Ma megyünk barátnőmmel a városba kirándulni, a pláza környékén tudnátok jó helyet egy gyros/hambi/kínai ebédre ami nem túl drága?
Valamint ha tudtok ugyanezen a környéken beülős helyet iszogatni, beszélgetni azt is szívesen fogadom"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
senior tag
válasz hentes555 #69995 üzenetére
Viszonyításnak: kis gyros tál 1000,- - ha eszik valaki mellé egy levest (500,- -tól) és még becsúszik egy diós baklava (kb. 250,- ), az elég egy átlagosan éhes, átlagos embernek/gyereknek.
800,- Ft-tól vannak kis adag főételek - az sem olyan kicsike, azért, saláták, humusz (kis adag 250,- -től, ha jól emlékszem)."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
Sunsetjoy
tag
Üdv!
Ha valaki valamilyen oknál fogva szeretne egy ilyet:
- Számítógépház 4db 5,25" és 2db 3,5" hellyel (hőmérő/uptime kijelzős előlapi kijelzővel)
- Beszerelve egy Abit IS7-V alaplap (hátlapi takaró nélkül), Celeron 2.4Ghz proci gyári coolerrel, 2x512 MB DDR400 memória (de adok hozzá plusz memóriákat is ingyen, ebbe tartaléknak, mert máshová itt már nem kell).
- Plusz régi hálókártya (az alaplapi is működött), plusz párhuzamos port (az alaplapi is működött)
- ATI rage 128 Pro 32MB AGP videókártya
- Memóriakártya olvasó (beépített 3,5" helyre, de ki is lehet venni) cf/md, ms, sm, sd/mmc kártyákhoz
- Deer tápegység
- DVD-ROM olvasó HL-DT-STDVDROM
- winchester nincs! Kipróbálva memóriatesztettel, Hiren's mini xp-vel, dosos HWinfo-valKérésre képet küldök, helyileg Miskolcon található.
Az ára: minden egyben 2000 Ft (megbontani nem fogom)
Csere is szóba jöhet, IDE 3,5" winchester (40/80 GB körüli), üres írható DVD lemezek (minimum 15), 4gb-os pendrive, stb. hasonló árszintben, megbeszélés kérdése.A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
bigrock
addikt
Tud valaki Miskolcon értelmes kismotor-szerelő szakit?
-
jFox
addikt
válasz hentes555 #69993 üzenetére
Hambira a MegaBurger vagy a Matróz (ha még így hívják...)
Mind a kettő nagyon kiadós és finom hambucit árul.Viszont a minap ettem egy dönert a DönerKing-nél a Sötétkapunál, azt is tudom ajánlani. Igaz a Plázától kicsit odébb van, de ha már sétáltok a városban...
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Ereshkigal
őstag
A Döner King baromi jó, szerintem simán jobbak az összes gyros-osnál/döneresnél.
Matróz már nincs, helyette van Bersa Street Food. Telepakolják minden jóval a hambijaikat, de meg is kell fizetni.
Nagyon jó hambis még a Bitang Joe Burger Bar, személyes kedvencem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest