- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Részemről, lehet úgy végződött volna a történet, hogy az oktáviás fiatalember biztosítója fizetett volna pár új karosszéria elmet, meg egy fél autó átfényezését.
Ez mire jó?
Miért nem lehet lassítani egy fél másodpercre, ő nyugodtan bemegy és vége.
Vagy csakazértis? én nem engedem be! ?Lehet hogy későn vette észre hogy ott kell neki lekanyarodni. ha nem szúrja be a kocsit, lehet hogy átl kell mennie a kereszteződésen. ha meg nincsen városismerete jól meg is szívja.
Ilyen volt már velem is, igaz nem jöttek mögöttem, nem játszottam senki idegeivel
Ja meg mégvalami:
Én úgy vettem észre az káronkodik meg kiabál aki nem tud forgalmi helyzetet kezelni, mint ahogy a nő is.
nekem soha nincs egy hangos szavam, senkire. ha lassú kikerülöm, ha gyorsabb had menjen, ha tudom beengedem, ha beengednek megköszönöm. A kreszben van ilyesmi rész hogy kölcsönös bizalom ha jól emlékszem.
Bár nekem van kamion meg motor meg mindenféle jogsim, párszor megtanultam a kreszt , nem a plázába cirkálok és nem csak egy öntelt picsa vagyok
[ Szerkesztve ]
-
WildBoarTeam
senior tag
Mondjuk ebben a helyzetben mindkét sofőr bunkó volt:
Ha a "kamerás" hölgy kicsit is előzékenyebb lett volna, akkor korábban beengedi a másikat és nem kell lekáromkodni a csillagokat az égről, max kap egy piros lámpát és 2 perccel később ér a célállomásra.
A másik autós meg ha lassít, lehet befért volna a nő mögé (bár ugye a kamera nem mutatja a mögötte jövő forgalmat).
Itt mindketten a maguk igazát akarták és örülhetnek, hogy nem lett baleset a vége.Én is azon a véleményen vagyok amúgy, hogy ha látom a másikon, hogy hülye, akkor inkább elengedem.
blabla
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest