Új hozzászólás Aktív témák
-
scapegt
őstag
válasz Ronyman #39248 üzenetére
Érzékeli a winyót, ami fel is pörög, a gép is felinstallálja, az eszközkezelőben is látszik, csak a lemezkezelőben írja azt a rendszer, hogy Érvénytelen.
Szerk.: átdugtam másik USB-re, letöröltem a driverét, újrainstallálta a gép és most már azt írja, hogy Offline. Rányomtam a "csatlakoztatva" menüpontra, egyelőre csak homokóra van...
Meghajtó betűjelet nem lehet hozzárendelni...
Szerk.: most már megint érvénytelen-re cimkézte
Athos: ezt HP noti nem csinálta, csak a Dell ilyen béna?
[ Szerkesztve ]
-
Ronyman
aktív tag
Mondjuk ezt abból a szempontból nem értem, hogy azért mi van ha elromlik a noti? Az adatokra szükséged van.... Általában nem szokás kódolni így az adatokat. Legalábbis eddig ahány notit csináltam nem kódolta...
A laptop gyártója is mikor visszaküldöd gariztatni, akkor közli, hogy az adatokat mentsd le, mert azokért semmilyen felelősséget nem vállal!
[ Szerkesztve ]
-
Ronyman
aktív tag
válasz scapegt #39252 üzenetére
Nem szokás ilyet csinálni... hacsak esetleg nincs a BIOSban vagy valami programmal megadva, hogy kódolja az adatokat.
Amit még tehetsz:
1. Leszeded a Hiren's boot cdt a netről ingyenesen.
2. kiírod egy cd lemezre
3.csatlakoztatod a vinyót
4. CD-ről bootolsz és a menüben a cdn lévő memória alapú win XP-t elindítod.
5. Megnézed ott, hogy látszik-e valami a vinyón!Amúgy a Hiren's boot cd ügyes kis programcsomag szerelőknek, szervizeseknek elengedhetetlen kelléke
HA ott sem látszik akkor vagy a vinyóval van valami, vagy pedig tényleg valami kódolás lesz. Próbáltál a gépedre más külső vinyót is csatlakoztatni?Nem tudom milyen kábeled van, gyakoriak az Y kábelek. Ott mindenképpen azt az USB-t kell bedugni a laptopba, amelyikből jön ki a másik usb dugó. Ha a másiakt dugod be akkor vagy csak kattog a vinyó vagy pedig nem ismeri fel a gép, mert nincs neki elegendő szufla. Próbálkozhatsz mindkét ág bedugásával is.
[ Szerkesztve ]
-
scapegt
őstag
válasz Ronyman #39255 üzenetére
A hddnek semmi baja, a noti is meghajtja, nem ez a gond. Utanaolvastam es allitolag nincs ra megoldas, ami szivas, csak formazassal jon helyre. Holnap veszek Icy Boxot, beleteszem es remelem jo lesz abban. Alapbol Ubuntu volt a winyon de en Win parti vagyok, igy azt telepitettunk anno a gepre, viszont a Linux is megmaradt rajta, ill. visszaallito lemezt is keszitettunk. Kesobbi szervizbe kuldes miatt nem akarom torolni a Linuxot, ezert tenyleg nagyon remelem, hogy a Caddyben latni fogja a noti.
-
Gyíkac
aktív tag
hello,
egy barton magos 2,5-ös amd-ért + 512 mb ddr 1 400 mhz-ért nem adna valaki 2X 1 gb ddr2 800 mhz ramot?
vagy egy 8500 gt 256 mb passív-ért?
fontos lenne.
Van egy p3-as gépet használó barátunk és hát már már a net is eléggé lomhán hoz be neki dolgokat..:$ Nek lesz egy közös baráti meglepi :
-
elistvan
őstag
Tud valaki nyomtatóban hővezetőt cseréni? 3db van a nyomtatóban (Kyocera) én nem nyúlok hozz. Állítólag kartonpapír is elég helyette. van leírásom is. Az első lapot mindig nagy margóval nyomtatja. A net szerint a vezető anyaga megfáradt. Viszont a nyomtató Edelényben van.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Pitu
aktív tag
kingston 512mb sd kártya: 500 Huf
toshiba 256mb sd kártya: 300 Huf -
jFox
addikt
Sziasztok!
Keresek egy alaplapot. A paraméterek:
- 478 P4 3GHz menne bele.
- AGP
- DDR1
- SATA
Ha van valainek ilyen eladó, kérem jelezze pü-ben!--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
AtHoS
nagyúr
válasz Ronyman #39253 üzenetére
scapegt, Ronyman
Nem azt írtam, hogy minden noti ezt műveli. Jelen esetre írtam egy lehetőséget.
Konzum notiknál szerintem ilyen funkciót elvétve implementálnak, üzleti notiknál viszont alap.Egyik barátom melós HP notiját mókoltuk kicsit. e-sata-n raktunk rá külső winyót, amire telepítettünk egy Win7-et. Erről indítva a gépet nem lehetett elérni a beépített meghajtót. Szerencsére pont ez volt a cél, így még véletlenül sem lehet (pl. vírusfertőzés által) a melós dolgokból adatot veszíteni.
Hibakereséshez én visszaraknám a winyót a notiba úgy, ahogy volt még csere előtt és megnézném úgy. Gondolom csak ki lett véve és külső házba rakva, így az adatok még rajta lesznek és lehet indítani róla a rendszert.
Egyébként biztonsági kóddal is lehet védeni a winyókat. Átlag felhasználó nem is hallott még ilyenről és spec program kell hozzá, hogy ezt be lehessen állítani, törölni.
Elég sok hülyeségre képesek amúgy a gyártók, amivel meg tudják lepni a felhasználókat.read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz kicsitrash #39265 üzenetére
Például. De gyártói oldalról vannak még egyéb spec trükkök is, de ugye konzum szférában sok mindennel nem is találkozik az ember
read-only mode on the forum
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Lenne 1-2 eladó cuccom:
Hálózati kártya PCI 1k
Creative CT5803 hangkari 1k
IDE vezérlő PCI 2k
Enhance 200W-os 20pines+ 4pin ATX táp, de a mérete nem normál méretű ATX ha jól tudom akkor SFX-nek nevezik 2k brazos lappal használtam tökéletesen ment vele
HIBÁS Epson Stylus Photo R220 1k
Samsung HT-DB120 házimozi HIBÁS DVD lejátszóval(távirányító nélkül)+ajándékba működő orion dvd 3600-as lejátszó(hibás, törött távval) 10k - mind a kettőn van optikai
2db gépház ha kell küldök róla képet 1,5-1,5k
samsung 80Gb IDE winchester 3k
WD 80Gb IDE winchester 3k
pentium 4 D630 3Ghz-es proci is 3k
2db IDE dvd olvasó 1-1k
1db SATA dvd író 3kValamint ez a konyhaszekrény.
Ajánlatokat pü-ben, az árak alkuképesek
-
AtHoS
nagyúr
Barátom keres letört tálcájú DVD írójának javításához SH-S202 2008 októberi gyártású optikai egységet.
Picture a DVDírón lévő matricáról a pontos beazonosításhoz: [link]
read-only mode on the forum
-
PLaci58
addikt
Szerintetek megért egy ilyen izé 1K-t?
Van hozzá fixen beforrasztva egy hálózati tápegység (5V/1A) és még egy tablet hálózati töltő (5V/2A) is benne volt az árban
Jó piac volt"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
kicsitrash
aktív tag
tolja valaki a world of tanks c. játékkal?
klánunk 2 hétig várja az érdeklődőket, felvételit tartunk -
Game78
tag
Sziasztok!Valaki nem tudja hol lehet Miskolcon Karbon fóliát venni?
-
scapegt
őstag
válasz kicsitrash #39270 üzenetére
Az ember nyomja elég durván, de inkább magányos farkasként nyomul
Egyébként megoldódott az SSD-HDD-Caddy problémám. Vettünk ma egy Icy Boxot, beletettük a HDD-t és az első indításkor gyönyörűen felismerte a noti Szóval öröm, bódottá honol nálunk!
-
jagada
addikt
Beleuntam a sok csicska siemkába. Mindíg jól felhúztam magam azon, hogy ha nem csináltam legalább 4-5 kill-t a csapat mindíg kikapott.
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
vepe
őstag
mi a klánotok neve?
-
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy digit használ e itt valaki? Eddig upc-s voltam, de megszűnt a hűség, a digi meg olcsóbb. UPC-vel nem volt gondom eddig, a digi milyen? Kábelen használnánk. (Miskolc Avas) Mennyi a bekötési idő? Mert valahol olvastam, hogy 1-2 hónap...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Trollolo
tag
Lenne egy ilyenem eladó: Sandisk Ultra 16Gb
Ár: 6k
-
válasz Depression #39279 üzenetére
és alufelni: Köszönöm a gyors választ. Anno, mikor ideköltöztünk, 3 hét alatt sem tudták megcsinálni, úgyhogy visszamondtam az egészet. (2011 január)
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy az általános minőség milyen? Érdemes hd-boxot kérni? Gyakran megszakad a net/telefon?Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
-
Trollolo
tag
válasz icemad #39284 üzenetére
Nekem volt Digi... 1 hónapot vártam a bekötésre, 6hónapot mire telefont is adtak hozzá...A kapcsolatot netnél állandóan ledobálta. Ha pl elmentem otthonról és hagytam a letöltést, tuti nem volt kapcsolat mire haza mentem. A sebesség meg volt de nem volt stabil egyáltalán. Én alig vártam, hogy lejárjon a hűség idő és vissza is mondtam, inkább váltottam PCre, lehet picit drágább, viszont megbízhatóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Gabe123
aktív tag
Eladó:
Western Digital 64Mb SATA3 WD Green Power WD20EARX 2Tb winyó --18k
Gar: Pchost 6hónapZYXEL NAS Storage 1 Fiókos (NSA310): --15k
Edigital:5 hónap garWdtv live médialejátszó (WDBGXT0000NBK-EESN) --23k
Sigton Kft. 11 hónap gar.Kihasználatlanság miatt eladóak. Csere érdekelhet : alaplap, proci, memória, táp kombóra (drágábbra rá is fizetek).
Keveset mentek és gépre van szükségem.
A nason és médialejátszón fólia van , egy karc sem található rajtuk.
A 3 eszköz kiválóan működik együtt, így használtam.
Hálózaton keresztül a 44gb-os blueray film folyamatosan volt, egyszer sem tapasztaltam akadást, nem támogatott fájlformátumot illetve feliratot.Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Trollolo #39285 üzenetére
Nekem 3+ éve digi van, error nélkül folyamatosan jött a kábel sebességével. (100mbit )
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kicsitrash
aktív tag
mi most köttettük vissza nincs 2 hete. igényünk beérkezésétől számitott 10 napon belül már használtuk is...
upc-hez nem lehet hasonlitani. ha az asszony töltögetett, akkor 100-300 körül volt a ping. ha semmi nem ment, akkor 40. most ez 50 és 30 ... kánaán
amikor első körben (3-4 éve) kötöttük, akkor volt nálunk is szakadozás. bejelentettük, s meg is szűnt.
Most 2 nap 4 órája folyamatos a kapcsolat (nem szoktam nézni).
jah, avas vk.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Tesóm hozott egy Acer notit a hozzá való töltővel, a hibajelenség az hogy nem kapcsol és nem tölt. Gyors méréssel kiderült, a hálózati táp kimenetén nincs semmi feszkó. Elméletileg ott folyamatosan kéne lennie 19V-nak nem? Ha igen akkor a táp lesz a hibás (mehet a fagyóba hogy utána könnyebben törjön a ragasztó?)... viszont a hálózati adapteren van egy led ami halványan fel-felvillan... nem tudna elindulni? Ez az kapcsrajza...
Ki szavaz még arra hogy xar a táp?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kicsitrash
aktív tag
válasz wwenigma #39291 üzenetére
2 dolog lehet... az egyik, hogy szar a táp (zárlat, és induláskor valami védelem lekapcsolja). ezt támasztja alá, ha nem ég a led
második: van benne valami visszajelzés, hogy mikor van bedugva (mint a motorola töltőkön a testet is használják...)
inkább az előbbi. dobj egy püt a paraméterekkel, hátha van egy töltőm/laptopom egy próba erejéig -
NokiaLife
csendes tag
Nokia CR-122 E7 gyári sosem használt autóstartó eladó.
Alkalmas lehet más nagyobb nehezebb készůlékekhez is.Privátban keressetek, fél áron adom.[ Szerkesztve ]
Csak korrekt emberek érdekelnek,csibész vagyok de nem gusztustalan:)
-
veterán
válasz kicsitrash #39290 üzenetére
Szintén avas, klapka, nekem sincs gondom vele, a sebesség állandó, szakadás ritka.
Everybody lies.
-
Bull Boss
őstag
Nincs valakinek egy fölös 12v-os szivargyújtós szerelhető csatlakozója?
-
Oly
őstag
Sziasztok
A sors úgy hozta, hogy 1-2 hét múlva Budapesten állok munkába.
Akinek van ötlete albérlet ügyileg, kérem, ne tartsa magában!
Egyelőre lakótárs, kiadó szoba dologban gondolkoztam.
Jó ajánlat esetén mini garzon is szóba jöhet.Köszi
Üdv
OlySonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest