- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz #81556480 #41493 üzenetére
"-most kábelTV van, persze az itteni díjak többszöröséért.
-csatornaválasztékból szinte csak a "királyi" adókat nézik, ők még az a korosztály, akik anno az egy csatornával is elégedettek voltak, meg a hétfői műsorszünet sem volt gond."Anyagi helyzetük megengedi a havi minimum 4000.- Ft-os kábel TV előfizetést. Két év alatt kifizetik egy 81 cm-es HD ready lapos TV árát.
Meddig fog még működni a CRT TV-jük ?
Amikor bedöglik, mit kezdenek az STB-vel ?[ Szerkesztve ]
mezis
-
scapegt
őstag
Érdekel valakit egy ilyen párna KÉK színben?
Van hozzá egy pumpa is. Megvettem magamnak, de nem is használtam, szóval mondhatni új.
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
Eladó/cserélhető holmik:
SATA - IDE átalakító
PCI - 2x RS232 soros kártya
PCIe - DVI-D kivezetés ASRock alaplaphoz
CF - SATA adapter
CF - IDE adapter
ExpressCard - SD/SDHC/MMC adapter
10/100 PCI kártyák8Gb ASUS mSATA SSD (jegelve)
FuSi Amilo 1705 komplett ház
Nagylepke típusú antenna 2m-es masszív vascsövön - pl. MindigTV-hez
2.8GHz Celeron 775
Ajánlatokat PÜ-ben!
Keresek olcsó ITX lapot, főleg csere a fenti dolgokra.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Borosz
őstag
Sziasztok, segítséget kérek azügyben, hogy Budapestről kellene Miskolcra lehozni két kis dobozt és talán egy akksit is...
Aki tud írjon a kovicus2011@gmail.com-ra, azt gyakrabban olvasom
Köszi
zOLI -
scapegt
őstag
válasz WildBoarTeam #41508 üzenetére
Nyilván le lehet mérni, nem vagyok gyp-s, csak dolgozok (mint általában mindenki) és nincs nálam. De otthon lemérem az átmérőjét.
-
diablo1984
veterán
Eladó:
- 120l-es villanybojler(garanciális)
- 5ös ytong, cserép, tégla
hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 3db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft/db
- LG gsa H30N sata dvd író(fekete), firmware halott állapotban alkatrésznek, előlapdonornak - 1000Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chikony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul!
Optikák:
- DVD olvasók, ATA csatlakozásúak, 2db LG(1 fekete, 1 fehér), 1 Antec fehér színű, 3 nap gar. 1k/db -
77Gabesz
csendes tag
válasz 77Gabesz #41476 üzenetére
Tisztelt mezis, LaciCRM és PLaci58!
Köszönöm a javaslatokat.
A tisztánlátásért kiegészítem pár dologgal a digitális átállásos hozzászólásom:
-50-60 év felett már nincs igény zenecsatornákra vagy 5 féle hírcsatornára. Külföldi adók éppúgy feleslegesek.
-a támasztott igény:"hogy legyen valami a TV-ben, szóljon valami"-HD minőség pedig ahogy mondtam eddig sem volt kritérium...
-az átállással járó átalakításokat nekem kell majd elvégezni, tehát törekszem a minél egyszerűbb és lehetőleg 40 000 Ft alatti megoldással összehozni azt.-igen, így lehet szó anyagi kérdésről....
-ha majd kileheli a lelkét a jó öreg képcsöves TV, akkor lehet szó nagyobb beruházásról, de addig marad ez.
-azt akartam megtudni, mit kell vennem ahhoz, hogy az alap csatornákat, immáron hetet, zavartalanul tudják nézni novembertől.Üdv, Gabesz
Nickemben a 77 nem az IQ-m, hanem a születési évem!
-
mezis
félisten
válasz 77Gabesz #41516 üzenetére
Akkor az az olcsóbb fajta STB amit már linkeltél, összekötő kábel ( úgy emlékszem, hogy RCA - SCART vagy RCA - RCA) és egy alkalmas antenna (ha még nem lenne -ha volt az analógra, az jó lesz). Itt pedig már bizonyára megnézted a vételhez szükséges antennát. (szoba antenna vagy tetőtéri.)
[ Szerkesztve ]
mezis
-
Sunsetjoy
tag
Nekünk is CX változat van, és mivel régi a TV, sima SCART csatlakozót/kábelt használunk. Igaz, hogy régről megmaradt videóba megy a SCART és onnan tovább a TV-re RF kábelen. Lényeg, hogy azon vagy HDMI vagy SCART módon lehet összekötni.
A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
Gabe123
aktív tag
Kiváló állapotban lévő Samsung Galaxy S3 (I9300) eladó sok extrával Miskolcon, új korától kezdve tokba tartva fóliával. Kipróbálható , tesztelhető.
Egyedüli ok amit eladom, független telefonra van szükségem.
Képek infók itt.Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
kicsitrash
aktív tag
World of tanks klánba keresünk 10-20 lelkes játékost. nem baj, ha kezdő, segitünk, tanitunk...
Követelmény: 18 év, teamspeak használat. pont -
Sunsetjoy
tag
válasz kicsitrash #41521 üzenetére
Bocs, már foglalt vagyok Melyik klán amúgy?
A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
Gabe123
aktív tag
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
detroitrw
addikt
Eladó:
Alesis IO2 Express - 17k -
scapegt
őstag
Van 3 db telefontokom, melyekre egyáltalán nincs már szükségem.
Balról jobbra: 1. Velúr tok gumis kihúzóval (azt hiszem HTC Sensationt hordtam benne és ahhoz pont jó volt) 2. Vastag, fogalmam sincs milyen anyagú lila tok kihúzóval (Wave pont belefért) 3. Fekete, vékony anyagú tok
Az árak balról jobbra 800,- 500,- 300,-[ Szerkesztve ]
-
Red_Bull
aktív tag
-
fila
senior tag
4 db használt Michelin téli gumi acélfelnivel eladó. ->Golf 4, Seat Leon, Audi A3 autókhoz jó.
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
-
F.B.I.
veterán
válasz kicsitrash #41521 üzenetére
A teamspeak jobb a játék alatt, mint a skype? Kevesebb memóriát eszik vagy nincs összehasonlítási alapod?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
föccer
nagyúr
válasz F.B.I. #41532 üzenetére
Én TS-t szoktam használni és semmi problémám nem volt vele.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
kicsitrash
aktív tag
válasz WildBoarTeam #41536 üzenetére
3-4?
Itt 10-15 fős partiról beszélgetünk, vagy gyakorlóban a duplájáról...
Nem próbáltam még, de megnézném a skype mit csinál
Igen, a ventrit sokan favorizálák, de a célnak ez is megfelel.
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz kicsitrash #41537 üzenetére
Warhammerhez (4 főt ezért írtam) próbáltuk anno skypeot. Erősebb igénybevételnél, már "elment a térerő" és volt akit ki is dobott a beszélgetésből.
No meg l4d és társaiMost a saint rows-t toljuk haverral, ha idő akad rá.
(bár accem Ő szokott WOT-ozni)blabla
-
scapegt
őstag
Playstation-ön nem szokott valaki Dead Nation-özni? Ha igen, akkor tud is vele játszani?
-
Gabir
aktív tag
Üdv,
5x108as felnit keresek 1 DB-ot FORDhoz pótkeréknek a gyári defektjavító szett(ami durrdefektnél annyit ér,mint a választási ígéretek) kiváltására. Kb 10cm-es vastagságú fér el a gyári tartóban. 15-16" méretben.
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
Erről jut eszembe:
Jön a tél, vegyetek téli gumit!4db 13"-os Ford felni téli gumikkal eladó. Ebből 2db jó mintázatú, 2db kicsit félre van kopva.
Csak egyben eladó.
Irányár 12eFt--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Trollolo
tag
Eladó iPhone 4S 16GB, Fehér, Voda függő. Dobozával, karc mentes kijelzővel, karcmentes hátlappal, elöl hátul fóliázott, ajándék iGlaze tokkal, dobozában.
Ár: 90k
[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
Sziasztok
4x4Gb ddr3 1333-as ECC-s ramot keresek.
üdv,
lakisoft- Árad -
-
jFox
addikt
Keresek 1 v 2 Gb noti ddr2 ram-ot
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Trollolo
tag
Keresnék segítséget SOS, holnapi nap folyamán valahogy le kellene hozni Pestről - Miskolcra 15 doboz Paintball lőszert nekem. Valaki esetleg?
-
pusi1981
aktív tag
Eladó falon tartott kitűnő állapotban lévő karcmentes LCD tv.
Dobozával papírjaival. A talp nem is volt használva!
SAMSUNG LE32B530P7W FULL HD LCD TV
2009-es modell - DVB-T,DVB-C tuner MPEG4
Képátló: 82 cm
Kategória: LCD
LE32B530P7WXXH
B530-es sorozat
Clear panel
Wide Colour Enhancer 2
DVB-T/C MPEG 4 tuner
High kontraszt
3 HDMI-CEC, Csillogó fekete káva, Eco Flower, Szórakoztató mód, SRS Trusurround HD hangrendszer, 1080 24p Real MovieÁra: 60.000 ft.
Érd. Privátban.
Az ár fix. A tv nem gagyi kategória!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest