Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz PLaci58 #41396 üzenetére
Nem tudom miért örülsz ennyire
Vagy gondolod soha a büdös életben nem lesz ilyen pályázat többet?
Most alakul a 2014-2019-es pályázati időszak, ugyanis idén zárul jövő év végi befejezéssel a 2008-2013-as.
Jelenleg társasházas pályázatra volt lehetőség ill. december 2-től egyházi pályázók vehetik igénybe.Reményeim szerint jövő évben ismét kiírásra kerül magánszemélyek részére is. Szóval már most érdemes ebben gondolkodni, mert mint láttad bő egy hét alatt beérkezett annyi pályázat, ami kimerítette a támogatást. Tehát inkább most gondolkodj rajta, mert lemaradsz
read-only mode on the forum
-
törölt tag
válasz kicsitrash #41402 üzenetére
templom szigetelés ?
-
AtHoS
nagyúr
válasz PLaci58 #41404 üzenetére
Hát asszem ez mutatja van rá igény
Viszont volt ennél kacifántosabb pályázat is, ahol CSAK azon pályázók nyertek, akik a kiírás feltételeit áthágva gyorspostával küldték be a pályázatot és így a kiírás első napján be is ért a pályázatuk. Minden ettől később beérkezett pályázatot elutasítottak [link]
kicsitrash
jaja egyházi [link]"Jelen pályázati kiírásra az alábbi pályázók adhatnak be pályázatot:
- egyházi jogi személy (GFO besorolás: 55), amely a lelkiismereti és vallásszabadság jogáról, valamint az egyházak, vallásfelekezetek és vallási közösségek jogállásáról szóló 2011. évi CCVI. törvény szerinti besorolásba tartozik."read-only mode on the forum
-
ronson
őstag
válasz kicsitrash #41407 üzenetére
Jó biznisz az. Lásd hit gyüli.
-
AtHoS
nagyúr
válasz kicsitrash #41407 üzenetére
Azzal sajnos elkéstél. Szigorodtak a feltételek "vallásalapítás" tekintetében.
Tényleg jó üzlet, ezt ki is használták jópáranSzerk
Link lemaradt [link][ Szerkesztve ]
-
LaciMc82
aktív tag
Tehát a téma adott vennék Ramot.
DDR 2-es 1 vagy 2 gigás érdekelne.Tiszta hülye aki nem normális
-
PLaci58
addikt
Szerintetek normális az ilyen autós?
[link]"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Caldera
aktív tag
A kondenzációs kazán 100% feletti értéke a fűtőérték és az égéshő közötti energia különbözetből visszanyert (lekondenzált vízgőz hőtartalma) plusz energiából adódik. Ezért mondják, hogy a fűtőértékre vetített hatásfok.
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
Potzee
addikt
válasz PLaci58 #41412 üzenetére
A káromkodó sofőr hölgy elég tapló volt!!! A Skoda Octavia már egy ideje indexelt és "bekéredszkedett" a szélső sávba...igazán be lehetett volna engedni már korábban is...helyette inkább átmegy a sárgán a tapló asszonyság és megáll a zebrán...és közben folyamatosan szitkozódik...magyar közlekedési kultúra!
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
föccer
nagyúr
válasz PLaci58 #41414 üzenetére
Akkor add vissza jogsidat. A nőtől ennek a videónak az alapján simán elvenném a jogsiját.
Potzee: És majdnem átmegy a gyalogoson.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
törölt tag
én is a nőt tartom bunkónak, a vezetése és a beszéde alapján is.
Az ilyeneket mint aki "befurakodott" én simán beengedem, nem fogok később odaérni sehová, neki meg tettem egy szivességet..
Na meg ez az alap szerintem.
A nőt meg .. nemmondok semmit -
mycso
veterán
válasz Potzee #41417 üzenetére
Hát ez az indexel egy ideje, azért erős.
Inkább kirakta az irányjelzőt, majd sávot váltott. Meg mondjuk a zebrán nem szokás sávot váltani.
Illetve a megáll a zebrán sem az ő hibája, hiszen az oktáviás majdnem, hogy keresztbe befordult elé.
Sőt így kamerán keresztül az átmegy a sárgán sem állja meg a helyét, mert max. satufékkel állt volna meg (amikor váltott a lámpa, volt pár m a vonalig).Részemről, lehet úgy végződött volna a történet, hogy az oktáviás fiatalember biztosítója fizetett volna pár új karosszéria elmet, meg egy fél autó átfényezését.
Persze lehet élőben másabb volt, nagyobbak voltak a távok, nekem a videó alapján ez jött le.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
törölt tag
Részemről, lehet úgy végződött volna a történet, hogy az oktáviás fiatalember biztosítója fizetett volna pár új karosszéria elmet, meg egy fél autó átfényezését.
Ez mire jó?
Miért nem lehet lassítani egy fél másodpercre, ő nyugodtan bemegy és vége.
Vagy csakazértis? én nem engedem be! ?Lehet hogy későn vette észre hogy ott kell neki lekanyarodni. ha nem szúrja be a kocsit, lehet hogy átl kell mennie a kereszteződésen. ha meg nincsen városismerete jól meg is szívja.
Ilyen volt már velem is, igaz nem jöttek mögöttem, nem játszottam senki idegeivel
Ja meg mégvalami:
Én úgy vettem észre az káronkodik meg kiabál aki nem tud forgalmi helyzetet kezelni, mint ahogy a nő is.
nekem soha nincs egy hangos szavam, senkire. ha lassú kikerülöm, ha gyorsabb had menjen, ha tudom beengedem, ha beengednek megköszönöm. A kreszben van ilyesmi rész hogy kölcsönös bizalom ha jól emlékszem.
Bár nekem van kamion meg motor meg mindenféle jogsim, párszor megtanultam a kreszt , nem a plázába cirkálok és nem csak egy öntelt picsa vagyok
[ Szerkesztve ]
-
kicsitrash
aktív tag
de nem is a zebrán ment át előtte a másik gyalogbéka... szerintem örült, hogy őt nézte, jobbról a zebrán "szabályosan" indulót tuti kitakarta az A oszlop, vagy annyira mellette volt, hogy nem is láthatta.
az ilyen helyzetekben talán mindenkinek célszerű azt a 2 métert nem a kocsi eleje, hanem hátulja felé kerülni... -
DISC4U
tag
használt , de kulturált állapotú HP ProBook 4510s (VQ541EA) Red bordó színben magyar billentyűzettel új akksival eladó
- matt 15,6"
- WXGA HD LED (1366 x 768)
- Intel Core 2 Duo P7570 (2,26 GHz, 1066 MHz, 3 MB)
- 640 GB 5400RPM SATA SAMSUNG HM641JI
- 4 GB DDR3
- ATI Radeon HD4330 512 MB
- új HSTNN-OB88 Akkumulátor
- Windows 7 Professional -
scapegt
őstag
Érdekel valakit egy gyönyörű állapotú, fóliás kijelzőjű, talán még garis Canon SX230 GPS-es fényképezőgép (kékeszöld színben)? Expo számot most nem tudok írni, de van hozzá egy kis táska, ill. egy pótakku és néhány fólia a kijelzőre (most is van rajta).
[ Szerkesztve ]
-
WildBoarTeam
senior tag
Mondjuk ebben a helyzetben mindkét sofőr bunkó volt:
Ha a "kamerás" hölgy kicsit is előzékenyebb lett volna, akkor korábban beengedi a másikat és nem kell lekáromkodni a csillagokat az égről, max kap egy piros lámpát és 2 perccel később ér a célállomásra.
A másik autós meg ha lassít, lehet befért volna a nő mögé (bár ugye a kamera nem mutatja a mögötte jövő forgalmat).
Itt mindketten a maguk igazát akarták és örülhetnek, hogy nem lett baleset a vége.Én is azon a véleményen vagyok amúgy, hogy ha látom a másikon, hogy hülye, akkor inkább elengedem.
blabla
-
atyuska
tag
de a legjobb kérdés, ezt ki, és miért töltötte fel
----atyuska----
-
KukkSteve
senior tag
KERESEK:
3-4-5k körül minőségi tápegységet. Bármilyen megoldás érdekel, akár 2is jöhet.
[ Szerkesztve ]
A számom az adatlapomon. ;)
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Lenne 1-2 eladó cuccom:
Hálózati kártya PCI 1k
Creative CT5803 hangkari 1k
IDE vezérlő PCI 2k
Enhance 200W-os 20pines+ 4pin ATX táp, de a mérete nem normál méretű ATX ha jól tudom akkor SFX-nek nevezik 2k brazos lappal használtam tökéletesen ment vele
1db gépház ha kell küldök róla képet 1k
samsung 80Gb IDE winchester 100/86 kinek mit ér
pentium 4 D630 3Ghz-es proci is 3k
2db IDE dvd olvasó 1-1kKeresek:
Intel 775-ös procit min.E3xxx-es ha lehet hűtővel
valami halk 1156-os proci hűtőt
ddr2-es memóriát 2Gb-ot egyben
valamilyen halk 12cm-es slim venti
slot in sata laptop dvd írótCsere lehetséges, ajánlatokat pü-ben.
-
bnorci71
addikt
1, a gáz fűtőértékét egy elméleti számolással adják meg;
nem, azt méréssel állapítják meg -gázkromatográf-
a 108% pedig egy rossz számítási módból adódik, vagyis hogy nem a fűtőértékkel számolnak hanem az égéshővel
utolsó hsz
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__2644768-hogy-jon-ki-a-kondenzacios-kazan-100-folotti-hatasfoka-hogy-lehetseges-100-f__oldal-1.
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
otthon vagy a témában?
tervezek egy kis korszerűsítést itthon -szigetelés részben kész önerőből-
viszont a régi vegyes kidobása és faelgázosító+puffer beépítéséhez ha lenne támogatásELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
alufelni
tag
Sziasztok,van 2-pár hangfalam eladóba.
1 pár egy Thomson 6ohm,50W szép állapotban,3 utas,minihifihez volt,még aránylag szól is szépen.
2 pár egy Thomson AM1200 8ohm ,25W ,2 utas,állapota szép de a hangszóró közepén a dísz menyomódott,de ettől függetlenül jól szól.
1 pár 2500ft , 2 pár 1500ft.Megvan a hifi is,de hibás,bekapcsol de össze vissza állítódik.....
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz bnorci71 #41433 üzenetére
Gázra visszatérve , kicsit belemart a hideg az országba és egyből nem akar sülni a palacsinta az űberfűtőértékes babagázon. Biztos nem hígítják már megint.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
AtHoS
nagyúr
válasz bnorci71 #41434 üzenetére
Teljesen más irányzatú pályázatokkal foglalkozom, de mivel jelenleg "lakáskasszába" gyűjtök, ami jövő év végén fog lejárni, néha szoktam nézelődni, mikor "beleakadok" meló közben ilyen irányzatú felhívásokba, pályázati kiírásokba, hogy legalább tisztában legyek a lehetőségekkel. Ahogy észrevettem eléggé ki kell fogni, hogy pont jó időben legyen megfelelő lehetőség.
Aztán mivel humán részen melózom, így a mély szakmai részekre sincs megfelelő szintű rálátásom. Mikor innen-onnan jön 1-2 infó próbálgatok utánaolvasni, de sajnos időm sem nagyon van mélyen belemerülni a témába. Lenne itt sok megvalósítható ötlet, de ugye a lóvé erősen befolyásoló tényező....na ide jól jönne egy kis támogatás
-
Sunsetjoy
tag
válasz alufelni #41435 üzenetére
Hehe, nekem is úgy szaródott el a hifi cucc, hogy önkényesen átkapcsol (kazettáról, rádióról, auxról, mindegy) CD módra, majd kiadja a 3 CD-s tálcát, forgatja és ki-be húzogatja. Ezzel pedig ugye használhatatlan
A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
WildBoarTeam
senior tag
Nem kell mérni óránként, mivel tárolja az infókat.
Amúgy biztos nagy kakiba kerülne a gázszolgáltató, ha beszerezne pár társasház ilyen mérőt. Sok helyen nem érné el a 34-et, mint ahogy fura módon minden számlában szerepel.
Pl most sem éri el Miskolcon a 34-et:
[link][ Szerkesztve ]
blabla
-
Vangelis
félisten
15,6-os laptop kijelzőt keresek. (LED)
Akciós áron!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
mezis
félisten
válasz WildBoarTeam #41441 üzenetére
"Lakossági ügyfeleink a településnevekre keresve kaphatják meg az ellátásukra vonatkozó átlag fűtőérték adatokat. A "gázátadó állomás" megnevezésű tételekhez tartozó értékek a nem lakossági ellátásra vonatkoznak."
Akkor ez most mire jó ? (Mert csakis "gázátadó állomás"-t választhattam.)
[ Szerkesztve ]
mezis
-
scapegt
őstag
Otthon van valaki öröklés/temetés témában? Rokoni kapcsolatos kérdésem van
-
mezis
félisten
-
kicsitrash
aktív tag
Samsung galaxy ace-hez keresnék új, gyári akkut.
-
Trollolo
tag
válasz kicsitrash #41448 üzenetére
Szerk:
Bocs, van 1350mAh - 4900Ft, készleten azonnal vihető
[ Szerkesztve ]
-
Bull Boss
őstag
Nincs valakinek eladó valami pöpec tablete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest